hej dziewczynki!
Małgorzatko no nareszcie się pojawiłaś, niezłego stracu nam tu napędziałś, ale bardzo się cieszę że już jesteś i co przede wszystkim że jesteś 2w1
karolas kochana po pierwsze kupiłam pampersy, ale nie było Jumbo Pack, zobacze w przyszłym tygodniu. Po drugie najmocniej przepraszam, ale nie mogłam dziś sie wyrwać do siostry po ten artykuł, Agatka dała mi dziś w kość, jejku od rana grzeczna i fajnie ale potem...musiałam ją praktycznie cały czas nosić, ani bawić się nie chciała, ani leżeć, drzemała dwa razy po 10 minut dosłownie....normalnie nie wiem co się stało, na szczęście teraz grzecznie śpi. Wydaje mi się że to ząbki, bo dziś to wszystko w buzi lądowało, normalnie aż łzy jej szły jak tarła dziasła, a kremik pomagał ale na 10 minut...zobaczymy co jutro....
A kozaczki bardzo ładne, wydaje mi się że wcale z mody nie wyszły, byłam w mieście (jak mamcia moja z pracy wróciła i została z Agatką) i widziałam identyczne w CCC i wogóle dużo podobnych jest....przymierzałam kilka ale potem stwierdziłam że nie mam dziś czasu na zakupy bo Agatka płakała, wiec kupiłam mleko i pieluchy i do domu....
anilewe Agatka już dawno umie robić "papa" nawet mówi "papa"....
mamcia ja też skorzystam z stronki z zabawami
Oj głowa mnie boli, nigdy Agatka nie miała takich dziwnych "nastrojów" jak dziś....wiec jestem wykończona....idę na m jak miłość i spać
Do juterka Buziaki