Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 paź 2009, 17:11

Iga i Igor ładnie
:-D :-D :-D super wiola wymysliłaś ja by wołała jednego to od razu drugie dzieco by też przybiegło :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2009, 11:09

Witam się
Kawka dla śpiochów :ico_kawa:
dwa dni temu moj mądry Piotrek :ico_puknij: :ico_zly: dal kacperkowi mandarynki z puszki czego efektem byla sraczka i to taka kwaśna ,że cała nonono byla obszczypana nie mówiąc już o siuraczku i jajeczkach normalnie były czerwone jak rak :ico_placzek: , maly plakal bo bardzo go szczypalo. :ico_olaboga: dopiero wczoraj doszlismy z tym do ładu smarowanie sudokremem i wietrzenie pupy przynoioslo efekt :ico_sorki: :ico_sorki: wczoraj przy kapieli zauważyłam u Kacpra taka mala wysypke na pleckach i brzuszku no i pupie i nie wiem czy to uczulenie na te mandarynki i czy to wysypka po szczepieniu no sama nie wiem :ico_noniewiem: ,a dzis obudzil sie z temperatura 38. i wleka kupa :ico_noniewiem:
marta witaj ` :ico_brawa_01:
999+

[ Dodano: 2009-10-26, 10:10 ]
no i juz więcej nie napisze bo Kacper mi po klawiaturze wali :ico_zly:
do później

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2009, 11:44

adia26, witaj :ico_kawa:
czesto po szczepieniu wychodzi niewielka wysypka wiec sie nie przejmuj :ico_sorki:
no a mandarynki z puszki to chyba na serio nie za dbre dla niego
Iga jej juz duzo prawie wszystko bym powiedziala ale zadnych,,smieci,,jej nie daje-nic slodkiego nic tlustego :ico_nienie:
uwielbia rybe z piekarnika ,makaron,chlebek i wszystkie owoce i warzywa lacznie z awokado rzodkiewkami czy cebula(ktora je na surowo :ico_haha_01: )
Igolina ma 11 zabka :ico_brawa_01: gorna 3 sie przebila :ico_sorki:
jheszcze nam zostaly dolne 4 i 3 3 :ico_haha_01:
no i pozniej 4 -5 :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2009, 12:38

mmarta81, no to Igol ma juz sporo kielków :-D
tea mu się staram nie dawać śmieci ale to taki mały żebrak :ico_oczko: łazi i piszczy za nami jak widzi że my jemy :ico_noniewiem: ze słodyczy to czasem czekolada ale to doslownie 1/4 kostki :ico_noniewiem: ,a i zrobil sie ostatnio wybredny obiadki juz mu tak nie smakują jak kiedyś choć wszystko zje z ziemniaczkami,a najbardziej lubi takie tluczone z marchewkom natką i maselkiem wtedy zje i rybe i mięsko, owoce je i warzywka też mleczko tez pije z kaszka zawsze trzy razy dziennie a do picia woda czasem mu zrobie herbatke owocowa i wszystko oczywiście bez cukru :ico_noniewiem:
my dzis na obiadek krupniczek z piersia robimy :-) ,a co do piersi to wlasnie kacper ostatnio mnie tak uszczypnął ,że pól cycka mialam sinego :ico_chory:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 paź 2009, 12:46

Witam !
wpadam na chwilke pochwalic sie ze chrzciny i urodzinki udaly sie super Wiwi byla niesamowicie grzeczna no tam pod koniec mszy juz musiala pobiegac po kosciele i bylo troszke ubawu jak podeszla do takiego wielkiego chlopczyka jak ona i chciala sie przytulic do niego i oczywiscie zaliczyli glebe :-D
Ale w domu poprostu aniol i niechciala w ogole isc spac wiec nie spala praktycznie od 11:30 do 19:00 :ico_olaboga: ale tak sama sie zajmowala soba ze nie musialam praktycznie nic przy niej robic po za przebraniem i jedzeniem chodzila sobie po mieszkanku do wszystkich sie usmiechala tabnczyla podjadala Jak nigdy calkowicie sama zalezna od siebie patrzyli wszyscy na nia z podziwem ze taka grzeczna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A fotki dziewczynki to na Nk sa a inne zamieszcze jak juz znajde troche czasu bo mnam na ten tydzien troszke roboty
dwa dni temu moj mądry Piotrek :ico_puknij: :ico_zly: dal kacperkowi mandarynki z puszki czego efektem byla sraczka i to taka kwaśna ,że cała nonono byla obszczypana nie mówiąc już o siuraczku i jajeczkach normalnie były czerwone jak rak :ico_placzek: , maly plakal bo bardzo go szczypalo.
O rany biedaczysko :ico_olaboga:
Igolina ma 11 zabka :ico_brawa_01: gorna 3 sie przebila
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No to kobieta ma ich juz troche Wiwi jest wlasnie znow lekko rozdrazniona wiec stawiam ze kolejne beda szly a czykolwiek jej dlugo w ogole sie przebijaja narazie ma 6

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2009, 12:52

No to super ,że impreza udana i Wiwi grzeczna :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2009, 13:28

dana, :ico_tort: sto lat dla Weronisi :-D
super ze impreza sie udala :ico_brawa_01:

dziewczyny sarenka nas szuka :ico_brawa_01: nie mogla nas odnalezc ale juz jej zdradzilam gdzie sie ukrywamy :ico_haha_01: wiec mam nadzieje ze lada chwila do nas dolaczy :ico_haha_02: i opowie co tam u Eryka

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 paź 2009, 14:12

Hej :)

Dana Weronika ma sliczna ta kamizelke :D w ogole jak jej juz wloski urosly, a ta delicje i torta to sama bym zjadla :D

Marta, a tesciowa kiedys tez mi rodzine zarazila :ico_zly: :ico_zly: ale starala sie nie zblizac do Niny i to my do niej bez uprzedzenia pojechalismy i nie wiedzielismy ze jest chora, wiec to bardziej nasza wina, nie jej ... A gdzie masz zdjecia z imprezy urodzinowej Igi w Polsce? I nagraj Ige jak mowi - jejku ona jest taka zdolna - az sie chwale niektorym ze kolezanka Niny juz jest taka komunikatywna i mowi tyle rzeczy ;) Nina mowi dzie (znaczy gdzie) albo dzie je (znaczy gdzie jest) - ale nie tak sama od siebie bo sobie przypomni - tylko jak ja powiem - gdzie jest tatus to powtorzy po swojemu :ico_brawa_01: no i nic poza tym - probuje nauczyc ja OLA ale nic z tego :/ mowila kiedys oja :D

Nina wczoraj po upadku wstala rozesmiana i szczesliwa, wiec chyba troche przesadzam ... nie marudzi, zadowolona biega i sie smieje :)

W ogole mialam powazny dylemat bo moj M mial miec poniedzialki wolne, bo mam zajecia od 9 rano do 18.30 i nagle musial jechac do pracy - zlobek czynny do 17 wiec odpada, zrezygnowalam z zajec z ktorych moglam i odrobie je w innym dniu - ale na 17 do 18.30 musze isc :((( no i poprosilam sasiadke zeby z mala zostala, ale zanim dojade to godzina, wiec 3,5 godziny bedzie musiala z Nina zostac. Na szczescie Nina ladnie sie bawi z malym sasiadem,wiec chyba sie nie zmecza za bardzo :)

Nina wlasnie mi usnela, wiec powinnam zrobic cos z soba i przygotowac sie do wyjscia, a przy okazji fajnie by bylo zrobic projekt na zajecia na ktore ide, bo to moje pierwsze a oni juz maja 1/3 projektu skonczona :( a ja nie umiem bo nie mialam tego przedmiotu jeszcze :ico_placzek: :ico_placzek: oni juz zaliczyli jak ja bylam na dziekance, a teraz ja moge odrobic dopiero w nastepnym semestrze wiec lipa :((

Juz pomalu stabilizuje swoje zycie studenckie ;) i dochodze do ladu - jeszcze tylko jedne cwiczenia musze ustalic, dwa odrobic :D i bedzie OK :)))))

Zmykam malowac paznokcie, milego dnia! :)

[ Dodano: 2009-10-26, 14:14 ]
A swoja droga, po przezyciach Ala po szczypionce, boje sie straszliwie naszej :( moj M wyjezdza w dniu szczepienia na 3 tygodnie i zostajemy zupelnie same :/ i mam schize,ze bede musiala z wszystkim sama sobie radzic - ale nie pierwszy nie ostatni raz, a poza tym nie mozna zakladac najgorszego!

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 paź 2009, 22:19

dziewczyny sarenka nas szuka
?? gdzie ty ja znalazłas super tak dawno jej nie było ze mysłałam ze już nas zostawiła :ico_placzek:
Dana ja juz oglądałam zdjęcia na Nk mała jest naprawde uroczym i radosnym dzieckiem fotki cudne a jakie piękne miała wdzianko mama ubrała ją jak mała laleczke :-D :-D
A swoja droga, po przezyciach Ala po szczypionce, boje sie straszliwie naszej
ja też się boje idziemy w środe na szczepienie a małemu zębi ida i jest strasznie rozgrazniony :ico_noniewiem:
A u nas piękna pogoda wybrałam się z Antkiem pociągiem na wycieczke do Pszczyny mały był zachwycony na dworcu widział z 5 pociągów jak wróciliśmy to mały zjadł obiadeki o od razu zasnoł :-D :-D

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

26 paź 2009, 22:53

hello dziewczyny.
MYslalam ze nas watek sie rozpadl :ico_placzek: Szukalam i bez skutku.Ale na szczescie mialam w telefonie nr tel od MArty i udalo mi sie was odnalezc :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: NA NK tez sie wypisalam bo wkurzaly mnie ciagle zmiany brrrrrrr.
Postaralam sie szybciorem przewertowac pewna czesc stronic bo nie moglam uwierzyc wlasnym oczom :ico_tort: :ico_tort: dla MARTUSI :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Kochana gratulacje,zycze wspanialych 9miesiecy.Az nie moge uwierzyc,bo pamietam ze z mezem nie bylo za kolorowo,pozatym wykonczona bylas swoim porodem i nei szybko marzylas o drugim dzieciatku.Ale bardzo sie ciesze.BEdzie tak sama roznica wiekowa jak u moich maluchow :ico_haha_01: :ico_haha_01: JEst tego duzo zalet,zobaczysz.Moi chlopcy nei potrafili by juz bez siebie istniec,,,sa bardzo do siebie przywiazani. :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Po krotce co u nas.
Jutro mamy bilans roczkowy i szczepienie--bardzo sie boje po przeczytaniu waszych nieciekawch doswiadczen poszczepieniowych :ico_noniewiem:
Eryczek nie odwazyl sie jeszcze sam przejsc,ale przy czyms zasowa jak perszing,je jak slon,ale po nim nie widac:-)JEst rozkosznym malcem,pokazuje paluszkiem wszystkie lampy,swiatelka.ROczek wyprawialismy dwa razy.RAz w POlsce a drugie tutaj,a bylo to w ubiegla sobote.

Ogladlam sobie wazse fotki nie tylko w avartarku.Dzieciaczki wydoroslaly,wyrosly,nabyly mnostwo nowych umiejetnosci :ico_brawa_01:
TEraz bede juz do was czesciej zagladac z czego bardzo sie ciesze.

A tak na marginesie.Dzis dostalam @a tak fajnie bylo az 4 lata bez :ico_noniewiem:
No ale ciesze sie z tego tytulu bo juz mialam chwile zwatpienia a nie chcialabym juz ,bynjamniej narazie,,ujrzec dwoch kresek.

Serdecznie pozdrawiam,ewakuuje sie pod prysznic.
Spokojnej nocki i do juterka kobitki.
trzymajcie kciuki by Eryczek dobrze zniosl szczepienie.
PRzed snem dalam mu vibrucol bo mecza go dziasla.Dzis przebily sie kolejne zeby.A w nocy nadal mamy pobudki na cycowanie,czasem bardzo czesto :ico_noniewiem:

Dobranoc

Wróć do „Przedszkolaczki”