Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

27 maja 2010, 10:01

takze polecam te sensitiv
Ja używam z babydream z rossmana i też są super. A Kinga na wszystkie inne ma uczulenie. :ico_szoking:
a z jakiej okazji to wolne?
Właśnie też jestem ciekawa. My po szczepieniu, Kinga bardzo płakała, ale pewnie też dlatego, że zmeczona bardzo była. Waży 7210g i ma ponad 70cm. Nie usłyszałam dokładnie, stresowałam sie igłami. :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 maja 2010, 10:13

Ja używam z babydream z rossmana i też są super
ja uzywam pieluchy babydreama i są super ale husteczki są dla mnie za suche i ble...

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 maja 2010, 10:25

Witam z rana :-)
Ja dzis nieprzytomna nie wyspalam sie a spalam dosc dlugo :ico_olaboga: :ico_olaboga: ale taka pogoda to nie ma sie co dziwic, znow szaro i buro za oknem. Pawcio od 9 spi a ja teraz sie wygrzebalam z lozka :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Co do chusteczek to ja uzywam pampersa ale activ- tych zielonych, dla nas super. Po rossmanowskich, pupa smierdziala dalej siusiamki czy kupka, dla nas tez beee.
A my i po siku i po kupce uzywamy chusteczek, woda i kran to tylko przy ogromneejjj niespodziance :-D

I my z pupka nigdy nie mielismy problemow, jedynie kiedys mial lekko czerwona i posmarowalam sudocremem i cala wysypalo takze tego nie mozemy uzywac, zadnych kremow na odparzenia. My uzywamy tylko krem F18 i jest niezawodny do wszystkiego.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

27 maja 2010, 10:29

Body i ręcznik osrane;)
:ico_olaboga:
uzywamy tylko krem F18 i jest niezawodny do wszystkiego.
ja używam maści alantan plus, bo po sudocremie też Zosinka miała wysypkę :ico_noniewiem:
dla mnie za suche i ble...
dla mnie też za suche
Waży 7210g i ma ponad 70cm
:ico_brawa_01: bardzo ładnie, chyba po tatusiu będzie wysoka :-D

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

27 maja 2010, 10:33

Mnie wkurzają pampers sleep and play, tak samo jak pieluchy. Chusteczki są małe i źle się wyciągają. Z rossmana nie próbowałam. Jedynie wkładki laktacyjne, ale średnie są.

Kasia90 Kinia duża dziewczynka. Bidulka, że płakała.

Milence wyblakły te plamki i mam nadzieję, że lekarka mnie nie wyśmieje. Idę już skoro się zarejestrowała. Trochę widać, a jakąś maść może dostanę to na zaś będę mieć.

Facet ma przywieźć drzewo do kominka zaraz i rozwalił mi plan dnia. Powinnam dać małej słoiczek i iść do spacer, a tak zjadła cyca i śpi w łóżeczku. Ciekawe jaka potem będzie. No nic muszę czekać na niego.

Awatar użytkownika
Magda33

27 maja 2010, 10:38

Ale się wkurzyłam na teścia :ico_zly: niedawno było mi go żal, bo coś podupadł na zdrowiu i zasłabł w pracy, ale dziś mam nerwa...w czerwcu P kuzynka ma wesele, my nie jedziemy, bo to trochę daleko i nie chcemy męczyć ZOsi. Tesciowie mieli jechac, ale że ojciec P choruje, to boi się ryzykować podróz za kółkiem. Wymyślił więc, ze P pojedzie z matką zamiast jego. Piotr powiedział, że nie ma takiej możliwości, bo nie jest sam, ma swoją rodzinę i jak o czymś decydujemy to razem, a poza tym to nie byloby w porządku wobec mnie i Zosi. skoro zrezygnowaliśmy to tego się trzymamy, a on, że P ma jechać i już, a nami się nie przejmować :ico_szoking: Wyobrażacie sobie???? P się nie zgodził, a teściu jest obrażony...oczywiście najbardziej na mnie :ico_puknij:

[ Dodano: 2010-05-27, 10:40 ]
wyblakły te plamki i mam nadzieję, że lekarka mnie nie wyśmieje
na pewno nie wyśmieje, kiedyś Zosia miała wysypkę i zarejestrowałam ją do lekarza, a jak już bylam na miejscu, to po wysypce prawie nie było śladu :-D i wtedy kazała mi ograniczyć nabiał :-)

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 maja 2010, 10:41

matikasia, moze te plamki ze sliny??

A my uzywamy pieluszek pappers i chusteczek tez, jestem bardzo zadowolona, pieluszki kupuje w tych duzych pudlach, bo sa lepsze niz w foli, bo w foli sa polskie a w pudelkach niemieckie i za 164 szt daje 95 zl, wiec sie bardzo oplaca a chusteczki pakowane po 6 szt za 25 zl(teraz w promocji w tesco) :-D

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

27 maja 2010, 10:45

Ewcia wiesz też o tym myślałam. Ale okropnie mi to przypomina to co Mati miał. Taki złuszczone brzoskwiniowe kółeczka. No zobaczymy co ta wiekowa lekarka powie.

Magda33 też bym się wkurzyła jak Ty. Oby P nie pojechał. Ludzie niektórzy to się w ogóle rodziną nie przejmują. Nie po to zrezygnowaliście z wyjazdu, by teraz P sam jechał.

Awatar użytkownika
Magda33

27 maja 2010, 10:56

Nie po to zrezygnowaliście z wyjazdu, by teraz P sam jechał.
otóż to :-) Najgorsze jest to, ze teściowie ciągle traktują P jak swojego małego syneczka, a za mną nie przepadają, bo w końcu P im się postawił i nie jest na każde zawołanie jak wcześniej. Dlatego ja teraz jestem zła, bo mam zły wpływ na ich jedynego syneczka :-D i sobą też nie daję rządzić, a to im się nie podoba...ale mam to gdzieś.
za 164 szt daje 95 zl
no to rzeczywiście się opłaca :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 maja 2010, 11:10

ja kupuje babydream w pudełkach czwórki za 80 sztuk daje bodajze 46 zł wiec tez spoko, a w moim mniemaniu sa lepsze niz pampers, ale to moje odczucie, kazdy uzywa to co woli...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”