Kolka, to jest nas przynajmniej dwie w galaktyce -na pocieszenie Ci powiem, ze mnie dopiero od niedawna przestalo bolec-a przedtem to malo nie plakalam z bolu-koszmar
jestem
kolka kurcze ja myślałam że mnie popsuli po porodzie, też mnie coś bolało tam czasami i też mi się odechciewało w trakcie, normalnie paraliż,ale gdzieś na forum wyczytałam,któraś dziewczyna pisała, że po porodzie odczuwa się czasem właśnie taki ból jakby się traciło dziewictwo. Więc tzreba potrenować i poczekać aleksandraa zaglądaj do nas
aleksandraa, no to w sumie chyba lepiej dla Ciebie, bo Kubus pochlania Cie cala i jak by tu znalezc czas na kolejnego dzidziusia-ale juz myslalam, ze naparwde tak Wam wyszlo rok, za rokiem.Pokaz nam zdjecia Kubusia
A ja znalam kobiete,ktora po porodzie juz zawsze odczuwala tylko bol i sie martwialm, ze mnie tez to spotkalo-ale jak widac i jak sama doswiadczylam-bol mija-tylko kiedy checi wroca A wlasnie pod koniec listopada przyszla pierwsza @.Ciekawe dlaczego,bo wciaz karmie,chyba dlatego, ze w ciagu dnia w sumie je juz Antos inne jedzonka a malo cyca.
jejku a jak czasem sobie wejdę na wątek wszystko o sexie i czytam co tam dziewczyny robią z mężami, to aż im zazdroszczę. Mnie ochota wraca już, ale póki co nie ma na kim jej wykorzystać