Hej
Karo-22, super wyglądałaś i naj ważniejsze że dobrze się bawiłaś
NICOL, ja odrazu moge Ci powiedzić że oddam swój procent twojej Karolince obiecałam Ci to zresztą w zeszły roku.
gozdzik, super foteczki dzieci
tibbi, ręke złamałam w pracy a dokładnie to na imprezie pracowniczej nic nadzwyczajnego poprostu się poślizgłam podparłam się reką i to za nadgarstek od razu nie bolało mnie bardzo dopiero następnego dnia

zaczeło mocno boleć i pojechałam na pogotowie okazało sie że złamana i to w łokciu
gozdzik, z mężem zadecydowaliśmy że nie będziemy szczepić Jasia oczywiście narazie jak będzie starszy to czemu nie. Co do przychodni to dzwonili do mnie i grozili że obowiązek jest przyjść na szczepienie kilka razy w Polsce bardzo trudno jest nie szczepić dziecka jeżeli się tego nie chce
Co do odpieluszkowywania to poprostu zauważyłam że Jasio nie chce już chodzić w pieluszce i nawet teraz jak mu zakładam na noc to każe sobie zdjąć bo na nocniczek bo to bo tamto kombinuje poprostu mysle że on już niechce nosić mimo że jeszcze potrafi zsikać się w majty ja cały czas się zastanawiam czy on już jest gotowy i mam wonpliwości ale to on już nie chce pieluchy. Jasio jest nocnikowany od 7 miesiąca życia.
Pokaże wam jaką kupiłam super nakładkę na kibelek dla Janka.