Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2011, 11:58

no właśnie nic się nie odzywa jeszcze nasza Mad
a ja dzwoniłam do mojej gin i nie ma jej dziś dopiero w środę będzie i mówiła ze w razie gdyby ból był znowu bardzo silny zwłaszcza brzucha to mam jechać do szpitala sprawdzić

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 paź 2011, 12:12

Aga22 zdrówka dla córki
kaja może faktycznie podjedź do szpitala, będziesz spokojniejsza jak sprawdzą

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2011, 12:21

kaja może faktycznie podjedź do szpitala, będziesz spokojniejsza jak sprawdzą
zobaczę jak będzie później bo na razie jest ok kość prawie nie boli brzuchol miękki i młody szleje jak zwykle więc w sumie wszystko wygląda że jest ok :ico_noniewiem:

ewelinkakce
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

28 paź 2011, 12:32

a ja skonczyłam sprzatanie o 3 w nocy i połozylam sie spac. ale o 6 juz byłam na nogach tak mnie katar meczy coraz gorzej a dzis jeszcze kaszel pije duzo herbat z cytryna ale nic mi nie pomoga zadzwonilam i mowilam sie dzis na 1845 na wizyte do internisty moze cos zaradzi a niechce sama brac zadnych leków a meczyc tez niechce małej i siebie .

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

28 paź 2011, 12:41

Cześć babolki :-D

Jej ale miałam wczoraj dzień wycięty z życiorysu :ico_olaboga: Od rana tak mnie głowa bolała że na wymioty mnie zbierało a o otworzaeniu oczu to mogłam pomarzyć. Przespałam cały dzień prawie. Popołudniu coś mnie tknęło i zmierzyłam ciśnienie i wyszło że mam 150/110 :ico_szoking: Zadzwoniłam do ginki, ta kazała pędęm mężowi po receptę przyjechać. W między wstałam, zadzwoniłam do taty żeby przyjechał mi jeszcze raz zmierzyć ciśnienie ze swoim aparatem i jak przyjechał to miałam 120/90. Posiedział ze mną troszkę i wychodząc zmierzył jeszcze raz i było już 90/60 :ico_sorki: Podejrzewam że to może być wina zatok bo mi się przytkały ale ginka mówiła że takie skoki są w ciąży normalne i kazała mi teraz 2x dziennie mierzyć ciśnienie.
Na noc zrobiłam sobie inhalację, wypiłam mleko z czosnkiem i miodem na wszelki wypadek i poszłam spać :-)
Rano jeszcze mnie głowa bolała ale zabrałam się za porządki u Emilki w pokoju. Wypociłam się tak że koszulkę miałam całą mokrą :ico_szoking: ale od razu lepiej się czuje :-D

ewelinka widziałam że pytałaś o psa :-) My mamy labradora 2,5 letniego. Mąż go wychował tak że nie skacze i generalnie jest bardzo posłuszny. Co do skakania bo mama miała setera jak Emilia się urodziła i ona zawsze uwielbiała skakać po wszystkich natomiast jak widziała że niosę małą to nie skakała. Mimo wszystko starałam się ją pilnować bo ona z natury głupia była i nigdy w 100% nie byłam jej pewna :ico_oczko:
Mad daj znać jak po USG i czy Martynce jajeczka nie wyrosły :ico_oczko:
Kaja Jadzia :ico_brawa_01: za 100 dni :-)
szyszeczka, Mad., :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :-)
agaa22, zdrówka dla córeczki
Dzisiaj Ika ma to badanie dzieciątka?? Ciekawa jestem co lekarz powie :ico_noniewiem:

Wysprzątałam u dzieciaków w pokoju :-) Literki z imieniem Borysa mi przyszły więc od razu powiesiłam na ścianie :-) Szafki też wymyłam i pousuwałam z nich zbędne rzeczy także myślę że od poniedziałku zacznę wkońcu pranie Borysiowych ciuszków :-) Póki co 3 pranie z maskotkami się pierze :-)

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2011, 12:54

hej :ico_ciezarowka:
my jak co piątek ostatnio pospaliśmy do 8 :-D co prawda od 5 juz we 3 (no we 4 :ico_oczko: ) ale się wyspałam :ico_haha_01:
z rana z Igim zaliczyliśmy małe zakupy skorzystaliśmy z okazji i kupiliśmy dla R. prezent na urodzinki :ico_oczko: :ico_sorki:
teraz młody bawi sie klockami wiec chwilka spokoju :ico_sorki:
chorowitkom dużo zdrówka :*
Mad czekamy na wieści z usg :ico_sorki:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2011, 13:48

Jestem już i zdaję relacje z USG. Na 100% będziemy mieli Martynkę, pipkę jak ta lala dzisiaj widać było :-D Bardzo ruchliwa jest i główką ułożona już w dół :-) Czyli nóżkami najmocniej katuje mamusię hehe. Zapomniałam zapytać ile waży, ale obwód brzuszka ma na 22,5 cm, kość udowa 5,4 cm, a szerokość główki od ciemienia do ciemienia 7,5 cm :-) Jest zdrowa i serduszko bardzooo mocno biło, bo ruchliwe dziecię nosze pod sercem ;-)

A tu główka Martynki w 30tc, już na całe zdjęcie hehe:
Obrazek

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

28 paź 2011, 13:54

Mad., super że wszystko ok :-) no i już kawał dziewczynki z Martynki :-)

[ Dodano: 28-10-2011, 14:01 ]
Zamówiłam właśnie pizzę i pieczywo czosnkowe na obiad :-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2011, 14:30

Mad., super że wszystko ok i nic się nie zmieniło odnośnie tego że będzie Martynka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2011, 14:31

My dziś kluski na parze wcinać będziemy :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”