Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2011, 21:16

Kinga_łódź, cudowności!
I gdzie planujecie robić ?W jakimś lokalu ? Dużo osób będziecie mieć ?
Wstępnie mam 16 osób plus 3 dzieci. Tym razem w mieszkaniu nie podam obiadu, bo sie nie zmieścimy. Pójdziemy gdzieś na obiad. A potem w domku kawka, ciasto, itp.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2011, 08:06

hej dziewczeta :ico_oczko:

ja nadal zakatarzona, Majka też, mam nadzieje ze nic sie z tego więcej nie wykluje :ico_sorki: żadne choróbsko :ico_sorki:

Kinga synek śliczny :ico_brawa_01: słodziak :ico_brawa_01:

ciekawe kiedy Inia do nas wróci :ico_noniewiem: i pochwali sie Piotrusiem
no i czy Elibel dziś wyjdzie :ico_oczko:

my dziś jedziemy obejrzec jeszcze jedną porodówkę po pracy Przemka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 08:07

Witam poniedziałkowo

U nas znów piękna pogoda się zapowiada, ciepło, słończe na pół nieba.

jeszcze nie wiem co na obiad zrobie dopiero planuje powoli :-) Sama nie wiem co będę dzis robiła chyba poleże i poczytam sobie gazety. Totalnie nic dla mnie nie ma.

Poród coraz bliżej już z M. pewne ustalenia mamy. I własnie Kocura podrzuciła nam temat chrztu :-D U nas będzie na chrzcie 13 osób i chyba zrobimy u rodziców w domu jeszce się zobaczy. I u nas chyba poczatkiem grudnia będziemy chrzcili, bo tylko w 1 niedzilę każdego miesiaca chrzcza dzieciaczki :-D pozyjemy zobaczymy.

Ide sobie śniadanko zrobic i ciepła herbatke bo mam straszna ochotę :-D

[ Dodano: 12-09-2011, 08:09 ]
ja nadal zakatarzona, Majka też, mam nadzieje ze nic sie z tego więcej nie wykluje
dużo zdrówka dla was :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
my dziś jedziemy obejrzec jeszcze jedną porodówkę po pracy Przemka
ja jestem umowiona na zwiedzanie z połozna na 23 wrzesień jak będe miała KTG.

A tak ogólnie znów mnie skurczybyki wczoraj meczyły :ico_szoking:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2011, 08:10

my chrzciny planujemy na przyszły rok na lato :ico_oczko:
po pierwsze w marcu Natalia ma bierzmowanie i ja też :ico_haha_01:
a gdyby nam sie udało i wiadomo jak z kaską bedzie sie układało to może w ten sam dzień zrobimy chrzciny i ślub kościelny :ico_oczko: bo my tylko cywilny braliśmy :ico_oczko:
wstępnie data ustalona na 28 lipiec :-D

[ Dodano: 12-09-2011, 08:15 ]
jeszcze nie wiem co na obiad zrobie dopiero planuje powoli :-) Sama nie wiem co będę dzis robiła chyba poleże i poczytam sobie gazety. Totalnie nic dla mnie nie ma.
ja sobie wczoraj ściągnełam ksiazkę "język niemowląt" Tracy Hogg i przeczytałam jednym tchem 48 stron, tak wciąga i zrobiłam test na Majce jakim jest typem dziecka :ico_oczko:
polecam, jak chcesz posle ci linka na pw

[ Dodano: 12-09-2011, 08:15 ]

dużo zdrówka dla was :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziękuję :-D

[ Dodano: 12-09-2011, 08:18 ]
elibell już w domu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 08:37

jak chcesz posle ci linka na pw
jak tylko możesz to bardzo chetnie :ico_sorki: :ico_sorki:
elibell już w domu
to rewelacyjnie, strasznie szybciuko u nich puszczają :-D

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

12 wrz 2011, 08:38

Witam;)
izuś_85, możesz podesłać mi tego linka:))

Kinga cudny aniołeczek:) Po prostu boski:D:D

Wczoraj u nas grzało jak nie wiem, dziś zimnica totalna... A ja się dziwie skąd katar mam :ico_zly:

O 22 już wczoraj spałam tak się chyba tymi nerwami wczoraj zmęczyłam...

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 08:39

A ja w końcu dogadałam się z M. i nie jedzie nad morze na to szkolenie 3 dniowe :-D nie ukrywam że czuję się bezpieczniej jak jest przy mnie. A tak 2 tyg. przed porodem nigdy nic nie wiadomo.

[ Dodano: 12-09-2011, 08:40 ]
O 22 już wczoraj spałam tak się chyba tymi nerwami wczoraj zmęczyłam...
o to juz moja godzina od dłuzszego czasu, na poczatku ciazy moglam spac non stop teraz zasypiam ok 22 a wstaje 6-7 :-D

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

12 wrz 2011, 09:26

My już w domu u mnie.Jeden kurier z wieeelka paka już był teraz czekamy na drugiego.
Mam przewijak i na razie jak go położyłam na łóżeczku to bardzo mi się podoba bo stoję niemalże wyprostowana a nie zgarbiona do przewijania i jest spory , wydawał mi się na zdjęciach mniejszy z czego się cieszę.
Olusia zadowolona bo bawi sie tymi wszystkimi rzeczami.Ja popołudniu biorę się za wypranie tych kocyków ręczników czapeczek i innych rzeczy co przyszły ale poczekam aż dojdzie druga paka . A jutro będzie pewno 3 ostatnia jak na razie .
Cieszę sie z tych rzeczy okropnie i coraz częściej wchodzę do pokoju Lilusi bo mi się tak podoba.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2011, 09:34

Cieszę sie z tych rzeczy okropnie i coraz częściej wchodzę do pokoju Lilusi bo mi się tak podoba.
ja cały czas siedze na fotelu do karmienia w pokoju Olwiki, nawet komputer sobie tu przynioslam :-)
Olusia zadowolona bo bawi sie tymi wszystkimi rzeczami.Ja popołudniu biorę się za wypranie tych kocyków ręczników czapeczek i innych rzeczy co przyszły ale poczekam aż dojdzie druga paka .
oj dzieciaki to maja radochę z takich rzeczy.
Mam przewijak i na razie jak go położyłam na łóżeczku to bardzo mi się podoba bo stoję niemalże wyprostowana
ja stoje całkowicie wyprostowana przy tym przewijaku i jestem z niego bardzo zadowolona, tyle ze ja mam 165cm wzrostu czyli malutka jestem :-)

Wogóle wszystkie rzeczy które u chłopakow kupiłam sa super niczego nie żałuję.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

12 wrz 2011, 09:39

Ze mnie wczoraj P się śmiał bo ciagle tam właziłam a nie miałam w sumie po co hehe

No ja mam jakieś 175 cm albo ciut więcej wiec wysoka jestem ale i tak wydaje mi sie że bede zadowolona z tego. Jak P wróci z pracy to mi go zamontuje by nie latał.

Dobra uciekam bo mała chce juz na pole iśc , u nas wykopki sa dzis choc ja zbierac nie będe ale w domu jak zwykle cos się znajdzie.Mała pewno będzie zadowolona bo będzie umorusana w piachu po uszy .

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”