Kristi, Moja Łobuzica nie wie co to bajka .... ale nie dlatego że nie pozwalam jej oglądać ale dlatego że ją to nie interesuje - czasem zerknie przez moment na "Kota Filemona" -ale to ja musze jej pokazać np. "o popatrz kicia". Popatrzy wtedy max 2 minuty i koniec.... Ona poprostu nie potrafi usiedzieć dłużej niż 2 minuty na jednym miejscu ... całe szczęście, że kupiłam krzesełko do karmienia to przynajmniej siedzi w nim gdy je , bo ja nie wiem jakby to było ....
Wogóle to od dłuższego czasu mam kłopot bo Mój Mały Wyjec bije szczypie i gryzie ... ale któraś mama na forum mi nasunęła myśl że to może dlatego że przebijają się --kolejne zębiska ... Ogólnie to jest z niej ogromna łobuzica ... wszędzie jej pełno ... już nie chodzi ale biega .... tańczy i jest z niej ogromny żarłok ... do łask wróciła kaszka (zwykła kasza manna na mleku krowim) ale i gdy widzi że ktokolwiek je sama zaczyna się domagać ... mlaska na okrągło .... Pokochała otwieranie lodówki i szukanie w niej "czegoś" do jedzenia .... także lodówkę mam teraz regularnie wietrzoną
Ze słów jakie mówi to "dzadzu" i "tato"lub "tata" - mama juz żapomniała jak sie mówi ale myślę że to dlatego że jestem z nią i nie ma potrzeby mnie wołać ... jak w poniedziałek wrócę do pracy to może sobie przypomni
Byłam dziś u stomatologa z Kacperkiem ... Pani dentystka lakowała mu 3 "szóstki" - dzielny chlopak

- zwarzywszy na to że to była jego pierwsza wizyta u stomatologa na której cokolwiek Pani mu robiła ... gdyż wcześniej byliśmy tylko na przeglądzie i sprawdzeniu ...
Ale się spisałam .... ale ktoś musi ....

No właśnie ciekawa jestem jak diem i Kourosh z tatą w PL ??
Właśnie Kacper się bawi spidermenem a Misia mu go chciała zabrać a Kapik na to " Kobieto !!! Idź sie pobawic lalkami a nie takimi dziadami - przynieść Ci lalki ???"" - słowo "kobieto" mnie rozwaliło ....
[ Dodano: 2007-09-06, 13:41 ]
jeszcze serdeczne gratulacje dla Adusi za super chodzenie