No witajcie Instalacja elektryczna wymieniona, mam teraz dużo gniazdek No i nareszcie jak piore czy susze włosy niemusze biegac po mieszkaniu z przedłózaczem Mąż pojechał do pracy a mnie zostawił z całym brudem i dwujka dzieci Jedna chora cała noc popłakiwała i kaszlała, nad ranem wzięłam Matyldzie do naszego łóżka i tak do 9.30 spałyśmy. Martynka nas obudziła bo głodne już dziecko było Brzydka u nas pogoda pada i pada `Karola ja to zawsze po terminie rodze Martyne w 42 tyg. Już mąż się śmiał że jak by nie lekarze to z pewnością bym chodziła jak słonica.Moim dzieciom się nieśpieszyło na świat Matyldzia w 41 tyg. a to tylko dlatego że przedstawiłam lekarzowi wypis z poprzedniego porodu i stwierdził że niema na co czekać trza robić cesarke Więc każda kobieta ma już taki zegar w sobie co sam wylicza kiedy to ma nadejść. Pediatra od moich dzieci mi powiedziała że poprostu ja jestem stwożona do tego żeby rodzić w 42tyg. a ona w 36tyg. Dobra znikam sprzątać bo mąż przyjedzie z pracy a tu nic niezrobione. A jedziemy dziś na imprezke do kolezanki a to tak podrodze bo musimy jej zamontować rolety, jutro odpust u babci to znowu nas niebedzie. Wczoraj mój brat sprzedał nasze rodzinne mieskanie i tak mi jakoś smutno wychowałam się tam no a ona nato no to trza tylko zrobić impreze pożegnalną
Mazia - ale z tego co obserwuje naokolo, to dziewczynki czesto sa przenoszone, a chlopcy raczej wyrywaja sie na swiat. Kubus jeszcze troche, a wyjdzie mi przez skore brzucha, tak mu sie juz tam nie podoba
A ze sprzedaza rodzinnego mieszkania, to Cie rozumiem, zawsze jakis sentyment pozostaje i jak sobie czlowiek przypomni chwile tam spedzone, to taki smutek ogarnia, ze to juz minelo...
Co tu taka cisza? Dziewczyny, gdzie Wy?
Ostatnio zmieniony 04 paź 2008, 15:07 przez KarolaGD_30, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej!
karola, chyba jest odwrotnie. Mnie zawsze mówilili, że chłopcy są przenoszeni Mój aż 12 dni. Ale to nigdy nie ma gotowego przepisu Trzymam kciuki, daj znać kiedy nastąpi ta cudna chwila.
Następna w kolejności po karoli jest reeni? A potem kasiulka?? A potem miejsce dla edulitki!!
kasiulka, a jak Ty się czujesz??
Buziaczki dla wszystkich. Do później....
Hej!
Wczoraj spędziłam wieczór z kumpelką. Fajnie było Ciągle obiecuję sobie, że tak będzie częściej...
asiu, ten numer to ok? W katalogu jest wpisane tam gdzie wiek - 18 lat