Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 kwie 2007, 22:24

Sosna- mam podnoszone oparcie ale i tak się wkurza a jak mu podniosę to nogami wypycha mi wózek :ico_haha_01:

Anetko-dziękuję, Joachim tak samo się kiwa jak mój Kornel identiko :-D :-D

uciekam spać do jutra papa miłej nocki

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

22 kwie 2007, 22:39

Hej - mówię sama do siebie wieczorem :ico_noniewiem:

Sosenko - dziękuję kochana... ja też zrozumiałam, że sama to robi :-)

Asiu - hej, ale Wikunia zdolniacha - Lila tata nie mówi więc co dopiero dzidzia :ico_szoking: buziaki dla Was..

Mery - Lila już jeździ w spacerówce od 3 tygodni, ona ma 3 pozycje "leżenia" - i nie wiem co mogłoby jej nie pasić :ico_noniewiem:

Ja podejrzewam, że jak Lila miała tę gorączkę trzydniową (teraz tylko wysypka została) to jej nie kąpaliśmy, tylko pieluszką myliśmy i mam wrażenie, że to ją wkurzało... brak czystości :ico_wstydzioch: hihi moja mała sterylna dziewczynka... bo tylko ją wykąpaliśmy, zmieniliśmy pościel, itd. - z radości pokręciła się po łóżku i zasnęła - bez jęczenia :ico_sorki:

Kasiula84- nie mam pojęcia co może być Oleńce, wątpię by takie objawy jak biegunka były od zębów, Lila jakiś czas temu też miała ze trzy dni biegunkę i jeden dzień wypioty - myślałam, ze to grypa włąśnie żołądkowa, ale za krótko to trwalo i gorączki nie było... patrz by Maleńka nie odwodniła się :ico_olaboga:

Aniu - biedny Jasiunia ucałuj go, ja pamiętam jak Patrysio co i raz chorował na zapalenie ucha... biedny dzidziuś, i jeszcze takie sytuacje w szpitalu... ja nie wiem jestem strasznie porywcza i już bym TVN uwagą straszyła :ico_zly:

Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

22 kwie 2007, 22:56

jestem
ale bardzo zmeczona ,caly dzien w biegu

rano zakupy potem obiad ,spacerek do babci ,cudne slonce, jak wrocilismy to wpadly na chwile ciotki klotki wysciskaly Olunie ,rozbawily ze nie chciala spac normalnie

buziaki dla Jasia

ide karmic i spac
do napisania jutro

Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

23 kwie 2007, 06:08

Witam z rana, znów jako pierwsza :-D
maritta :ico_sorki: , że ty tak późno jeszcze wytrzymujesz?! Ja o 21.30 już byłam w łóżku (na początku ciąży)
mery, to mamy motywację :ico_haha_01: Tylko u mnie z nią różnie. Zauważyłam, że chyba przytyłam, muszę jeść wcześniej :ico_nienie: , ale jak się je obiad o 17.00, to na kolację nie ma się ochoty o 19.00, tylko o 21.00 :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Co do spacerówek, to czas jakąś wybrać witaminko, a ty jaką w końcu wybrałaś??-------------- Czekam aż twój wątek na nowo ożyje
Moje maleństwo obudziło się o 5.00, to zawsze lepiej jak o 2.00 ale... dłużej by się też pospało
Miłego dnia. Spacer obowiązkowy :516:

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

23 kwie 2007, 08:32

cześć kochane :)
ale się za Wami stęskniłam!
Mam nadzieję, że u Wszystkich mam i dzieciaczków wszystko w porządku bo nie nadrobię zaległości :(

[ Dodano: 2007-04-23, 08:37 ]
jak tam ząbkowanie u Waszych dzieciaczków? Jaś ma już 2 zębochy :) Piękne są :)
mój Jaśko ostatnio nauczył się wrzeszczeć, tak krzyczy, że nie wiem!
a na chrzcinach w kościele pól mszy był radosny, śmiał się, machał odnóżami, aż się księża śmiali, a drugie pół byla awantura bo był to czas na drzemkę, ale się zestresowałam tym płaczem Jasia podczas chrztu, wyszłam nieprzytomna z kościoła :(
a przyjęcie udało się, w dodatku wszystko sfinansowali teściowie.

ale żałuję, że mąż już dziś wrócił do pracy, choc nie powiem że się sobą nacieszyliśmy, bo więcej z rodzicami przebywaliśmy niż ze sobą,
ale za tydzień mąz znowu ma tydzień wolnego :)

Awatar użytkownika
Reeni
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

23 kwie 2007, 08:53

:ico_tort: :ico_tort: dla Jasia i Kornelka.

Elu super że się chrziny udały.

My się zaraz wybieramy na szczepienie.

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2007, 08:54

Noooooo, kogóż moje ocze wdzą.......... :-D :-D :-D

Asia zajrzała no i Ela nasza kochana wróciła :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ależ się ucieszyłam :-D Narazie nic nie napiszę, bo idę szamać śniadanko :-D

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

23 kwie 2007, 08:58

Halo
Elu, :).... moja dziecina też pokrzykuje, jak za głośno krzyknie to sama zdziwiona co sie stało i patrzy z rozdziawioną japą :-D Dobrze, ze po chrzcinach.. podeślij jakieś zdjęcia... Mój też będzie miał po tych 5 dniach aż 9 dni wolnego :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

23 kwie 2007, 09:10

Witam z rana - dzis sobie fajnie pospalam - Ola tez oczywiscie....Pogoda sie robi naprawde piekna :ico_haha_02:
Czas na :ico_kawa: - zapraszam

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 kwie 2007, 09:21

Cześć, ja zaraz ide sobie sniadanko jakieś zrobić, dzisiaj nocka do kitu mały o 2 jęczał ale usnął a potem od 5 to już nie spał prawie o 7 zjadł też jęczał teraz sie napił soku i w końcu usnął ufff... nieznośny sie robi jak dzisiaj na spacerze tez będzie wył to oszaleję, a żebów ani widu :ico_sorki: parę dni pospał normalnie po tej wieczornej kaszce a teraz znowu awaria

witaj Elu- jak miło Cię widzieć, gratuluję zęboli, odpoczęłaś sobie? Kornel też krzyczy i piszcy ale tak głosno, ze aż uszy bolą,wczoraj na spacerze też zaczął piszczeć, jejku az mi głupio było, ze z wóżka takie krzyki się wydobywają

Ja zaraz herbatke sobie zrobie i kanapusie jakąś

Chloe- najważniejsze to ten brzuchol trochę zmniejszyć, znasz jakieś dobre ćwiczenia?
A kolację też jem późno, wogóle jak siedzę w domu to ciagle podjadam coś,apetycik muszę ukrócić na słodkości i inne łakocie :ico_haha_01: Jak narazie obiecuję sobie to od trzech miesiecy i efektóew :ico_haha_01: brak

[ Dodano: 2007-04-23 ]
Witaminko- cieszę się, ze z Lolkiem lepiej :ico_brawa_01:

Idę pod prysznic póki mały śpi

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”