Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

05 gru 2007, 15:37

Kolka pisze:a słyszałam kiedyś o choinkach montowanych do sufitu- do góry nogami

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: pierwszy raz, teraz, od Ciebie

[ Dodano: 2007-12-05, 14:43 ]
Kolka, ja lubie snieg, tylko, ze przed moim blokiem odsnieza moze ok. poludnia i to niewielki odcinek; nie wybiore sie z Maya na zaden spacer, bo przez zaspy nie przebrne. A samochodu wole dzisiaj nie tykac jesli nie musze, zreszta tez trzebaby go bylo okopac do okola, zeby ruszyl z miejsca. Zima jest piekna, ale za miastem! Moze wyjde tylko przed klatke zeby pokazac Malej snieg...

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

05 gru 2007, 15:44

agi pisze:Moze wyjde tylko przed klatke zeby pokazac Malej snieg...

dobre i to :ico_oczko: A to prawda, że zima piękna za miastem i nie dla zmotoryzowanych.

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

05 gru 2007, 15:45

Ok, pochwale sie teraz...Majutek zaczal wreszcie samodzielnie siedziec :-D Dokladnie w dzien kiedy skonczyla 7 m-cy. Lepiej pozno niz wcale :-D
Ostatnio zmieniony 07 mar 2008, 16:41 przez agi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kolka

05 gru 2007, 15:53

agi, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i dopiero teraz się chwalisz? :ico_nienie:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 gru 2007, 15:54

a u nas sniegu nie ma :ico_placzek:

Wiewior bardzo fajny i nawet cena znosna :ico_brawa_01:

dla Antonia :ico_tort:

No i chcialam tyle napisac i nie napisze nic :ico_placzek: Gardlo mnie boli,glowa mnie boli a glos mam jak jakas rasowa pijaczka :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-12-05, 14:56 ]
agi, slicznie siedzi i wcale nie pozno - na dobra sprawe Jedrus ma 7 i pol miesiaca i siedzi sam raptem 3-5 minutek :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-12-05, 14:57 ]
a przed chwilka zasnal sam i przytulil sie do misia :-D

caro

05 gru 2007, 16:23

Agi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla córci, to nie jest wcale póżno :ico_nienie: :ico_nienie:
A ja bym chciała śnieg, a tu ni ma :ico_placzek: :ico_placzek: , u nas to w mirę odsnieżają, i juniorowi chce pokazać śnieg na żywo, bo tylko z okna widzial jak pada, a zaraz stopniał :ico_zly: :ico_zly:
My tezz nie mamy za dużego mieszkanke niestety, ale choinka zawsze była duża, tylko ze żywa, a Oskar teraz jest po prostu tak szybki,że :ico_szoking: , moja mama przewałą go skarabeusz, bo tak zapiernicza jak raczkuje,że hej i boje się,że nie zdążę upilnować i będzie brał do buzi igły, w domu już wszystko spróbowł co można, np. miski psów są mu już nieobce i smak karmy dla psów :-D :-D i dlatego zdecydowałam sie na sztuczniaka i będzie stałą w rogu, tam gdzie zostało jedno miejsce wolne :-D

Kolka to zzapraszam na małe co nie co, ty chyba winko preferujesz, to ja mam butelczyne czerwonego :ico_oczko: :ico_oczko:

Rybciu no to zdrówka życzę kochana

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

05 gru 2007, 16:26

no widze ze wzielyscie sie do pisania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
U mnie tez nie ma sniegu..i dobrze!! ja nie lubie zimy chociaz jak Kolka zimą urodzona :-D agi, :ico_brawa_01: dla Mai za siedzenie ... :ico_brawa_01:
Kolka mojego meza brat tak choinke montowal ale nie do gory nogami :ico_szoking: :ico_puknij: :-D Kacpi tez pozdrawia i caluski Julce wysyla bcdhsfscvjfrhfgbvn bnxc :-D

[ Dodano: 2007-12-05, 15:31 ]
caro no ok pijemy a ja pijana na zebranie zawitam a co !! :-D
a choinke...nie wiem jaka bede miala... chyba zywa ale ja mam spore mieszkanie wiec jakos mozna ja przed Kacpim moze schowac :-D

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

05 gru 2007, 16:35

Rybciu, ale 3-5 min to dlugo dla takiego szkraba(tak mysle)!!!

kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

05 gru 2007, 17:31

Jestem i ja, mam dziś takiego straszngo lenia, że głowa mała, aż mi wstyd cały dzień przebyczyłam się i nic pożytecznego nie zrobiłam. Czytałam wasze posty, ale za dużo z nich nie pamiętam :ico_sorki: . Co do choinki to u mnie będzie jak co roku prawdziwa, będę musiała jakoś uchronić ją przed moim małym niszczycielem, który aktualnie poznaje świat zmysłem smaku hehe Co do prezentów to na Mikołajki Karina dostanie prezent w przedszkolu, a małemu kupiłam na allegro kombinezon, zresztą on na razie jakos specjalnie nie domaga się prezentu, został mi jeszcze mąż, jutro muszę mu kupić jakiś drobiazg:ico_olaboga:, takie większe prezenty szykujemy zawsze pod choinkę. Jak już wam wcześniej pisałam, znow mam dzieciaki chore. Karine boli ząb, spuchła jej cała prawa strona buźki, wczoraj byłam z nią u dentysty, dostała antybiotyk dwie maści preparat do płukania, po prostu masakra a w dodatku ma katar :ico_zly: Krystian natomiast ma kaszel okropny nie może spać w nocy, a z noska cieknie mu katar. Ja i mąż jak na razie się trzymamy. Pogoda u nas taka dziwna, śniegu też już prawie nie ma :ico_szoking: ale jest strasznie mroźno. Krystian teraz właśnie siedzi sobie na podłodze i sam z sobą się siłuje, a teraz turla się po podłodze, z niego taki mały urwiś. Coś miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam. Aaa wiem ten rowerek co pokazała CARO jest rewelacyjny, mam taki po Karinie, super się sprawdza.
PS. Acha my jeszcze ząbka nie mamy, czekamy na niego cierpiwie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kolka

05 gru 2007, 17:39

Caro, to ja lecę do Kołobrzegu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Będę za kilkanaście godzin :-D Już raz tam byłam, prawie całą noc jechałam zdziadziałym polonezem na wesele :-D Winko lubię, ale innym alkoholem tez nie wzgardzę :ico_nienie: :-D

Mordka
chyba trzeźwa poszła na wywiadówkę :ico_olaboga:

A moja laska siedzi sama nawet godzinę jak się czymś zajmie :ico_brawa_01: Dzięki temu uprzątnełam sobie w regale :ico_brawa_01: Ale nie chce raczkować :ico_noniewiem: Leń patentowany :ico_nienie:

O już mnie woła

Papa :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”