Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 paź 2009, 21:07

http://allegro.pl/item784890155_karolin ... oz_25.html

albo takie ... nowoczesne to one nie sa :P modne tez niebardzo... szkoda ze palce zakryte... chce odkryte bo wtedy wiem ze nie gniota dziecka i ile miejsca jej zostalo :D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 21:10

A takie? Co o nich myslicie?? Podobno spelniaja wszystkie wazne funkcje - ale niektorzy twierdza,ze wysoka cholewka nie jest dobra :/
ja nie mam pojęcia Kacper jeszcze nei chodzi :ico_olaboga: :ico_olaboga: wiem tylko,ze bardzo ważne jest by podeszwa byla giętka :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-10-22, 21:13 ]
a jeśli chodzi o wygląd to te pierwsze mi się podobały :ico_oczko:
Yoanna i co zrobiłaś sobie nowy profil na fotosiku???

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 paź 2009, 21:16

Usunelam wszystkie zdjecia :) i moge znowu zamiescic ich 100! :D

[ Dodano: 2009-10-22, 22:20 ]
Adia a propo przezywania placzu dziecka.. ja w ogole jestem po urodzeniu Niny taka wrazliwa,ze jak widze placzace dziecko (nie tylko swoje) to mi lzy staja w oczach :ico_placzek: :ico_placzek: ostatnio laska pewnie z dwadziescia pare lat, z jednym kilku letnim dzieckiem i drugim malym wchodzi do tramwaju i nie wiem o co poszlo, ale taka żulica! i obracam sie za siebie patrze a ona ciagnie placzacego chlopca za kaptur po ziemi on nonono jedzie po czym w tramwaju siedzial (pewnie bez pieluchy wiec zimno w pupe) na podlodze i plakal, mialam ochote go porwac i wyprzytulac - nie twierdze,ze mogl byc nieznosny, a ona miala drugie dziecko w wozku, ale kompletnie nie miala reki do dziecka tak sie nie robi!! Chcialam zareagowac na to, ale wlasciwie to ja nic nie widzialam poza tym ciagnieciem i nie wiem co sie dzialo :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: troche mi glupio bo biedny chlopiec tak chlipal na tej podlodze, a ja zszokowana patrzylam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 21:26

Usunelam wszystkie zdjecia :) i moge znowu zamiescic ich 100! :D
no to super tez tak uczynię :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 paź 2009, 21:26

http://allegro.pl/item779300987_raweks_ ... zm_20.html

te kapcie posiadaja atest zdrowa stopa, kosztuja 6,50zl :O ale wlasnie taki rzod chce! Mysle,ze to spoko kapcie :P a z Raweksu (czy tam Rawexu) kapcie maja nawet skorzana wkladke wew :O

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 21:30

yoanna,
o kurcze ja też tak mam :ico_placzek: ryczę na filmach z dziećmi :ico_puknij: i jak widzę,że ktoś sie na maleństwo wydziera to mnie szlak trafia wogle to mam znajomą która ma 2 letniego chłopca i córkę 15 miesięczną, ta to dopiero jest walnięta wydziera sie przeklina przy nich co jedno slow to kur..... :ico_zly: :ico_zly: ,a jak mi powiedzialaże pierwszego klapsa dala malej jak miala dwa miesiąće to mnieaż zatrzęslo :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2009-10-22, 21:33 ]
Nie będe mówiła że mi się na Kacpra nie zdarzy krzyknąć bo paskud to on potrafi być :ico_oczko:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 paź 2009, 21:45

,a jak mi powiedzialaże pierwszego klapsa dala malej jak miala dwa miesiąće to mnieaż zatrzęslo :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Co za nonono!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Powiem Wam ze mi sie rzadko zdarza krzyczec na Nine - ostatnio przeklnelam, bo rozmawialam na Skype z mama a ona mi wylaczyla kompa i gdyby to bylo raz to spoko ale co wlaczylam to ta wylacza :[ i zadne nie wolno nie dziala!! To samo z telewizorem, dekoderem wszystko wlacza i wylacza - piekarnik non stop przestawia, a pralke wylaczamy z kontaktu bo caly czas nam pranie wlaczala :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: I nie da sie jej przegadac! Musze ja prosic zeby mi przyniosla dzidzi albo misia to wstaje i idzie, ale nie wolno nie dziala :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Ale staram sie ja trzymac, patrzec w jej piekne oczy i tlumaczyc - w koncu zrozumie!

[ Dodano: 2009-10-22, 22:46 ]
Wybralam kapcie ;) kupie firmy BEFADO - Nina chyba wlasnie je ma - sa bardzo delikatne przy stopie, ale sztywne w piecie, podeszwa jest wystarczajaco elastyczna w swojej twardosci :D zapiecie latwe, palce odkryte, a sklep jest niedaleko nas, wiec jak bedzie mi sie chcialo to przejade sie na spacer z Nina jutro :)

[ Dodano: 2009-10-22, 22:52 ]
Zmykam spac bo moj glodny maz zaraz przybedzie :) ciekawe kiedy wroci Marta i powkleja zdjecia z urodzin Igi :D i opowie o prezencie od tesciowej :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 paź 2009, 10:25

a jak mi powiedzialaże pierwszego klapsa dala malej jak miala dwa miesiąće to mnieaż zatrzęslo :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
nonono :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: teraz ja zaklne ja bym jej dala za to takie klapsy po mordzie jakas zryta baba ona to sie nadaje pod nadzor kuratora za takie cos ty kochana moze mniej na nia oko jak mozesz jak co to dzwon do jakiejs opieki albo cos zanim jakas trgedia sie stanie

yoanna, co do kapciuszkow to my juz mamy troche ich mamy i kupowalam w cocodrillo lub w cc bo tak naprawde to podobno nie wazne zeby pieta była sztywna tylko podeszfa w miare gietka zeby wlasnie dziecku dobrze i wygodnie sie chodziło tak mowil ten Zawitkowski w TV A Wiwa jak jej załozylam sztywniejsze polbutki to chodzila jak pokraka a w kapciszkach i trampeczkach lata ja boso :ico_oczko:

a u nas szalenstwo przed niedzielna imprezka :ico_olaboga:

Jeszcze raz dziekujemy za zyczonka :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 paź 2009, 11:06

Hej
Ale Kacperek mi dziś spal pięknie całą noc, za to ja nie spalam bo moj P. to dzis nie chrapał a trąbił :ico_zly: :ico_zly: więc ledwo na oczy widze :ico_noniewiem:
Co do tej koleżanki to ona jest taka nerwowa że szok,widać że kocha swoje dzieci ale metody wychowawcze ma z ciemnogrodu chyba :ico_zly: :ico_zly:
a u nas szalenstwo przed niedzielna imprezka :ico_olaboga:
na pewno będzie udana,wy będziecie tez chrzcic mala prawda więc już tylko Kacper zostanie małym diablontkiem :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-10-23, 17:49 ]
:ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
przywoluje was :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

23 paź 2009, 19:40

Witam sie ja :-D

Co do tych kapci to ja chce kupic takie bardziej kapciowate a nie samdałowate, zeby nie były za szytwne i ciezkie, bo to jednak do chodzenia po domu.
No ale jeszcze nic konkretnego nie ogladałam, bo narazie nie mam czasu :ico_wstydzioch:

My tez juz super nocnikujemy,, zawsze po spanku siusiu do nocnika Filip zrobi, z kupka to roznie, bo czasami jak widze ze cisnie i go chce posadzic to jemu sie odechciewa :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”