Wstępnie mam 16 osób plus 3 dzieci. Tym razem w mieszkaniu nie podam obiadu, bo sie nie zmieścimy. Pójdziemy gdzieś na obiad. A potem w domku kawka, ciasto, itp.I gdzie planujecie robić ?W jakimś lokalu ? Dużo osób będziecie mieć ?
dużo zdrówka dla wasja nadal zakatarzona, Majka też, mam nadzieje ze nic sie z tego więcej nie wykluje
ja jestem umowiona na zwiedzanie z połozna na 23 wrzesień jak będe miała KTG.my dziś jedziemy obejrzec jeszcze jedną porodówkę po pracy Przemka
ja sobie wczoraj ściągnełam ksiazkę "język niemowląt" Tracy Hogg i przeczytałam jednym tchem 48 stron, tak wciąga i zrobiłam test na Majce jakim jest typem dzieckajeszcze nie wiem co na obiad zrobie dopiero planuje powoli Sama nie wiem co będę dzis robiła chyba poleże i poczytam sobie gazety. Totalnie nic dla mnie nie ma.
dziękuję
dużo zdrówka dla was
o to juz moja godzina od dłuzszego czasu, na poczatku ciazy moglam spac non stop teraz zasypiam ok 22 a wstaje 6-7O 22 już wczoraj spałam tak się chyba tymi nerwami wczoraj zmęczyłam...
ja cały czas siedze na fotelu do karmienia w pokoju Olwiki, nawet komputer sobie tu przynioslamCieszę sie z tych rzeczy okropnie i coraz częściej wchodzę do pokoju Lilusi bo mi się tak podoba.
oj dzieciaki to maja radochę z takich rzeczy.Olusia zadowolona bo bawi sie tymi wszystkimi rzeczami.Ja popołudniu biorę się za wypranie tych kocyków ręczników czapeczek i innych rzeczy co przyszły ale poczekam aż dojdzie druga paka .
ja stoje całkowicie wyprostowana przy tym przewijaku i jestem z niego bardzo zadowolona, tyle ze ja mam 165cm wzrostu czyli malutka jestemMam przewijak i na razie jak go położyłam na łóżeczku to bardzo mi się podoba bo stoję niemalże wyprostowana
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość