u nas też dzień się upalnie zapowiada.
Aniu, Twoje gwiazdeczki przeurocze, a na buzi Milenki już nic nie widać.
Nowa, Zoola super, że maluchy tyle już ważą, a plecy i ręce no cóż...ale czego się nie wytrzyma dla takich skarbów

Tak, szczepienie jest w nóżkę. A te body z biedronki to chyba mają zaniżoną rozmiarówkę bo u nas to samo. Ciesze się, że zakupy się udały, a z tym słonie to bez przesady daleko Ci do niego. Śmierdzące bączki są wtedy jak źle organizm trawi mleczko-układ pokarmowy musi się ustabilizować. U nas się pojawiły jak zaczęło wychodzić uczulenie na mleko bo organizm go nie przyswajał.dziewczyny to szczepienie jest w nozke, tak?![]()
w ogole dzis zalozylam jej body to co kupilam w biedronce z Disneya, mam rozmiar 68 i jest akurata myslalam, ze bedzie wieksze
U mnie to samo ale przez kręgosłup za bardzo ćwiczyć nie mogę bo zaraz cały pośladek mi drętwieje i boli aż do palców u nogiWaga mi juz spadla ale brzuch to jakbym byla w 4 miesiacu i nic nie rusza

Chcielibyśmy, żeby za jakieś 4 lata był już drugi maluch ale ja jak coś zaplanuje to nigdy nic nie wychodzi. U nas to jeszcze wszystko zależy od ustabilizowania u mnie hormonów tarczycy. Teraz po cesarce to i tak rok musimy zaczekać.wlasnie tez mialam pytacMurchinson a kiedy planujecie drugiego maluszka?
Zoola mam nadzieję, że Natszce szybko przejdzie zazdrość.