Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 paź 2007, 16:14

hej..i K@tk@ tez biedactwo...matko 3 mam kciukasy...

Bylismy w kosciele,mala nawet znosna tylko jak weszlismy to to sie obudzila z drzemki i taka rozbudzona pod chorem stala przez godzine i takie :ico_szoking: robila na te stare babcie z choru...a innych miejsc nie moglismy zajac bo tam wyznaczyli dla matek z dziecmi...-pod chorem,wlasciwie za plecami mialam chor :ico_puknij:
i szybkie zakupy do obiadu w tesco zaliczylismy...i juz zjedzone i zapycham sie winogronami...

jeszcze kombinujemy jak to bedzie miec takich sasiadow obok...a wczoraj wieczorem zrobilismy przemeblowanie bo tv byl za blisko kanapy....doslownie odleglosc od 32calowego tv do kanapy wynosila niecale 2 metry-wiec pewnie z czasem bysmy oslepli....teraz za to jest doscc daleko...ale jakos dziwnie mamy poustawine no ae w salonie o wymiarach 3na 5m nie mozna poszalec :ico_olaboga:

Pogoda srednia...bez deszczu ale bardzo sennie i wogole nie wiem ale chyba cos humorzasta dzis jestem...moze jakis okres :ico_zly:

[ Dodano: 2007-10-07, 18:37 ]
hej...juz pozno a tu nikt nie zaglada...hmmmm ...weekend.....a moja mala z placzem zrobilac zelowa kupe i to chyba po ogorku kiszonym krorego dodalam do salatki :ico_wstydzioch: ..no ale juz chyba wsio oki :ico_noniewiem: ......

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

07 paź 2007, 19:22

OJJJJ DZIEWCZYNY CO TU TAK CICHO :ico_placzek: JAKOS NIKOMU SIE CHYBA NIE CHCE :-)
JA TEZ TRZYMAM ZA K@TKE KCIUKI CHOCIAZ NIE JESTM W TEMACIE :ico_noniewiem:

GDZIE WY JESTESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!HALOOOOO

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2007, 19:41

Kochane K@TK@ przestala plamic :-D dziekuje za pozdrowienia i caluski tez serdecznie was pozdrawia :ico_oczko: jutro dopiero bedzie miec usg :ico_zly: bo w szpitalu nie maja dobrego sprzetu i musi wyjsc na przepustke i isc do gina na usg :ico_olaboga:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2007, 20:02

hej ja sie odmeldowuje na minutke..
gosia no nie wiem, ale na tym flakonie pisze wszystko po francusku, moze dlatego był taki drogi :ico_noniewiem: jeszcze tylko dwa dni ma go pic, wiec jakos bedzie
kate to ty pytałaś o dania z jakiej firmy?ja kupuje wszystko z bobowity, kaszki, kleiki i deserki wiec jak zaczne podawac mili dania to pewnie tez z tej firmy...

jutro wkleje wam fotki niuni jak sie bawiła odpustowym balonikiem, ale miała radoche!!

a teraz lece na " taniec z gwiadami"...
buziaki

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2007, 20:10

witajcie... przeczytalam tylko ostatnia strone...

K@TK@ trzymam kciuki!

uczelnia - fantastyczna, nawet baru tam nie ma a do najblizszego sklepu 10 minut a przerwy sa tylko 5 minutowe i jedna 20...

lece, mala placze

padam z nog i boli mnie tylek, a no i juz mam zadane jakies glupie referaty na za dwa tygodnie...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

07 paź 2007, 20:11

ja tylko na chwilkę wpadam się przywitać. Mam dziś strasznego doła i nie chcę przynudzać.

Obrazek
Dla Haneczki samych pogodnych dni z okazji wkroczenia w szósty miesiąc życia

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 paź 2007, 20:22

Mateusz już śpi a ja kurcze się chyba czymś zatrułam i jestem tu pomiędzy jedną wizytą w łazience a drugą...
Trzymam kciuki za K@tk@, super ze już plamienia ustąpily, będzie dobrze
wiecie coś mam dziwne wrażenie że coś się stanie..................................hmm,dziwne,zobaczymy jutro, no a tu znów pustki dziewczyny gdzie Wy się podziewacie???????

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2007, 20:33

Glizdunia oby ta historia z kupą się skończyła...

Frydza super!!! no, to ja nadal trzymam kciuki :-D

Doris pięknie Was urządzili!!! ale pamiętaj- sama chciałaś, to Twoje marzenie było więc nie narzekaj, smerfuj do szkółki i uśmiech na twarz! Kinga zrozumie i pozwoli Ci pisać refearty...Dawaj temat, my Ci tu pracę zbiorową odwalimy :-D

Ewcik dzięki! a co z humorem? co się znowu dzieje???

Kate_k82 ale się załatwiłaś :ico_olaboga: niech Ci to szybko minie! A...chciałam Ci wcześniej napisać, że śliczną macie ścianę w pokoju!!! :ico_brawa_01:
No i co ma się stać??? dobrego czy złego...?

Glizdunia się nie mogę na Mayę napatrzeć...jaka ona śliczna...Wygląda już na taką dużą, mądrą panienkę...

Jutro wrzucę fotki Haneczki.
Moje dziecko dziś normalnie żre! o 18 zjadła cyca i kaszkę z deserem, a po 1,5godziny po kąpieli wypiła 100ml, potem dałam jej cyca, ale zanim by poleciało to już miała :ico_zly: więc J dorobił jej 30ml i wytrąbiła! :ico_szoking:
Ważyłam ją na łazienkowej i niby przybrała coś, ale nie wiem...ta waga mnie wnerwia! i mama postanowiła, że we wtorek się przejdzie do ośrodka ją zważyć.

Ja się żegnam, bo brat z ojcem chcą film obejrzeć na kompie, niestety można tylko na naszym :ico_placzek:
A jutro na 11 do pracy, więc wejdę tu pewnie dopiero po kąpieli Haneczki. Buziaki!
Lecę włączyć pranie, zrobić pazury i lulu...
Hanka dziś stękała kupę pół dnia, raz wystękała bobka, 3godziny później kolejnego...z bólem...Na szczęście wieczorem po pieczonym jabłuszku i soczku poszło...hehehe...

Dobranoc!

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

07 paź 2007, 21:09

zborra, w sumie nic się nie stało. Po prostu mam taki dzień, chyba depresja jesienna mnie łapie. Dochodzi jeszcze do tego samotność i magisterka i komplet gotowy.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 paź 2007, 21:27

oj...ciesze sie ze z K@tk@ juz lepiej...a co z A$ka??tez mnie to mrtwi...przeciez o ile dobrze pamietam to ona nas zalozyla na maj 2007 nie?

Zborra no dzieki za te mądrą panienkę..hihihi....no bys wiedzial ze czasem zachowuje sie jakby wszystkie rozumy pozjadala :ico_puknij:

a my juz po kapieli i mysle ze ta kupa byla jednorazowa...mam nadzieje...mala teraz spi...ja wlaczylam pranko...musze cos przekasic i nyny...Taki niezbyt dzis ten dzionek...hmmm jutro musi byc lepiej :ico_sorki: :ico_oczko:
A. wlasnie wydrukowal zdjecia do ramek...hehehe i Maya jutro zawisnie nad lozkiem w sypialni :-D .....a moze w tym tygodniu uda sie wybrac do fotografa po zdjecie na paszport Mayi...i juz upatrzylismy sobie ze robią tam takie obrazy z cyfrowych zdjec...znaczy si farbą malowane...i planujemy walnąć taki wielgachny portret Mayeczki z bezzebnym usmiechem w salonie....przyda sie troche ozywic sciankę :ico_oczko:

dobra...ide zjesc i jeszcze wroce...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”