Murchinson,
Koroneczka, witajcie spowrotem, bardzo sie ciesze ze wszystko pozytywni sie skonczylo i jestescie juz w domu
markotka, u nas tez pizam nie mozna musza byc koszule, nawet jak zapytalam lekarza czy majtek jednorazowych nie kupowac bo ich na liscie nie bylo to powiedzial ze moge miec z paczke ale to tylko zeby podklad sie na czyms trzymal na wycieczce do wc bo w szpitalu trzeba wietrzyc krocze ale ja krocza wietrzyc raczej nie bede musiala wiec moze mi pozwola. Chociaz guma od pizamy moze zjezdzac na rane po cc wiec tez chyba odpadnie
Motylek22, duzo zdrowia dla mamy, trzymam kciuki zeby szybko nastapilo rozpoznanie przynajmniej bedzie wiadomo jak do tego podchodzic i co podawac zeby bylo najskuteczniejsze
Ania, dobrze ze mama juz w domu
My wczoraj jak wyszlismy o 9 to wrocilismy o 20. Ja juz w ogole nie czulam ze zyje. R wzial dzien urlopu no i musielismy go jakos szybko wyprawic. Pojechalismy na zakupy, do kantoru euro kupic, PITy oddac, do NFZtu bo musialam wniosek zlozyc o nowa karte, zjedlismy na miescie u chinczyka i pojechalismy do bratanka. Bo w niedziele sie wymigalam a teraz juz przed porodem nie bede miala okazji.
Okazalo sie ze w Niemczech musza byc juz w poniedzialek w pracy wiec wyjezdzaja w ndz rano to mi juz w ogole wybilo.
Tesciowa sie zreflektowala, powiedziala ze jak R nie bedzie to ona przyjedzie i mi posprzata mieszkanie. Zwolnila sie z pracy bo jej dosc powaznie nadepneli na odcisk i teraz ma mnostwo wolnego czasu, przezywa to strasznie jak ja wczoraj zobaczylam to nie mialam sumienia jeszcze pretensji robic.
Ja tez przez ten wyjazd jestem rozbita emocjonalnie ciagle mi sie beczec chce. Mam nadzieje ze Filip poczeka na tate i ze mimo terminu cc nie dostane akcji porodowej jeszcze przed nim, bo z tych nerwow to wszystko mozliwe
Wiola, a szwagierka to rzeczywiscie dziwna jak wymysla sobie takie rzeczy, wolalabym sie urabiac niz wymyslac sobie w cale nie malo istotne dolegliwosci
[ Dodano: 2011-03-17, 08:26 ]
Emilia, super ze u Antosi wszystko ok, i tak szybko i duzo przybiera na wadze
[ Dodano: 2011-03-17, 08:27 ]
nie bylo mnie tu 1 dzien i nie moge nadrobic juz nie wiem co komu napisac mialam