ale u nas parszywa pogoda
 całą noc padalo i nadal pada
  całą noc padalo i nadal pada  srodek czerwca a pogoda..ehhh
  srodek czerwca a pogoda..ehhhale sobie jagodziankami dogadzałyscie
 ja to jakoś w ogóe apetyt straciłam
 ja to jakoś w ogóe apetyt straciłam  z Jagą tez tak miałam - w 23 tyg ciaży ważyłam tyle co przed ciążą
 z Jagą tez tak miałam - w 23 tyg ciaży ważyłam tyle co przed ciążą  za to później psozło
 za to później psozło   ale iecie - mi brusio troszkę ju wyrzucił na wierzch
 ale iecie - mi brusio troszkę ju wyrzucił na wierzch   niby w drgij i kolejnych ciażach idzie to szybciej, ale żeby w 5 tyg?
  niby w drgij i kolejnych ciażach idzie to szybciej, ale żeby w 5 tyg?   chcoiaż widziałm brzusio koeżanki w 8 tyg. ciaży to miała większy niż ja  w połowie
 chcoiaż widziałm brzusio koeżanki w 8 tyg. ciaży to miała większy niż ja  w połowie   
 a co do sexu - nie ma kochane żadnych przeszkód
 my z Marcinem sobie ie żałujemy tym bardziej, ze apetyciki są
 my z Marcinem sobie ie żałujemy tym bardziej, ze apetyciki są   racja, ze jeśli ciaża zagrożona to lekarz zabrania, el to rzadko jest w pierwszym trymestrze 9chyba , ze sa plamienia itd); najczęściej zabraniają jesi gdzieś w II i na początku II trymestru stawia sie macica bty mocno, są skurcze albo szyjka sie skraca. ja tak miałam z Jagą - 3 m-ce
 racja, ze jeśli ciaża zagrożona to lekarz zabrania, el to rzadko jest w pierwszym trymestrze 9chyba , ze sa plamienia itd); najczęściej zabraniają jesi gdzieś w II i na początku II trymestru stawia sie macica bty mocno, są skurcze albo szyjka sie skraca. ja tak miałam z Jagą - 3 m-ce   postu!!! a teraz kochane mozna
 postu!!! a teraz kochane mozna   
 a ja po 14 po wynik bety. gosh...trzymajcie kciuki

[ Dodano: 2009-06-16, 08:16 ]
czy wy tez moje drogie zauważyłyscie, ze te suwaczki nawalają?
 ja mam ten sam dzień co wczoraj
 ja mam ten sam dzień co wczoraj  

wprawdzie chcę racowac po częsci z domu, ale nie da sie wszystkiego na odległosć zrobić...ehhh
 wprawdzie chcę racowac po częsci z domu, ale nie da sie wszystkiego na odległosć zrobić...ehhh  

Brzucholki
  Brzucholki