Witam Was!!! Ja od dzisiaj karmie Pawełka piersia tylko wieczorem do zasniecia i jeszcze wieczorem. Dzisiaj rano nie dałam mu cyca i zasnał. Wypił tylko 100ml mleczka z kubeczka mama pospiewała i pogłaskała i dziecka nie było spał 2 godzinki. Wiec od dzisiaj codziennie tak bedzie. Poczekam jeszcze troszke i sproboje przestawac dawac mu w nocy cyca pewnie bedzie okropna kłótnia ale kiedys trzeba zaczac. Ja juz szczerze mowiąc jestem troche zmeczona karmieniem piersią, ale te 2 miesiace wytrzymam.
Moj Pawełek tez ostatnio protestuje jak mu sie nakłada pampersa ucieka i placze wiec dzisiaj mama idzie kupic nocnik i zaczynamy uczyc załatwiania sie na nocnik
[ Dodano: 2007-07-23, 09:56 ]
miało byc nie jeszcze raz wieczorem tylko w nocy jak sie przebudzi
[ Dodano: 2007-07-23, 10:13 ]
Tu z babcią:

[/img]
Tu z mamą w drodze:

[/img]
Tu podczas zwiedzania:

[/img]
Tu sie kapie w dużej wannie:
[ Dodano: 2007-07-23, 10:18 ]
Po przyjezdzie byłam tez z pawełekiem u lekarza wyniki ma super lekarka powiedziala ze jest wyleczony z anemii bo zelazo mial 69 no i moj pulpecik wazy juz 10300 i ma 81 cm a na nastepne zabki jeszcze troche poczekamy chociaz ja mam inne wrazenie bo Pawełek nie chce zbytnio spac w nocy i strasznie pcha paluszki do buzki i sie slini ale zobaczymynarazie ma nadal swoje 6 zabków