madziorka ja wole nie myslec co on tam robi ale dzis lepiej niech nie wychodzi,bo ja nie mam nastroju he he sama w domku siedze a jak wda sie w wujka to bedzie kara jakas
[ Dodano: 2007-05-31, 16:40 ]
ja teraz co chwile sprawdzam czy jakis czop ,albo woda nie leci bo on tam jak jakis gornik kopie he he
Ale wesoło się tu zrobiło Madziorka, ja w takim razie też spadam do starszych pań, bo w tym roku 27 kończę ( co prawda w listopadzie, ale jednak) Madziu, a z tymi opiniami to kilka stron wcześniej Leatka wkleiła linka na stronkę, na której można poczytać o porodówkach w różnych szpitalach w całej Polsce. Są tam też m.in. opinie pacjentek.
Teraz mi się przypomniało - czy pisałam że kupiliśmy ten pomarańczowy wózek? Jest super i wygląda jak nowy żadnych uszczerbków No i nosidełko też już przywiozłam, wyprałam teraz się suszy. Od koleżanki pożyczyłam wkładkę do nosidełka dla noworodka bo jej już nie potrzebna.
Haniu Trochę między nami różnicy wiekowej, ale nazwiska znajome. Z Kasią Mężyk chodziłam do podstawówki, wiem że ma młodszych braci więc może ich znasz? Ja mam panieńskie nazwisko Marek
Madziu twój mały mężczyzna tak duży jak mój ja też się zastanawiam nad tymi ubrankami ale myślę że na razie nie ma ich co wyrzucać zobaczymy jak się urodzą prawda?