Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

29 sie 2007, 16:20

hej dziewczynki, popołudniową porą, my już po obiadku :ico_oczko:
Oj to macie problem z tymi czapami, ale wyrosną maluchy z tego :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sie 2007, 16:55

MOja NIcole zjadla dzisiaj pierwszy raz platki owsiane(owsianke) ale jej smakowalo super i teraz sobie usnela taka grzeczna byla malo co psocila i chyba sie zmeczyla bo zasnela bez zadnych problemow.. A ja coraz czesciej mysle jak to bedzie jak bede miala dwie dzidzie w domku wiem ze sobie poradze tylko jestem ciekawa jak i wogule takie jakies mysli mi po glowie chodza ..
No zaraz moj mezu przyjdzie z pracy i pozniej zajrze bo najpierw trzeba obiadek zjesc :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

29 sie 2007, 18:52

A ja coraz czesciej mysle jak to bedzie jak bede miala dwie dzidzie w domku wiem ze sobie poradze tylko jestem ciekawa jak i wogule takie jakies mysli mi po glowie chodza ..
Kristi, będzie dobrze :ico_oczko:

Pochwalcie się dziewczynki jak tam z mówieniem Waszych Skarbów?
Co już mówią... :ico_oczko:

My wrócilismy ze spacerku, Antek już tak zna drogę na plac zabaw...ze jak tam w danym momencie nie idę, to zaczyna jęczeć i wołać... "buju, buju" :-D

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

29 sie 2007, 21:00

Maggie, słodki Antoś....Mati tez uwielbia place zabaw...a najbardziej to teraz kocha wszelbie maszyny za złotówkę..sam sobie wrzuca....i samochód sie buja'
Kristi, super ze Nicolka tak ładnie je....ja matiemu zrobilam dzis nalesniki i gdzies je mial..wypluwał..nie chcial jesc :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sie 2007, 21:54

Iza moja Nicole dostala malego nalesnika z serkiem bialym na slodko na kolacje i jej smakowal ale za duzo go nie zjadla.. Nicole bardziej woli jesc kanapeczki moze sama sobie trzymac i wcinac..dzisiaj jak jej dawalam nalesnik to nawet sama chciala widelec trzymac ale troche sie balam i jej nie dalam go samej trzymac :ico_oczko:

Maggie moja Nicole to mowi juz caly czas praktycznie na kazdym kroku mama mama mama jak chce isc na raczki wyciga je do gory i mowi mama i tak patrzy blagalnie mala spryciula ale staram sie jej nie ulegac chociaz to trudne i ja nie nosic bo powoli nie moge juz nosic :ico_wstydzioch: A tak to jak widzi cos do jedzenia to mowi mniam mniam i tak mlaska jakby chciala cos zjesc :-D :ico_brawa_01: Pokazuje np.jak juz zje a chcialaby jeszcze jesc a juz nie dam jej wiecej to rozkladam tak rece jak niema i mala tak samo pokazuje raczkami ze niema smiesznie to wyglada :ico_brawa_01:
A tak to po swojemu sobie mowi i marudzi i czekajm az zacznie mowic wiecej slowek

Ok to ja uciekam bo maz patrzy na tv, a mala nie odstepuje mnie na krok i pisze i mam ja na kolanach ogulnie jest grzeczna chociaz moglaby juz isc spac powoli no zobaczymy jak to bedzie malsa dostaje na noc herbatke taka ziolowa na uspokojenie bo taka zywa jest ze hej.. i naprawde lepiej i spokojniej spi powoli sie rozgladamy za nowy lozkiem dla Nicole bo w swoim lozeczku wydaje mi sie ze ma juz za malo miejsca bo wczoraj ja polozylam do lozeczka a rano patrze a mala calkowicie zmienila pozycje tam gdzie miala byc glowka byly nogi oh i tak to wyglada boje sie tylko zeby mala nie spadla z tego lozka nowego dlatego musimy patrzec z jakas ochrona bo tak to troche niebezpieczne..

Ok milej nocki dobranoc do jutra papa mam nadzieje ze za bardzo was nie zanudzilam i nie zanudzam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

29 sie 2007, 22:55

Antoś ostatnio coś obiadków nie ochoty jeść...owoców potrafii zjeść całą miskę...a obiadki fee.
No zobaczymy , je ale mniej niż zwykle.

Mój Antos mówi:
mama, tata, baba, nionio (=tak woła na siebie) am, mniam mniam, ide, daj, masz, bam, buch, bach(=co oznacza że coś spadło), pan, din din (=co oznacza ze dzwoni telefon) , nianio(=co oznacza jajo) ,nie ...(z wyrazem "tak" ciężej mu idzie) :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-08-29, 23:02 ]
Pokazuje np.jak juz zje a chcialaby jeszcze jesc a juz nie dam jej wiecej to rozkladam tak rece jak niema i mala tak samo pokazuje raczkami ze niema smiesznie to wyglada :ico_brawa_01:
Kristi mój Tolek tak samo robi, ostatnio znowu sobie przypomniał babcię, ja mu mówię ze babci nie ma, bo przecież pojechała do domku..a On rozkłada rączki i robi smutne oczka... :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

30 sie 2007, 11:01

witam :ico_haha_01:

Brawa dla Antosia za tyle słówek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A my sie chwalimy ze Adusia sama na nóżźkach pokonuje małe odległości :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a to fotka jak stoi :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 sie 2007, 15:34

Witajcie Baboski
Ja jestem dzisiaj pracowita troche :ico_oczko:
Dzisiaj w pokoju Nicole i takim goscinnym musialam wysprzatac i niepotrzebne rzeczy do piwnicy wyniesc bo tak dzisiaj chcemy zeby mala Nicole spala na takiej wersalce w innym pokoju.. boze jak ja to przezyje?? Normalnie to mala spala w swoim lozeczku ale zauwazylam ostatnio ze ma tam coraz mniej miejsca i dlatego chcemy dzisiaj sprobowac zeby spala w swoim pokoju pierwszy raz,pozatym musimy jakas ochrone zrobic zeby nie spadla mam nadzieje ze bedzie dobrze,bo dzisiaj tak plakala w nocy i niechciala za nic spac w swoim lozeczku wiec w ostatecznosci spala ze mna a moj maz spal wlasnie w pokoju Nicole. no zobaczymy jak to bedzie dzisiaj w nocy..

Maggie wielkie brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Antosia to ci zuch chlopak juz tyle umie powiedziec pieknie ja tez czekam kedy moja Nicole zacznie mowic wiecej rzeczy ale mysle ze ma jeszcze czas.. :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Justyna wielkie :ico_brawa_01: dla Adusi za pierwsze samodzielne kroczki to znaczy ze juz niedlugo i bedzie sama chodzic a wtedy sie dopiero zacznie uwazanie na kazdym kroku ale sama zobaczysz tak to juz jest z naszymi malymi lobuzami :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Ok to ja uciekam bo moj maly lobuzek nie spi i i troche marudzi,zaraz ide wziasc prysznic i jedziemy dzisiaj znou do tescia do szpitala u nas pogoda barowa ciagle pada i pada deszcz.. no nic miejcie ladny dzienpozdrawiam paa

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

30 sie 2007, 18:49

cześć i Czołem.
Dziękujemy dziekujemy :ico_respekt: , a jaka ja jestem dumna z mojego Tolka :one:
Ogromniaste :ico_brawa_01: dla Adusi za samodzielne kroczki :ico_brawa_01:

...no i nic więcej ne napiszę bo własnie przyszedł łobuziak :/

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

31 sie 2007, 07:48

justyna25, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Adrianny!!!!!

Kristi, i jak nocka?? Nicolka spała sama???
Maggie, pięknie Antoś mówi...cudo!!!!!

a u nas oczywiscie pobudka przed 6..standardowo....Mati marudzi i jęczy....tak od rana..zwariować mozna

[ Dodano: 2007-08-31, 07:49 ]
zapomnialam napisac ze wczoraj bylismy u lekarza....Mati wazy 10,90 i mierzy 81 cm....i bierzemy lekarstwa bo Mati od 10 dni robi duzo wodnistych kupek.....

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”