Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2009, 23:01

yoanna, Iga zawsze sie najwiecej uczy jak jestesmy w Polsce - tam caly dzien lata z dzieciakami mojej siostry z ciociami i babcia.
syn kolezanki jest 3 miesiace starszy od Igi i nie kumaty ona mu sie cos pyta to on nic :ico_noniewiem: ja sie zastanawialam czy on slyszy :ico_noniewiem: bo Iga raguje na to co jej mowie a ten nic:/ no ale moze po prostu nie chce suchac mamy :ico_noniewiem:

slonko2008, sarenka miala do mnie numer bo mi wyslala eske jak Erik sie urodzil :-) mam nadzieje ze sie odezwie :ico_sorki:

ja mialam miec szczepienie jutro ale dzwoanili od lekarza ze jutro babki nie ma i czy moge przyjsc dzis po poludniu no bylam :ico_noniewiem: ale myslalm ze to ostatnie szczepienie a tu za miesiac koleje no i jeszcze 3 dawka na zoltaczke wiec jeszcze 2 razy bede musial isc :ico_chory:
do tego lekarka w PL truje mi nonono zebym Igolinie zrobila szczepienie na BCG :ico_noniewiem:
DZIEWCZYNY Z PL CZY BCG W POLSCE JEST OBOWIAZKOWYM SZCZEPIENIEM????

wogole to za kilka miesiecy czeka mnie powtrorka z rozrywki i znowu wszystkie szczepienia :ico_olaboga:
do tego chca mnie zaczepic na swinska grype :ico_szoking: Marcina juz zaszczepili a ja sie boje :ico_chory:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 paź 2009, 09:42

stawiam :ico_kawa: :ico_tort: tak na dobry początek dnia a dla mmartu kakao :ico_oczko:
zaczepic na swinska grype
no podobno kobiety w ciązy mają obowiązkowe szczepienie znaczy sie mają to szczęscie i dla nich szczepionka jest , ale na toim miejscu tez bym miała stracha
ja mykam na poczte wydać pieniądze :ico_szoking:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

27 paź 2009, 10:35

Witam kochanutkie!!!
Dzieki za mile komentarza o Wiwce :ico_sorki:
yoanna to bolerko to jej babcia kupila czyli tesciowa zreszta jak wszystkie ubrania i jescze jedna kamizelke taka podobna tylko z kaptorkiem uwielbiam ja w tym szkoda ze niedlugo z tego wyrosnie
A co do chrzcin to sami z A szykowalismy wszystko i tesciowa tylko po obiedzie poprosila czy moze wszystko pozmywac bo jak Ade chrzcilam to ona wtedy cala impre zorgaznizowala i teraz to jej tak troche przykro ze ona nie robi nic a zapomnialam jedna salateke zrobiala bo sie uparala ze cos chec zrobic no wiecie ona to taka kobita ze by chciala jak najwiecej pomoc a nawet nas wyreczyc he he he i troche ja boli ze my sobie sami tak super porazilismy a boli w sensie ze ona jest mniej potrzebna ale ogolnie to jest dumna :ico_oczko:
Iga zawsze sie najwiecej uczy jak jestesmy w Polsce - tam caly dzien lata z dzieciakami mojej siostry z ciociami i babcia.
Poprostu mala zdolniacha a tyle bodzcow z zewnatrz dziala na nia pozytywnie dzieci sa rozne jedne mniej mowia drugire wiecej wlasnie zalezy jak reaguja na te bodzce
Wiwunia tez duzo gada najbardziej i tak lubie jej dyskusje jak podepsze sie na te grube nozki i pochyli do przodu i puszcza swoja wiazke a ja patrze na nia i sie smieje ale ostro przytakuje tak ze wszystko wiem i rozumie a ona pytajaco tez mowi taaak? a ja no tak a ona znow cos pobebla i podnosi sie usmiechnieta ze ja zrozumialam he he he a ja ni w zab a czykolwiek nieraz z jej slow potrafie duzo sie dowiedziec
A najlepsza jest jej reakcja jak ja krzycze na Ade a ona mi pyszczy wiec Wiwa staje kolo nas cała sie prezyi tak smiesznie raczki przy tym uklada
e myslalm ze to ostatnie szczepienie a tu za miesiac koleje no i jeszcze 3 dawka na zoltaczke wiec jeszcze 2 razy bede musial isc
i krzyczy i za kazdym raze jak ktoras z nas podnosi glos to ona przekrzykuje a wyglada to tak smiesznie ze my zaczynamy sie smiac i po klutni i Wiwus zadowolonyJa na sama mysl juz jestem psrana i musze wlasnie dzis zadzwonic i sie umowic bo mialam umowic sie zaraz po roczku ale Wiwi tez tak zle przechodzi te szepienia :ico_olaboga: :ico_olaboga:
wogole to za kilka miesiecy czeka mnie powtrorka z rozrywki i znowu wszystkie szczepienia
Rozumiem kochana ze to stresujeace niestety musza przez to przejsc ale na szczescie troche pocierpia te malenstwa a beda dluzej mialy puzniej z glowy :ico_oczko:
do tego chca mnie zaczepic na swinska grype
Teraz chca cie zaszczepic a w ciazy mozna ja wlasnie nie wiem jak to jest ?
Marcina juz zaszczepili a ja sie boje
No ja tez bym sie bala i to bardzo

Wiwi wlasnie siedzi wcisnieta miedzy zabawkami i bawi sie tam tak niesamowicie jaka ona jest slodka jak sama sie tak zajmuje soba

A Martunia bo tam doczytalam ze Igunia w swoim pokoju spi i jak? Wiwi ma lozeczko w swoim pokoju a i tak spi z ami ale jest nam juz ciasno bo ona sie rozpycha po calym lozku Tylko tak jak ty pisaalas ja sama nie umiem sie z nia rozstac tak mi dobrze jak ja mam przy sobie a ze A nie protestuje a wrecz sam pyta po co ja wynioslam jak ja wynosze po to zeby troche pospala w swoim lozeczku :ico_oczko: A le i tak po godzince lub dwoch juz jest z nami bo sie budzi i ryczy bo ona oczywiscie mysi miec w poblizu cyca
Dobra lece bo musze troche spraw pozalatwiac

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2009, 12:59

slonko2008, Pieniadze wydane ??? :ico_oczko:
dana, tu w UK jest BARDZO duzo zachorowan na swinska grype i bardzo duzo kobiet ciezarnych umiera wlasnie na nia dlatego je szczepia jako pierwsze.Szczepionka dziala na matke nie na dziecko.ale mimoi o nadal sie waham...
co do spania to z nocy na noc jest lepiej-przyzwyczajam sie ze nie mam jej juz u siebie w sypialni :ico_noniewiem:
moze mi latwiej bo ona nie spala z nami w lozku tylko w swoim lozeczku :ico_noniewiem:

kurde mialam ambitny plan pomyc okna jak Iga pojdzie spac...wiec juz spi a ja zjadlam rosol i mi sie nic nie chce :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2009, 13:16

Dzień dobry
Ja tak z grubej rury mam dość swojego chłopa debil i koniec ciągle sie mnie czepia i drze gębę :ico_zly: :ico_zly: ,no musialam to napisać ulżylo mi :ico_sorki:

dana, ja jeszcze zdjątek nie widziałam ale zaraz spojrzę na NK :-)
mmarta81, Igolina super się rozwija,u mnie kacper mało mówi no chyba ,że tak po swojemu ,a jak widzi kotki czy pieski to mówi ciciciciiii, albo alala skąd mu sie wzielo nie wiem :-D :-D dalej czekamy na pierwsze kroczki mam nadzieje,że ie dlugo juz :ico_sorki:
Bałabym się zaszczepić na świniską grype bo nie wierzę że ta szczepionka jest skuteczna :ico_noniewiem:
Sarenka witaj dawno cie z nami nie było
Miszka Pati przywołuje was :ico_sorki:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2009, 13:37

adia26, faceci tak maja...nic nie poradzisz -gorsza rasa :-D
no wlasnie a gdzie Pati i Miszka ????

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

27 paź 2009, 14:48

tu w UK jest BARDZO duzo zachorowan na swinska grype i bardzo duzo kobiet ciezarnych umiera
:ico_olaboga: :ico_placzek: o jeeeju!!!! No to kochana leeeec sie szczepic!Nie ma co ryzykowac :ico_nienie:
moze mi latwiej bo ona nie spala z nami w lozku tylko w swoim lozeczku
Calkiem mozliwe ja to sie chyba szybko z nia nie rozstane przez to ze spi z nami :ico_oczko:
adia26, dzieki za opisik na Nk :ico_sorki:
Ja tak z grubej rury mam dość swojego chłopa debil i koniec ciągle sie mnie czepia i drze gębę :ico_zly: :ico_zly: ,no musialam to napisać ulżylo mi
No niestety tak to z nimi bywa :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 paź 2009, 15:50

pomyc okna
ycia okna zadnego dzwigania rąk do góry :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: moja kuzynka własnie tak straciła swoją pierwszą ciąze przez głupie okna, dostała krwawienia a potem to juz nie było co ratować . Poproś swojego męza zeby umył a jak nie będzie chiał to olej to narazie poprosisz go przed swietami . Ty kochan powinnaś sie bardziej szanować wkoncu maluszek w brzuszku też zasługuje na troche rozpieszczanian,odpoczynek z mamą :-D
pieniądze wydane spacer długi , wróciliśmy do domku dałam antkowi obiadek i zasnoł a ja razem z nim :ico_szoking: pogoda coś słaba ciśnienie chyba głowa boli a mam dostać @ , mmarta tobie to dobrze znowu masz z głowy :ico_oczko:
Ja tak z grubej rury mam dość swojego chłopa debil i koniec ciągle sie mnie czepia i drze gębę ,no musialam to napisać ulżylo mi
trzymaj się kochana

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2009, 16:42

Witam

nie wiem co mam napisac, glupio mi, ze tak rzadko zagladam, ale jakos tak wysszlo.
U nas wszystko dobrze, maly zdrowy, szaleje, zasuwa i wszedzie go pelno. Tez duzo nie mowi, po swojemu to nawijai wszystko i wszyscy to dla niego kaka :-D jest slodki i kochany, a ja zacalowalabym go na amen :-)

mmarta, witaj kochana, ciesze sie, ze u Was wszystko ok, i wielkie brawa dla Iguni za nowe umiejetnosci, madra z niej dziewczynka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dana, spoznione ale szczere zyczonka dla Wikuni, slto lat sto lat ksiezniczko :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wiola85, gratuluje zdania prawka, doczekalas sie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Postaram sie czesciej zagladac, ale to nie latwe, bo Erik nie bardzo mi daje, juz Wam pisalam, ze nie lubi jak siedze na kompie, bo wtedy cyrki odstawia.

Milego dzionka kochane :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2009, 17:28

Pati85, witaj :ico_haha_02:
zagladaj zagladaj jak tylko Eris Ci da :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”