Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

08 paź 2007, 09:28

doris dzieki:)

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

08 paź 2007, 09:35

witajcie!
dla naszej kochanej Justynki z okazji urodzin ślę najlepsze życzenia
Obrazek
Obrazek

a dla Kubusia z okazji skończenia 5 miesięcy moc całusków i słodkiego życia
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 paź 2007, 09:50

To i ja śpieszę z życzeniami dla naszej massumi życzę Ci Justyno:
:ico_buziaczki_big: marzeń o które warto walczyć,
:ico_buziaczki_big: radości którymi warto się dzielić,
:ico_buziaczki_big: przyjaciół z którymi warto być
:ico_buziaczki_big: i nadziei bez której trudno jest żyć. :ico_buziaczki_big:

I dla Kubusia: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: i rośnij zdrowy i taki wspaniały jak do tej pory!!!!

anza, gęste kupki?? Co to znaczy??? :ico_haha_02: to tylko się cieszyć, to znaczy, że układ trawienny małej już jest na tyle dojrzały, że świetnie sobie radzi z trawieniem i niczym się nie przejmuj, kupki będą coraz gęstrze, a im więcej różności do jedzonka tym bardziej "pachnące" :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 paź 2007, 09:51

Massumi...kachana najlepsze zyczonka wysylamy Ci z Mayą :ico_buziaczki_big:
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

i dla Kubusia :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_buziaczki_big:

Doris...mysle ze temat pracy wcale nie taki zly z turystyki....zobacze potem jak bedzie z czasem ale moze cos Ci pomoge znalezc :ico_noniewiem:

A u nas juz po nocce...i po kupie..ale szok..ten deser jagodowy to takie kupy powoduje ze szok...mala robi jak stara :ico_szoking: :ico_haha_01: normalnie mnie zatkalo nad pampersem :ico_puknij:

Wnocy pranko sie wypralo i juz wisi...a ja po sniadanku i teraz qalka zeby mala tez poszla na 15 minutowa drzemke :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 paź 2007, 10:00

GLIZDUNIA, jagody powoduja zaparcia więc nie wolno przedawkować :ico_oczko:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

08 paź 2007, 10:02

no a mnie teraz zaczyna męczyć wnuczka teściów, żebym pozwoliła jej posiedzieć na kompie...a ja chcę wreszcze porządek ze zdjęciami zrobić, jeszcze mi w butach na górę przyłazi, nic tylko normalnie z miotłą na nią... będę później o ile wcześniej nie wybuchnę!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 10:21

jejku kochane moje pisaczki nie dałam rady wszystkiego przeczytać

ale dla wszystkich jubilatów i solenizantów wszystkiego najlepszego i duzo sloneczka po drodze

jesli chodzi o ten syrop to BLAGAM uwazajcie z nim!!!!!!!!!!
ja swojej dawałam bo wydawalo mi sie ze ma kaszel i lekarka zapisała bo to jedyny syrop ktory mozna podac takiemu malemu dziecku
moja po tym syropie dostała takiego kataru ze sie krztrusiła w nocy
nie wiem czy pamietacie jak o tym pisałam
on rozrzedza wszystkie wydzielimy wiec reakcja moze byc rozna
mam nadzieje że u waszych dzieci taka nie bedzie

zreszta lekarze go zapisuja a sami twierdza ze to bardziej placebo a nie pomocny syrop

my w weekend w szkolce całe dnie
jak w sobote worcilismy ok 19 to mala sie w glos smiala
nie dala babci popalic grzeczna byla i ladnie jadla

wczoraj np jarzyowa z hippa
kupiłam zapas sloiczkow jak na wojne ale ja juz jej daje na jeden posiłek warzywka a na drugi owocki albko soczek i reszte mleka
jest zadowolona

w sobot e zrobila nam jezde bo obudzila sie ok 24 i nie spala do 3 :ico_olaboga:
a my ledwo zywi na zajecia

doris ja mialam zajecia ze statystyki i normalnie czacha mi dymi :ico_szoking: to jest chory przedmiot
a wykladowca mowil o nim z takim zaangazowaniem ze az szlo uwierzyc ze to jest ciekawe :)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 10:43

jagodka24 pisze:ja mialam zajecia ze statystyki i normalnie czacha mi dymi to jest chory przedmiot
a wykladowca mowil o nim z takim zaangazowaniem ze az szlo uwierzyc ze to jest ciekawe :)

no to fajnie, bo jak wykladaowca mowi ciwkawie to az slucha sie go chetniej, a ja wczoraj mialam np zajecia z "historii architekltury i sztuki" i baba tak zanudzala ze hej, juz nie powiem nic o kobiecie z "filozofii i etyki" - nudy jak chiolera, ale daje notatki do krerowania ze swoich zajec, wiec jest maly plus :) a baba z ekonomi gada wszystko z pamieci, monotonnym glosem - nie da sie jej sluchac...
ale co dwa tygidnie porzez trzy jakos wytrzymam te nudy i nadmiar pisania

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 10:49

doris, ale ja napisałam ze mozna uwierzyc ze to jjest ciekawe , nie ze uwierzylam
meczylismy sie jak niewolnicy
gdyby nie mezu i to ze gralismy w statki a potem w piłkarzyki to bym umarła

mała wlasnie padła na naszym lozku
kochana jest

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 paź 2007, 11:06

Sikorko...wiem ze te jagidki zatwardzaja przez to Maya dostala 1 sloiczek na 3 razy...zeby nie za duzo ale posmakowalo jej bo to sa jagody z jablkiem!
a mam pytanko ,myslisz ze moze dostac 1/3 sloiczka jablko+gruszka i zmiksowane z ryzem? :ico_noniewiem: albo jablko+brzoskwinia i ryz?bo to ylo przy deserach i kupilam bo od 4 mca...i teraz nie wiem czy to bardziej pod obiadek nie podchodzi i nie wiem czy moge zaryzykowac...

Maya jest w trakcie drzemki..a ja zdazylam sie umyc i ubrac wiec jest dobrze :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”