Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2008, 15:54

Hej! i ja się witam, Krystek śpi po raz drugi dzisiaj.
Ja od rana dzisiaj sprzątam domek :)
Lecę dalej robić obiadek i przesyłam Wam dobre fluidki, mam nadzieję że ten dzień i dla Was nie jest najgorszy.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2008, 16:17

Ja już wróciłam ze spaceru z małym, ale wysiadam, on jest momentami taki nieźnośny, że szok. Byłam w sklepie kupić znicz bo wymyśliłam sobie, że pójdę na cmentarz, mały darł się bo chciał potrzymać tego znicza to ja głupi mu dałam i oczywiście go zbił. Wstyd mi było bo ekspedientka musiała po nim sprzątać. Jak wypuściłam go z wózka to on idzie tam, gdzie mu się podoba, nie słucha mnie, ucieka, zapakowałam go spowrotem do wózka to podniósł wrzask na całe gardło ... Czułam te spojrzenia innych ludzi ale miałam je gdzieś, przyszłam do domu, teraz pałeczkę przejęła babcia :ico_sorki: Mam chwilę, by odetchnąć :ico_olaboga:

W ogóle to zauważyłam, że Wiktor ma zawsze zimne ręce na dworze - dziś też, kark cieplutki, a rączki zimne jak lód. Założyłam mu rękawiczki :ico_noniewiem:

O Glizdunia, widzę, że Maycia też dziś wystawiła twoje nerwy na próbę :ico_olaboga: :ico_haha_01:

Massumi "kopiec kreta" upiekła mi moja babcia na moje zaręczyny :-D Pyszny był.

Ewcik to ile macie stopni w domu ? U nas jak tylko zrobiło się chłodniej zaczęli grzać ale kaloryfery i tak mam wyłączone i jest 20 stopni.

Ok herbatkę już mam - Lipton mango i malina - pycha choć ostatnio miałam owoce cytrusowe i była lepsza :-)

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

24 paź 2008, 17:04

kamizela, nie wiem ile mam stopni w domu i chyba nie chcę wiedzieć. U nas grzali gdzieś od połowy września, jak tylko te pierwsze chłody przyszł-y. A teraz wymyślili sobie wymianę zaworów i jest cały blok wyłączony z sieci. Myślę że tak gdzieś 18-19 st jest w tej chwili.

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2008, 18:03

Ewcik, oij zimnica na całego :ico_olaboga: ja w podobnym przypadku ratowałam się termoforem, "słoneczkiem" i właśnie farelką, a moi rodzice podrzucili mi jeszcze jakiś grzejniczek olejowy :ico_noniewiem:
babcia jak mieszkała sama to oszczędzała jak mogła i chodziła w domu na eskimosa ... :ico_puknij: ale tego sposobu nie polecam :ico_haha_01:

Kamizela
moja larwa też pokazuje różki w miejscach publicznych... "kocham ją za to" :ico_oczko:

Glizdunia
uważaj tylko na kolejność :wywabiania" plam :ico_oczko: bo niektóre środki potrafią odbarwić okolice plamy a nie samą plamę :-)

J. zabrał Micha do teściów a my babeczki rządzimy się same :ico_brawa_01:
chyba się dziś sama rozerwę jakkolwiek by to nie brzmiało :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-10-24, 18:27 ]
No to przypomnę jeszcze jak wyglądamy

Wycieczka rowerowa
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Gramy
Obrazek

Wylizujemy masę
Obrazek

Pocieszamy
Obrazek

W paputkach tatusia
Obrazek

W TANDEMIE NA DŁUŻSZE SPACERY
Obrazek

Miśka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2008, 21:20

no, to ja rozumiem...wpadam co całym dniu, zmęczona, z nadwyręzonym mięsniem (chyba) barkowym...czy jakoś tak...ogólnie zmęczona i zmechacona...i w ogóle...a tu? przepiękna moja rodzinka ukochana, hehehehe! :ico_brawa_01: prześliczni jesteście...no i rozwywaj się, rozrywaj, ale najlepiej z nami...
Glizdunia słońce!!! ja też obstawiam coś niezbyt poważnego z przewagą psychicznego przerażenia...i pisz do nas jak i kiedy chcesz...i nie smutaj się!!!! cieszy mnie niezmiernie Twoje nastawienie..że Ty mimo wszystko nie leżysz w głębokiej depresji, zła itp...tylko masz w sobie tyle radości, tak o tej Mayci słodko piszesz...że normalnie... :ico_placzek: a że ja jakaś melancholijna jestem ostatnio, to działasz na mnie jak cholera...buziak!
Gocha a jak u Was? co z :ico_ciezarowka: ? planujecie? odkładacie? jak w pracy?
Ewcik super Wam idzie z zębami! :ico_brawa_01: tak długo była cisza, a zaraz Alutka przegoni wszystkie majowe smyki! a tej tempki w mieszkaniu to współczuję...brrrr....
Jagódeczka a jak z pracą M?

no to tak chyba byłoby ogólnie rzecz biorąc...
Glizdunia i Kamizelka...o tym cyckaniu tak piszecie, że mi się przypomniała moja Nutka, co wymyśla...Wam przykro, żę dzieciaczki nie pamiętają cyckania...a moja :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: jak krótko po zakończeniu zabawy w karmienie pokazywałam jej cycki to nic...ignorancja pełna była...a teraz, już prawie rok odkąd jej nie karmię ona robi czasem takie sceny, że płaczę ze śmiechu! kiedyś niedawno ją kąpałam i miałam tylko stanik i koszulkę na naramkach...a ona patrzy mi w dekolt i mówi "cycy!" a potem "mniam mniam"! :ico_szoking: a potem mnie zaczęła rozbierać i lizała sutki...heheheh...śmieszna jest...skąd ona wie że to mniam mniam???
dziś zaczęła mówić "tatuś" i "ciocia" ale robi to prawie szeptem...ale oczywiście J dumny jak paw! :ico_haha_01:
u nas spoko...raczej...ale ja jeszcze nad sobą do końca nie panuję...choć chyba zbieram sie powoli do kupy i może coś mi z tego wyjdzie.
w pracy miałam dziś 1klientkę, znajomą ze starej pracy...a na poniedziałek mam 2 :-D

Doris no właśnie...jak Ty się możesz cieszyć z takiego wyjazdu? ja bym za nic nie chciała...wybrałabym łóżko, jak Glizdunia :-D

lecę...dziś będę oglądać "samotność w sieci" tylko kur...nie mam alkoholu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
jeszcze doglądam Hani zupki...ale zaraz kończę, myju i na filmik...ale brak alkoholu mnie zabija...noż nonono mać...jutro se kupię 10butelek wina! a co!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2008, 21:41

zborra,
DAWAJ DAWAJ JA MAM o,5 wina :ico_haha_01:
o Dżizas ja tu męczę Shreka a gdzieś leci e-samotnośc ?????
gdzie? :ico_sorki:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 paź 2008, 21:46

Zborra,po Twoim poscie widze ze Ci sie poprawia tylko te pociagi do alkoholu? :ico_haha_01: :ico_oczko:

a my bylismy u tej znajomej co nam ostatnio powodz salonowa uzadzil jej syn...i kupilam kwiatka na nowe mieszkanie i....kredki dla Kacperka :-D ale to nie ze zlosliwosci tylko nic innego w sklepie nie bylo wlasciwie :ico_noniewiem: no i pojechalismy bo to dosc daleko.....no moze 15min. mniej niz do Kamili bede miala :ico_oczko: ae u nich juz po 5 min.mieliscmy dreszcze :ico_szoking: matko jak zimno w mieszkaniu....Arkowi stopy zmarzly od razu...Mayci butow nawet nie zdejmowalam bo tez by zmarzla na bank....wogole to Maya tam rzadzila,nie pozwolila sobie oddac zabaki zadnej bo zaraz takim krzykiem sie unosila ze maly rezygnowal...ona wrecz mu pyskowala :ico_szoking: jakies swoje teksty na glos wyglaszala no smiech na sali.....pobawila sie cudzymi zabawkami,wytarla rece od czekolady w narzute biala wiec pozostawilismy po sobie maly slad :ico_haha_01: :ico_oczko: ....ale bylo milo,zapomnialam tam torebki wiec jutro znow musimy pojechac....moze gdzies przy okazji wyskoczymy :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-24, 21:47 ]
Massumi,zdjecia urocze...naprawde....a Ulka kochana jest na tych solowych fociach!!!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2008, 22:02

GLIZDUNIA, to teraz już wiesz jak czuje się ewcik w domu ... bez ogrzewania :ico_olaboga: :ico_oczko:
Maycia też widzę charakterna :ico_brawa_01: moja to krzyczy na dzieci w języku adziabadzia a Miłosz tylko zerka spod grzywy :ico_haha_01:
ja delikatnie kontroluję takie sytuacje, ale Ona jest poprostu nieobliczalna... a jak się przy swoim uporze potrafi wydrzeć :ico_olaboga: ło jeeessuu szok, mówią że to po mnie ma :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :-D w końcu do połowy kwietnia 2007 pracowałam.... więc zatrybiła w łonie... taaaa

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2008, 22:18

ello..
w koncu dzien sie konczy..uf..w sumie chciałam tyle napisac, a teraz jakos mi ochota odeszła, nadal nie mam humoru :ico_noniewiem: akcja z tesciami odwalona, mega kłótnia z A, albo raczej nie kłótnia tylko jego wredny, chamski, ponizajacy mnie monolog wczorajszy, dzisiejsze smieszne przeprosiny, kolejne kocham cie nic za soba nie niosace..jedyny plus dzisiejszego dnia ze ogłosili konkurs do UM i znow mam szanse, w pon jade z papierami, mysle ze gdzies do połowy listopada bedzie cos wiadomo :ico_noniewiem:
jest mi strasznie zle :ico_placzek: maz mnie nie docenia, nie szanuje, nie rozumi, nie umi ze mna rozmawiac ( a moze ja z nim, nie ta fala chyba?)odpuszczam sobie, normalnie potrzebuje izolacji..... :ico_placzek: :ico_wstydzioch:

MASSUMI zazdroszcze ci tych pieknych, krajobrazowych wycieczek, a Ulenka jest tak strasznie do ciebie podobna, normalnie cudenko :ico_oczko:
KAMIZELA no to ładny " diabełek" wam rosnie..
GLIZDUNIA Milka ost w wannie sie zainteresowala moimi cycami, pokazywała na nie jakby z zapytaniem co to jest (wiec pewnie tez nie pamieta)ale pocimkac nie chciała :ico_noniewiem: :ico_haha_01:
EWCIK naprawa ogrzewania w "zime" :ico_puknij: normalnie debilizm...u mnie dzis było 18 stopni, a nie było grzane tylko rano, jak nikogo w domu nie było, nie wyobrazam sobie nawet jak zimno musi byc u ciebie..buu..koniecznie kombinujcie jakis grzejnik, gdzie tam połowa listopada :ico_olaboga:

i to na tyle dzis, ide juz spac bo jutro rano trzeba wstac, a A tez idzie do roboty i Mila zostanie z moja mama tym razem :-)
:516:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2008, 22:59

Glizdunia- koniecznie zrob sobie badanie usg -woreczka zolciowehgo!!!
Kobieto-ja mialam takie ataki, ze wymiotowalam, paralizowalo mnie i lezalam na glebie juz 3 tygodnie po urodzeniu Małego. I dopiero przyktoryms ataku pojechałam do szpitala ipo4 godzinach, badaniach i zastrzykach zrobili usg i o..Byl piaseczek w kanaliku. A bol niesamowity. Na zabieg czekałam w Gdansku3 miechy.. Codziennie No-spa i Scopolan - rozkurczowy lek. 2 tabletki dziennie.
Wycieli mi conieco, pokwiczałam, pobolało, ale teraz jak nowa. I tez mialam wrazenie jakbym gnila od srodka i myslalam ze naprawde umieram. z 5 razy wzywałam karetke.. Takze szybko lec do lekarza jakiegos i rzadaj sprawdzenia- zmierz sobie tez poziom bilirubiny we krwii! A zreszta- Wszystko Ci powiedza. Mam nadzieje ze to bedzie "TYLKO" to - bo tonaprawde nic powaznego. I mysl pozytywniej - i wez jakies leki rozkurczowe, a zobaczysz, czy jest efekt. Trzymam kciuki :*

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”