Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 wrz 2008, 11:48

wstawię, wstawię, jak tylko uda nam się z powrotem złożyć go w jedną całość :ico_oczko: bo trzeba było go wyczyścić i uprać co tam można było z materiału bo mała trochę go błotem ubrudziła, jedzeniem.

mojego M. też gardło boli i ma kataru trochę. A ja to jestem wybitnie mądra, jak robi mi się gorąco to otwieram okno i się chłodzę. no i w ten sposób jeszcze gorzej się zaziębiam
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2008, 11:50 przez aniabella, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

29 wrz 2008, 11:49

ja nie mam podgrzewacza, uzywam mikrofali, to samo ze sterylizatorem. On sie przydaje jak karmisz butla i masz butelek w 3 piguły, ja mam 3 butelki, wszystkie z tej samej serii, jedna miala kapsel do sterylizacji i z tego korzystałam.
Sandrusia się odzywała??

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 wrz 2008, 11:51

no właśnie nie, żadnych wieści od sandrusi..

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 11:53

aniabella, no toś wybitnie mądra:P! chcesz leżec z gorączką to otwórz jeszcze szerzej!! nie a tak powaznie to lepiej sie kurujmy ehhh... ja to mam okna pouchylane siak czy owak bo mi za gorąco w mieszkaniu...a ja dzis sama zostaje ;(;( na noc eehhh w sumie to juz od 18 bo mąz jedzie do Zabrza , Andrychowa i do Ozimka! Może któraś przyjedzie do mnie i potowarzyszy mi:D?

[ Dodano: 2008-09-29, 11:55 ]
Janiolek, mikrofalówka :ico_olaboga: ??? ja jak powiedzialam o tym lekarzowi to nawrzeszczal bo to sa fale magnetyczne i strasznie nie zdrowe dla dziecka! dlatego kupilam podgrzewacz.

Cisza u Sandry;| :ico_noniewiem: nie odezwała się na gg;/ boję się że coś może byc nie tak...taka długa przerwa?

[ Dodano: 2008-09-29, 11:58 ]
kurde dziewczyny czemu jak wstane to rwie mnie na dole! takie kolki jakbym nie wiem miala rodzic juz czy co ... nie daj boze....wzielam czopka glicerynowego chociaz sie wyproznialam juz ale moze jeszcze mi sie chce bo tak czuje ze mi nie dobrze i do kibla ciągnie zobaczymy może to coś da

Awatar użytkownika
Janiolek

29 wrz 2008, 11:59

mikrofalówka ??? ja jak powiedzialam o tym lekarzowi to nawrzeszczal bo to sa fale magnetyczne i strasznie nie zdrowe dla dziecka! dlatego kupilam podgrzewacz.
kiedys tez bylam wyznawca zasady ze mikrofale sa be, ale poczytałam opracowania różniaste i zagrzanie wody przez 30 sekund jest na pewno mniej szkodliwe niz to, ze w domu jest telefon komorkowy, albo co lepsi oczyszczaja pokoje kwarcówka.

[ Dodano: 2008-09-29, 12:04 ]
tak dla scisłosci - jest różnica między podgrzewaniem wody, a jedzenia.

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 wrz 2008, 12:18

już trochę ogarnęłam mieszkanko ale do stanu idealnego jeszcze dużo brakuje :ico_oczko: może jutro się za resztę wezme. rano muszę jechac na pobranie krwi i oddac mocz do analizy.
zjadłam trochę kapusty kiszonej i znów leżę, już dwie rolki papieru toaletowego zużyłam do smarkania. malutka troszkę daje o sobie znac

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 wrz 2008, 12:22

tak dla scisłosci - jest różnica między podgrzewaniem wody, a jedzenia.
zgadza się, a poza tym u nas w szpitalu na oddziale dziecięcym jest mikrofalówka do podgrzewania jedzenia dla dzieci - jak moja koleżanka leżała z rocznym dzieckiem, to wszyscy w niej podgrzewali. Zresztą ja zamierzam karmić piersią, to podgrzewacz mi niepotrzebny, a jak wrócę do pracy, to małego odstawię od cycka. W pracy nie zamierzam się męczyć ze ściąganiem pokarmu.

Awatar użytkownika
Janiolek

29 wrz 2008, 12:29

Zresztą ja zamierzam karmić piersią, to podgrzewacz mi niepotrzebny,
No więc właśnie, ja też nie potrzebowałam. Jakbym od początku karmiła butlą to moze bym kupiła, albo poszukała jeszcze mojego podgrzewacza bo gdzies jest u babci mojej :-D
A tak to po miesiącu zaczełam dokarmiać - Lenka jadła wtedy butle na noc i wtedy kiedy zostawała z tatusiem więc sobie radzili. Z resztą zawsze jest garnuszek, trochę wody i gaz jak juz ma być tak zdrowo :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 12:44

a ja tam pokupywalam wszystko i wcale mi na to pieniedzy nie szkoda:) i niebedzie szkoda po prostu jakmam cos kupic dla malej to jestem w 7 niebie a przy okazji mam gdzie pieniadze wydac bo sporo ich jest;)

a mnie cos dolem pobolewa ale mam nadzieje ze przejdzie... jem krówki normalnie przyssalam sie do nich... sama nie wiem na co mam ochote na obiad zjesc

[ Dodano: 2008-09-29, 12:45 ]
gorzej bedzie jak nie bedzie pokarmu w piersiach ...a zawsze taką opcje trzeba wziąsc pod uwage!

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2008, 13:02

ja poleżałam i poczytalam gazetkę
jeśli chodzi o podgrzewacz to kuzynka nam pożyczy, mikrofali nie mamy, ale pewnie z czasem kupimy
mi już ból gardła mija, chyba to płukanie szałwią duzo pomogło, jeszcze dziś popłuczę, kataru aż takiego strasznego nie mam, ale nogi mnie bolą, pewnie po tym wczorajszym spacerze po lesie
milutka, połóz się i zrób sobię melisę albo mięte
aniabella, pij sok z cytryn, albo kup wit. C na katar, a gardło płucz szałwią co 2 godz.

mąż pojechał na grzyby, ja chyba zrobię zapiekanki z pieczarkami, bo dziś kupiłam

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”