Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2010, 09:28

milutka ale już chyba bez sensu uczyć w łóżeczku spac, nie lepiej normalne łóżko dla dzieci kupić?
bingo :D ma normalne lozeczko , stare juz skladamy bo jest nie przydatne, a pochwale sie mebelkami dla Kaudii jesli moge oczywiscie bardzo mi sie podobaly i dopielam swego i je mamy http://allegro.pl/meblik-orchidea-meble ... 98874.html mamy orchidea bordo
Szymek lubi oglądać Tomka i przyjaciele, nawet mu na kompie puszczam, moja mama mu wczoraj kupiła nawet taką ciuchcię z wagonem, taka mała, a taka droga :ico_olaboga:
ja tez posciagalam bajki i jej tak puszczam co chwila leci wogole nie wylaczamy jak sie znudzi to sie bawi lub mi dokucza a jak nie to znow idzie ogladac baje

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2010, 09:31

a pochwale sie mebelkami dla Kaudii jesli moge oczywiscie bardzo mi sie podobaly i dopielam swego i je mamy http://allegro.pl/meblik-orchidea-meble ... 98874.html mamy orchidea bordo
śliczne są te mebelki, też oglądałam tej firmy,ale one są bardzo drogie :ico_olaboga: , nie na naszą kieszeń

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

15 paź 2010, 10:05

witam, my juz po kontroli u lekarza- niesetty migdalki jeszcze opuchniete wiec nie ma szans w pon na złobek :ico_olaboga: :ico_olaboga: dostalismy tez masc na odparzenia

co do łozka to my chyba kupimy cos takiego

http://allegro.pl/kanapa-sofa-rozkladan ... 93257.html

no to na nasza kieszen a i niewile miejsca zajmuje a Milenki pokoj malutki

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

15 paź 2010, 12:23

ale super to łóżeczko, a mebelki :ico_szoking: śliczne, ale nie na moją kieszeń

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

15 paź 2010, 12:35

witam
milutka, to sporawy domek :)
mebelki fajne :)

My na szczęście mamy dla Antosia następne łóżeczko-z tego co ma teraz u J wyciąga się dwa boki i łóżko jest. będzie trzeba tylko dokupić barierkę,żeby nie wypadł i to wsio :) ale nie prędko do takiego łóżka pójdzie,bo wiem,że na razie to by z niego wychodził.

a co do domu,to My, a właściwie ja bym chciała taki maks 120-150m. J pewnie mniejszy. ale to na razie odległa przyszłość...;p

miłego dnia!

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2010, 12:56

u na piękna pogoda :-) , byliśmy ponad 2h na spacerku, ubezpieczyłam mieszkanie, kupiłam Szymkowi butki na zimę,mama kupiła mu spodnie sztruksowe i bluzeczkę,
teraz mały śpi, ja zrobię porządek w jego ciuszkach,

Marcia fajne łóżko, ja miesiąc temu kupiłam coś podobnego, ale jest mocne, bo na sprężynach no i materiał niedziecięcy, bez problemu 2os się wyśpią, na razie stoi to u mamy, a jak będziemy się przeprowadzać to zabiorę, jest dość ciężkie, bo moce, ale nawet ja z małym będę mogła tam spać :) ( bo ja przy tv nie zasnę, a mąż lubi długo oglądać)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

15 paź 2010, 13:37

eraz mały śpi, ja zrobię porządek w jego ciuszkach,
ja tez osttnio selekcje robiłam..a teraz musze powybierac te namniejsze ciuszki bo kolezance rodzi sie córeczka a wczesniej miala synka wiec jej dam troszke ciuszków

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2010, 15:22

my właśnie po obiadku dziś robiłam kopytka serowe :),
po 16 jadę z małym do kuzynki na kawę :))

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

15 paź 2010, 18:31

hej hej
ja meldunkowo tylko, doczytalam was ale nie mam cos weny na pisanie...
maly chory, ma zapalenie gardla i jamy ustnej to mozecie sobie wyobrazic co sie dzieje :ico_olaboga: a ja w kolko sama :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

do natepnego :-)

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

15 paź 2010, 19:34

hej hej
ja meldunkowo tylko, doczytalam was ale nie mam cos weny na pisanie...
maly chory, ma zapalenie gardla i jamy ustnej to mozecie sobie wyobrazic co sie dzieje :ico_olaboga: a ja w kolko sama :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

do natepnego :-)
Dużo zdrówka dla Dawidka :ico_pocieszyciel: :655:

zastanawiałyście się może nad zakupem pierwszego rowerka dla Maluchów? ja postanowiłam, że Antoś na 2gi urodziny dostanie rowerek biegowy. tu jest trochę o nim http://www.aktywnysmyk.pl/content/61-ro ... e-poradnik . do tej pory byłam w 100% przekonana do niego,a teraz, gdy obejrzałam tam filmik, jestem jeszcze bardziej przekonana :) super sprawa :)

Wróć do „Przedszkolaczki”