ale masz fajnie. A ja siedze w domu - sama mąż w trasie i wroci w nocy i tak mi smutno samej z dzieciakami w sobotęa zaraz na imprezke do siostry męża
zjadł ale nie z takim smakiem jak je zupki mojego taty bo ostatnio stołujemy sie u moich rodziców mąż wraca z pracy po 18 a za zupami nie przepada wiec nie opłaca mi sie gotowac gar zupy dla siebie i franka wiec chodziy na zupki do dziadzi a dla męza zawsze jakiś obiadek zdąże ugotowac tzn on bardzo lubi wszystko co smażone a przecież nie zdrowemoja lubi kalafiorową. już jej gotowałam tez ogorkową, brokułową, ryzankę, krupniczek. Narazie wszystkie jej smakowały
to dobrze że długo was nie trzymali w szkoleuff, pierwszy dzionek w szkole za mna, na szczęscie było krócej
mąż wywiazał sie z zadania i ugotował obiadek, nawet posprzatał
super ja sadzam małego na nocniczek ale jeszcze nic do niego nie złapalismyZuzia dzisiaj rano zrobiła kupkę do nocniczka a wieczorem siku..
Własnie wystukałam drugi ząbek wiec teraz mamy dwie dolne jedynki
[ Dodano: 2008-10-26, 08:06 ]
narazie obyło sie bez gorączki i luźnych kupek
Czesc laski i jak po zmianie czasu ?
Franek wstał o 6 na nowy czas ale jeszcze troszke udao mi sie go ululkac wiec do 7 pospalismy.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość