Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 sty 2012, 18:30

przy mojej nieregularności to jak Bog da :ico_haha_01: ale już powoli czas na dniach.

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

22 sty 2012, 22:42

tibby, :ico_brawa_01: dla Tobika :-) No i czekamy na wieści odnośnie II kresek :ico_oczko:

goździk, jak Wam idą ćwiczenia z maścią przy siurku? Nam ostatnio Dawid nie pozwala tam się dotykać :ico_noniewiem: Mogłabyś przypomnieć mi nazwę tej maści?

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2012, 23:23

Dzieciaczki zasnęły uf ja tez padnięta jestem Pralka nam padła ciekawe co tam sie popsuło ech
julchik22, Maść nazywa sie Linomag
niestety Bartoszek tez nie bardzo sobie pozwala tam dotykać ale pomalutku staram sie mu tam troszkę
podziałać wszystko mu mówię i tak jakby juz troche spokojniej do tego podchodzi
nie płacze tylko sie złości

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

23 sty 2012, 12:19

nasz pomimo tego, że odciagamy mu skóreczkę dość dlugo czas, to też czasem nie chce żebyśmy mu tam "grzebali". wrażliwe te chłopy na te swoje interesy i tyle ;-)

u nas deszcz przez caly weekend, więc kolejne dwa dni w domu. ale dziś nie pada, więc jak miś mój będzie szedł do pracy, to zapakuję tobika i pójdziemy trochę i my na powietrze. niech się chłopisko małe dotleni trochę po tylu dniach w domu :ico_sorki:

ciążowo się nie czuję, więc ze zrobieniem testu poczekam do końca tygodnia.
a do ginka i tak muszę się wybrać, choć oczywiście czasu brak :ico_wstydzioch: a cytologię to chyba robiłam ostatni raz przed porodem :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
:ico_olaboga: jej, dopiero teraz uświadomiłam sobie jak to dawno było. obiecuję wszem i wobec, że jak skończę sesję (a już tylko jeden egzamin w sob został) to się zapisuję :ico_sorki: i jak teraz okaże się, że nie będzie fasolki w brzusiu, to wezmę od ginka jakieś tabsy na uregulowanie okresu, bo ile można na niego zawsze czekać. :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2012, 12:28

już tylko jeden egzamin w sob został
to jak skonczysz to mozesz isc za mnie bo mi sie nic nie chce.

wczoraj zaliczylam seminarium i promotorka byla w szoku ze to moje 2 dziecko powiedziala ze wygladam na 19 lat.

u nas sniegu juz brak caly czas deszcz pada ale podobnie w tym tygodniu ma przyjsc prawdziwa zima a pod koniec stycznia ma byc -10 w dzien

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

23 sty 2012, 13:04

wisnia3006, nie strasz taką pogodą :ico_chory: ja w mieszkaniu już zamarzam! :ico_chory: niby grzejniki ciepłe, ale jak się usiądzie na dłuższą chwilę to marznę. ale ja tak mam z reguły :ico_haha_01:

a na egzamin wybacz,ale nie pójdę. jakoś dość mam swoich. całe szczęście, że tylko dwa w tej sesji. z jednego zwolniona na szczęście byłam, za zaliczenie ćwiczeń na bdb, jeden na db zaliczony i teraz w sob jeszcze egzamin u dziadka lubiącego robić pogrom na roku :ico_olaboga:

[ Dodano: 23-01-2012, 12:05 ]
no i muszę się wziąć i trochę znów popisać swoją pracę mgr, bo póki co mam 15 stron, a ja czuję, ze więcej nie chce mi się pisać. nie wiem co spłodzić... prawie w każdej książce o ciąży piszą to samo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2012, 09:37

Witajcie nam sie rozkraczyła pralka ech i czeka nas nowy zakup bo tej nie da sie naprawić
Polecacie coś ?

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2012, 11:49

gozdzik, my mamy electrolux ewt otwierana z gory i jestem z niej bardzo zadowolona
póki co mam 15 stron,
ja mam 40 i ledwo mi zaliczyla

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2012, 12:32

u Nas na polu strasznie buro aż nie chce mi sie wychodzić z dziećmi jakis taki leń mnie ogarnął
ale znając siebie i tak z nimi wyjde bo bede mieć wyrzuty ze je kisze w domu :ico_noniewiem:
ja w mieszkaniu już zamarzam! niby grzejniki ciepłe, ale jak się usiądzie na dłuższą chwilę to marznę. ale ja tak mam z reguły
hihi jednym słowem zmarzluch jesteś'

ja nie włanczam kaloryferów u nas w mieszkaniu jest tak ok 19 C
tesciowa to zawsze jak przyjdzie to mi suszy głowe ze mroze dzieci
ale one sie tak chowaja od urodzenia nie jestem zwolenniczka przegrzewania
u nas kaloryfery ewentualnie chodzą jak temperatura na polu spada po niżej -5
a w domu 19
ale jak wyjdziemy z domku to nie mamy szoku i jesteśmy w stanie po 3 godzinki szaleć
hehehe kiedyś byłam z koleżanka ta to dopiero hajcuje w domu :ico_olaboga:

ledwo wyszła zaraz uciekała z dziecmi do domu bo sie tak telepali :ico_szoking:
ale jak organizm nawykł do ciepła to nie ma sie co dziwić

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

24 sty 2012, 12:33

my mamy boscha taką z płukaniem dla dzieci specjalnym. świetna i prosta w użyciu.

oto ona:
Obrazek

40? łał, zazdroszczę. póki co nie chce mi się więcej pisać, ale wiem, że czas dosiąść..
a dlaczego nie chce ci zaliczyć? głupia jakaś? :ico_puknij:

Wróć do „Przedszkolaczki”