nasz pies jak wyszlam z Patrykiem do domu to w ogole nie zainteresowal sie za specjalnie nim. maz trzymal Patryka na rekach i kucnal zeby pies go powachal to robil to z bardzo daleka. w ogole moj pies to jest dziwny troche ale z jednej strony moze i dobrze bo krzywdy nie zrobi ... jak Patryk placze to nasz pies wychodzi z pokoju. a jak lezy Patryk na lozku to pies nawet sie kolo niego nie kreci ani nic. zero jakiegos zainteresowania i zazdrosci tez nie ma czego sie chyba najbardziej tego obawialismy z mezem.Miałam pytać, jak Wasza psina zareagowała na małego ?
myslalam o tym zeby mrozic ale takie zamrozone mleko moze lezec z tego co wiem tylko miesiac wiec nie wiem czy mi sie bedzie oplacalo bo ja raczej bym chciala max pol roku karmic go swoim mlekiem a potem juz przestac. no chyba ze wczesniej mi zaniknie co raczej sie chyba na to nie zapowiada bo mleka mam duzo.a nie chcialabys mrozic tego mleczka?ja swoje zamrazam. juz cala polke w zamrazalniku mam :)
ja odciagam mleko co 3 godziny nieraz zdarzy mi sie odciagnac nawet co 4-5 godziny w zaleznosci gdzie jestem bo czasem jesli poza domem to nie mam mozliwosci odciagnac co 3 godziny. takze jak odciagne co 5 to sie nic nie dzieje. a odciagam tak z 20 min mi schodzi i zawsze odciagam najpierw prawa piers a potem lewa praktycznie do konca az piers bedzie miekka. wczesniej to robilam tak z kazdej po trochu bo musialam uregulowac jakos laktacje bo mi sie guzy robily a teraz juz wszystko sie unormowalo i jak odciagam to do spodu ale moze nie az tak bardzo.Monika a mam pytanie -jak sciagasz mleko?w sensie co 333 godziny ale jak dlugo. czy seriami po 5 min i kazda piers po 15 min? Czy po prostu jak poczujesz ulge z kazdej po trochu?
możesz coś więcej o tym napisać?. Pani powedzila ze dziecko urodzone cc nie ma takiej wrazliwosci co inne rodzone sn... a wiec dzis bezkarnie calujemy i calujemy :) )
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość