Iza moja Nicole dostala malego nalesnika z serkiem bialym na slodko na kolacje i jej smakowal ale za duzo go nie zjadla.. Nicole bardziej woli jesc kanapeczki moze sama sobie trzymac i wcinac..dzisiaj jak jej dawalam nalesnik to nawet sama chciala widelec trzymac ale troche sie balam i jej nie dalam go samej trzymac
Maggie moja Nicole to mowi juz caly czas praktycznie na kazdym kroku mama mama mama jak chce isc na raczki wyciga je do gory i mowi mama i tak patrzy blagalnie mala spryciula ale staram sie jej nie ulegac chociaz to trudne i ja nie nosic bo powoli nie moge juz nosic

A tak to jak widzi cos do jedzenia to mowi mniam mniam i tak mlaska jakby chciala cos zjesc

Pokazuje np.jak juz zje a chcialaby jeszcze jesc a juz nie dam jej wiecej to rozkladam tak rece jak niema i mala tak samo pokazuje raczkami ze niema smiesznie to wyglada
A tak to po swojemu sobie mowi i marudzi i czekajm az zacznie mowic wiecej slowek
Ok to ja uciekam bo maz patrzy na tv, a mala nie odstepuje mnie na krok i pisze i mam ja na kolanach ogulnie jest grzeczna chociaz moglaby juz isc spac powoli no zobaczymy jak to bedzie malsa dostaje na noc herbatke taka ziolowa na uspokojenie bo taka zywa jest ze hej.. i naprawde lepiej i spokojniej spi powoli sie rozgladamy za nowy lozkiem dla Nicole bo w swoim lozeczku wydaje mi sie ze ma juz za malo miejsca bo wczoraj ja polozylam do lozeczka a rano patrze a mala calkowicie zmienila pozycje tam gdzie miala byc glowka byly nogi oh i tak to wyglada boje sie tylko zeby mala nie spadla z tego lozka nowego dlatego musimy patrzec z jakas ochrona bo tak to troche niebezpieczne..
Ok milej nocki dobranoc do jutra papa mam nadzieje ze za bardzo was nie zanudzilam i nie zanudzam