Witam
koroneczka, murchinson dobrze ze jestescie i juz jest wszystko oki
JA tez nie lubie spac w koszuli to dla mnie koszmar, nie cierpie jak cos mi sie podwija pod sam tyłek. Mam dwie jeszcze z pierwszej ciazy wiec to mi wystarczy.
Markotka współczuje cały czas sama, wiem o czym mowisz, moj maz nie jestr budowlancem, a ciagle go nie ma bo pomaga szwagrowi na budowie.
Dzis to przyszedł rano z nocki, przespał sie 2 godziny i poszedł na budowe do szwagra. Przyjdzie pojdzie spac i potem znowu na noc do pracy i tak mam ciagle
Juz mam tego doscyc
Emilia super, ze u dziecka wszystko dobrze, no to ciekawe jak na prawde bedzie wygladała waga malutkiej
Mariola biedactwo, co my wszystkie tak z ta szyjka. Ja wiem ze na płuca dostaje sie zastrzyki, ale nie pamietam kiedy./ Dziwne ze nic ci nie przepisał tylko zastrzyki masz miec
Motylku zdrowka dlal mamusi
Aniu miałam cos napisac ale nie pamietam co
Wyobrazcie sobie ze wczoraj moja szwagierka była u lekarza i tez skraca jej sie szyjka
Jakos zabrdzo jej w to nie wierze, bo nic jej nie przepisał i tylko kazał lezec a to ma 26 tydzien dopiero.
Tak sobie mysle ze ona to wymysliła, teraz to juz nic nie bedzie robic, len smierdzacy