Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

08 wrz 2009, 20:16

Witam wieczorkowo!!!!
Co do boli to ja dzis w nocy tez miałam takie jak na @ cała noc mnie meczyło ból kregosłupa i całej miednicy a dzis od rana byłam w wc 5 razy i mam ala biegunke i czuje ze za chwile pojde znowu :ico_noniewiem:
asika82, ja miałam polarek w kombinezonach u synka i nie miałam problemu z zakładaniem - takze bez przesady
wiolaw, super duzy chłopak nam rosnie - gratuluje :ico_brawa_01:
isiawarszawa, ciesze sie ze u Twojej corci tez wszystko ok - tylko widze ze z humorkiem cos nie za bardzo :ico_noniewiem:
No i dzis byłam u mojej połoznej ktora dzwoniła do szpitala w mojej sprawie zeby mi ten cukier zrobili no i oni jej powiedzieli ze miałam badanka 2 tyg temu i ze jest ok, ale dalej nie wiem czemu cos jej nie pasuje i kazała mi przyjsc za tydzien na badanka i powiedziała ze jak bedzie cos nie tak to pojde do szpitala :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2009, 20:57

bigottka mi takie bóle się zaczeły na jakieś 3 tyg przed porodem - raczej to normalne bo większoś dziewczyn ( nawet chyba wszystkie :-D tak miałay ) no , ale wiesz - dla pewności zawsze lepiej zapytać lekarza więc kochana szykuj się , zresztą co ja mówie - to i tak na Was już niebawem czas będzie :)

magduś, ale piękny ten kombinezonik :) a na zime ten 2 idealny tylko roz. 68 cm, bo i tak zawsze jakieś ubranko pod spód dochodzi :)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

08 wrz 2009, 21:36

Witam wieczornie, dzis bylismy w szkole rodzenia, 30 minut jakas babka z jakies firmy mowiła cos o jakis witaminach, potem troche było o ciąży i jakis nudny film, nic ciekawego...
oprócz tego dostalismy troche gazet ulotek i próbek (sudocrem, szampon j&j, husteczki nawilżone j&j, rabat do smyka, butelke aventu małą itp)
nom nic ide spac, bo dalej humor mam.....

[ Dodano: 2009-09-09, 06:45 ]
Dzień dobry z rana...
ja juz pozmywałam, odkurzyłam i wogóle pokoj zrobiłam na błysk - milion mysli nie daje spac.... Zaraz ide do lekarza (znowu :| - juz mi sie nie chce ) i jade do łukowa...
Jesli komputer tam działa (a różnie to bywa) to zajrze popołudniu, jesli nie to dopiero jutro (dzis bede ogarniać urzędy, zespoł na wesele, fotografa (choć nie wiem czy to ma jeszcze jakis sens...) i wogóle ostatnie takie pierdoły bo przed porodem do łukowa pewnie juz nie pojade...
Trzymajcie sie i miłego dnia

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

09 wrz 2009, 07:06

Dzień dobry z rana :-D Już jestem po śniadanku i teraz zajadam ciasteczka z marmoladą i popijam zimnym mleczkiem mniam mniam... Nastawię jakieś pranie, trochę przygotuję pokój do malowania i zmykam na jakis czas do firmy zawieźć L4. Nie chce mi się, ale jak trzeba to trzeba.

isia mam nadzieję, że dziś humorek o niebo lepszy?

ejustysia pocieszyłaś mnie, że na zimę kombinezonek w rozmiarze 68 będzie najlepszy, bo dostałam nowiutki w prezencie i myślałam, że jest za duży :ico_wstydzioch: ale cóż - dla mnie to wszystko nowe, więc mam prawo się nie znać :ico_oczko:
a tak w ogóle to słodziak z Twojego Wiktorka. Uwielbiam takie umorusane dzieciaczki :-)

Awatar użytkownika
Królik
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

09 wrz 2009, 08:07

Dzieńdoberek...
Ja dziś wstałam tak wcześnie(jak na mnie ^^) i sobie myślę - będę pierwsza, a tu już widzę nawet na drugie miejsce się nie załapałam...
ja juz pozmywałam, odkurzyłam i wogóle pokoj zrobiłam na błysk - milion mysli nie daje spac....
o rany, obrotna jesteś... Ja dopiero jem śniadaie - nawet mam włosy nie uczesane, bo po jedzeniu idą pod kran...
królik Twoja teściowa miała 1,5 roczną córkę i urodziła bliźniaki ?
moja teściowa ma piątkę dzieci w sumie, rok po roku prawie, no nie wliczając bliźniaków w międzyczasie...
Sabcia, biegunka po jedzeniu, czy przymierzasz się do porodu już?:>
A piszecie o dziwnych bólach pleców, czy jak na @. Ja miałam dziś w nocy takie dziwne odczucia, które zawsze towarzyszyły mi przy pierwszych dniach @ - takie łamanie w krzyżach, jak przy gorączce. Rano ustąpiło... Czyżby dopadało nas coraz więcej zwiastunów zbliżającego się Wielkiego Dnia? :-D

Ok, zmykam myć łepetynkę...

asika82
4000 - letni staruszek

09 wrz 2009, 08:12

Witam się i ja!

Mój Antek przeziębiony wiec noc przepłakana a nie przespana. Teraz przysnął ale ledwo oddycha przez katar.

Magda rozmiar 68 akurat ale niestety moze nie wystarczyć na całą zimę.

ja miałam polarek w kombinezonach u synka i nie miałam problemu z zakładaniem - takze bez przesady
ja miałam jeden z polarem w rękawach a drugi bez i dlatego polecam ten bez bo znam różnicę w ubieraniu. Zresztą sama jak zakładasz polar na polar to ciężko rękaw założyć prawda :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Królik
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

09 wrz 2009, 08:14

To znow ja... bo widzicie, dowiedziałam sie coś o czym nie powinnam wiedziec a w sumie wolałabym nie wiedziec, ale wiem... tylko płakać mi sie chce, i co gorsza nie wiem co z tą wiedzą zrobić.... troche zagmatwanie pisze ale nie wiem czy moj piotr tu nie zagląda (chyba nie ale nigdy nie wiadomo)
eh :ico_placzek: :ico_placzek:
Jeśli dobrze zrozumiałam, to martwi Cię to, ze Twój tu zagląda i czyta? Ale to chyba nie powód do zmartwienia, tylko do radości! Jest zainteresowany tym, co się dzieje - moim zdaniem to dobrze. Mój mąż też czasem czyta kilka postów...
Jeśli natomiast nie chcesz, aby to robił, to zmień hasło i po sprawie (przecież tu można wejść TYLKO zalogowanym). I uszy do góry! ;)

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

09 wrz 2009, 08:37

Witam się z rana.
Ja właśnie wstałam i jestem już po śniadanku bo mała mi w nocy nie dawała spać ale przecież nie będę jadła jak jest środek nocy ;-) I jak co rano mała szaleje w nocy nie było nic spokojniej ;-)
ejustysia no jestem ciekawa czy faktycznie to już się zaczynają jakieś objawy bo chciałabym mieć niunię przy sobie ;-)
Dzisiaj jak wejdą pieniążki na konto to ide kupić kilka rzeczy dla małej ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

09 wrz 2009, 08:38

ma piątkę dzieci w sumie, rok po roku prawie, no nie wliczając bliźniaków w międzyczasie...
no to jest matka polka :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-09, 08:39 ]
ale przecież nie będę jadła jak jest środek nocy
ja prawie co noc jem :-D

Awatar użytkownika
Magda33

09 wrz 2009, 08:57

Asika82 wiem, że rozmiar 68 może nie wystarczyć na całą zimę i dlatego mam zamiar kupić jeszcze jeden większy, ale to za jakiś czas :-)
Biedny Antonio - że też musiało go dopaść jakieś paskudne przeziębienie. Dużo zdrówka dla Was i żeby choróbsko szybko minęło i nie dokuczało.

Bigottka, ja tak samo jak Asia, podjadam sobie czasem w nocy :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”