Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2011, 21:30

Więc korzystaj kochana do póki możesz bo potem przez parę lat będziesz no stop niedospana
święta prawda :) juz nie pamietam jak to jest w niedziele obudzić się i poleniuchowac w lóżeczku :) teraz to jak oczy otwieram to od razu do Malej i tak dni mijają razem :)
Ja ostatnio nie dospana chodzę, Hania niby już lepiej a ja nadal przemęczona
niestety... :(

ja nie moge sie doczekac az Oliwia bedzie na tyle duza, ze bede mogla w dzien sie z Nia zdrzemnac. kiedy tak swiaodmie sie do mnie przytuli i zrobimy sobie drzemke :) ale to jeszcze troche musi minac :)

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 maja 2011, 22:05

w domu bo pogoda okropna
A u mnie dziś ładnie, wczoraj było okropnie :ico_olaboga:
Więc korzystaj kochana do póki możesz bo potem przez parę lat będziesz no stop niedospana
oj prawda, prawda. Ja ostatnio śpię po 4h na dobę :ico_olaboga: i to sen przerywany
sie do mnie przytuli i zrobimy sobie drzemke :)
Oliwia jak miała tak 3-4 latka to czasem tak lubiła się przytulić i sobie ze mną poleżeć, taraz też ale o drzemce nie ma mowy :ico_nienie: . Normalnie Wam powiem, że moja córa nie lubi spać :ico_noniewiem: , przychodzi noc myjemy się i się pyta: "Mamusiu czy ja muszę dziś iść spać ":ico_puknij:

mal
Wodzu
Wodzu

17 maja 2011, 04:31

"Mamusiu czy ja muszę dziś iść
a jak ma tyle zajęć że nie ma czasu spać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pozytywka

17 maja 2011, 08:45

Ello laseczki :ico_haha_01:

Stawiam :ico_kawa:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

17 maja 2011, 10:51

Ja ostatnio śpię po 4h na dobę i to sen przerywany
o Boze, jak Ty dajesz rade?
ja na szczescie sie wysypiam...
Oliwia jak miała tak 3-4 latka to czasem tak lubiła się przytulić i sobie ze mną poleżeć, taraz też ale o drzemce nie ma mowy . Normalnie Wam powiem, że moja córa nie lubi spać , przychodzi noc myjemy się i się pyta: "Mamusiu czy ja muszę dziś iść spać ":ico_puknij:
to masz antyspiochy w domu :)

[ Dodano: 17-05-2011, 10:55 ]
stawim :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za skonczony 5. msc mojej Corci ;)

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 maja 2011, 11:56

o Boze, jak Ty dajesz rade?
no właśnie już jest mi bardzo ciężko. Ostatnio stwierdziła, że muszę coć wymyśleć, więc mały mi zasypia tak ok 21 to ja czekam do 24 daję mu butlę na śnie, to trochę dłużej wtedy śpi, bo pobutkę mam tak ok 3-4, bo jak mu nie dam tej butli to pobutka jest tak ok 1 i karmienie cycem do rana, z drzemkami półgodzinnymi :ico_olaboga: .
A jak kiedyś mały nawet fajnie w nocy spał, i już myślałam, że się nareszcie wyśpię, to oliwia jakieś kaszelki nocne miała (ona tak czasem ma bo jest alergikiem) :ico_olaboga: , a i jeszcze mąż mi ostatniej nocy doszedł z zapaleniem uszu :-D , więc o spaniu mowy nie było :-D
to masz antyspiochy w domu :)
oj tak tylko ja na tylko ja na tym cierpię, bo ja lubię sobie pospać :ico_placzek:
za skonczony 5. msc mojej Corci ;)
rośnie gwiazdeczka :ico_brawa_01: dużo zdrówka dla Oliwci :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

17 maja 2011, 12:03

witam w deszczowy dzionek z herbatką :ico_kawa:

buzok14 jeju to ci współczuję braku snu,to może człowieka na prawdę wykończyć :ico_olaboga: oby to się szybko unormowało i w końcu mogłabyś odpocząć :ico_sorki: a na spacerkach Adrianek łądnie śpi? nie możesz go komuś dać na spacer i w tym czasie się przespać?

spadlamznieba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla córci za 5 miesięcy,jak ten czas szybko leci :ico_szoking:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 maja 2011, 12:27

a na spacerkach Adrianek łądnie śpi? nie możesz go komuś dać na spacer i w tym czasie się przespać?
tak na spacerku śpi :ico_brawa_01: , ale ja tu jestem sama, no może w weekendy jak jest mąż to lepiej wysypiam

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

17 maja 2011, 13:03

buzok14 dobrze,że na spacerku śpi tylko szkoda że w tygodniu nie masz go komu dać na spacerek bo by ci to na pewno pomogło :ico_sorki:

askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 maja 2011, 15:23

hej!
buzok14, współczuję! :ico_sorki: ja bym 4 godz nie pociagnęla...po dwóch dniach bym padła...właśnie tego się obawiam troszkę, że ja jestem tak przyzwyczajona do regularnego snu i tak długiego, że nie wiem jak to bedzie z Małym... :ico_olaboga: Jak nie śpię regularnie to się wściekam i mam straszne wahania cukru we krwi... :ico_noniewiem:

spadlamznieba, :ico_brawa_01: już masz dużą córeczkę :-)

jejku tak mi się chce truskawek...aż czuję ich zapach :ico_noniewiem:
najgorsze, że co nie wyjdę z domu to prawie na każdym rogu stoi taka wielka budka truskawka gdzie można kupić świeże... :ico_zly: tylko mnie denerwują :ico_oczko:

Wróć do „Pozostałe”