Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 wrz 2008, 08:40

Sandrusia kobieto dobrze, że nareszcie się odezwałaś :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i że z tobą i dzidzią wszystko w porządku. No to teraz leż dużo i się nie stresuj. :ico_brawa_01:
właściwie nie przytyłam dużo tak ogólnie ale za to wszystko mi w brzuch poszło:
secret mi też poszło w brzuch, mnie się wydaje, że jest wielki, a wszyscy mi mówią, że nie wyglądam na końcówkę szóstego miesiąca. A podobno z tyłu to wcale nie widać, że jestem w ciąży. Nie wiem ja tam się czuję jak wielki balon.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 08:54

Sandrusia, Kurczaczku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dobrze, że jesteś i że wszystko jest w prządku...
zrobiłyśmy taką akcję wymiany nr telefonów komórkowych, właśnie żeby bazgrnąć komuś w takiej sytuacji, jak Twój szpital, czy mój wcześniej... noo a za chwilkę o porodzie :-) także jeśli chcesz to podeślij swój nr kom :-) będzie kontakt wtedy....

Secret :-) najgrubsza to ja jestem, choć niewiele przytyłam :-D ale brzusio mam bankowo największy :-) ale straszyć Was nie będę, bo jak wczoraj wrzuciłam na tt swoje aktualne zdjęcie brzusia to mi trojaczki przepowiadają... ja nie wiem, czy ludzie w ogóle dużych ciążowych brzuchów nie widują? same zasuszone laski i lekkim wypukleniem chodzą w ciąży po ulicach, że się tak na mój widok dziwują?? aż mi się głupio robi... a to nie pierwszy taki duży brzuch mam... heh.. no nic...

kolejny dzionek czas zacząć... ja się chyba uzależniłam od ebay'a :-D więc dziś pewnie też posiedzę...

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

30 wrz 2008, 09:01

się tak na mój widok dziwują?? aż mi się głupio robi...
Weź się Kobieto nie przejmuj,na mnie też się gapią bo wciąż wyglądam na 17 lat a tu jedno dziecko w wózku a drugie w brzuchu:)Ale mnie to bardziej śmieszy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 09:04

Weź się Kobieto nie przejmuj,
wiesz... w sumie to na te ich dziwowanie leję... ale jakos mi się tak smutno robi... ja się czuję wspaniale, mój większy i mniejszy facet się odkleić nie mogą od brzuszka i to dla mnie najważniejsze :-)

ale ludziom się nie dogodzi.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

30 wrz 2008, 09:11

Sandrusia jak się cieszę, że wszystko OK.
ananke, różnie bywa :ico_oczko: . Mnie nie mogli przeniesc ze stołu operacyjnego na łóżko i się dziwili co ja taka ciężka jestem.
A ze śmiesznych to dzien przed porodem byłam u okulistki i mówiła, że na 4 miesiąc wyglądam :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 09:14

A ze śmiesznych to dzien przed porodem byłam u okulistki i mówiła, że na 4 miesiąc wyglądam :-D
ja jak z Młodym pojechałam juz rodzić to jak usłyszała piguła, że ja w 35 tyg jestem to się złapała a głowę i mówi: "o, nonono, pięcioraczki?" noo, więc teraz podobnie jest...

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 09:37

witajcie :-) , ja już po śniadanku, dziś mi sie dobrze spało
Sandrusia, super, że już jesteś i , że wszystko jest w porządku
mnie też poszło w brzuch, wszyscy mówią, że mam taką małą piłeczkę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 wrz 2008, 09:39

ale ludziom się nie dogodzi.... :ico_noniewiem:
co starsze baby to na mnie patrzą jakbym dziecku jakąś krzywdę robiła i się głodziła, bo w ich mniemaniu kobieta w ciąży ma być wielka.
Ale wiecie co, dostałam sukienkę ciążową - taką odcinaną pod biustem i marszczoną - no jak ją założę to jestem wieloryb. Mój B. się śmiał, że nareszcie wyglądam jak ciężarówka. W spodniach to mam z przodu wielką piłkę na chudych nogach - chociaż nóg nigdy chudych nie miałam, a wręcz odwrotnie, teraz jakoś tak dziwnie to wygląda.

Tej sukienki to na pewno na siebie nie założę. No może w dziewiątym miesiącu.

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

30 wrz 2008, 09:45

no cóż tak to już jest, że jedni są mniejsi, mam taką koleżanke, która je za trzech, obżera się chipsami, czekoladami, a jest chuda jak patyk, a ja staram się uważać, zrobię sobie dwa dni luzu w jedzeniu i już to widać

Nadie
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

30 wrz 2008, 10:01

witam jak samopoczucia? :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”