To super,rozumiem że byłaś u lekarza ?Mówiliście już Gabi o tym że będzie miała rodzeństwo czy poczekacie aż brzuszek zacznie rosnąć?w piątek pierwsze usg serduszko ładnie bije ciąża ok 6 tyg...
mój Paweł też ma wysokie ciśnienie mój ojciec też. Ja słyszałam że dużo bardziej niebezpieczne jest dolne ciśnienie od górnego. Więc jak dolne się ustabilizowało no to w porządku. A jakie ma w ogóle ciśnienie Twój mąż? I gdzie pisałaś o tych jego problemach bo nie doczytałam.Skacze mu to ciśnienie,dolne troszkę się zmniejszyło ale to górne ma nadal wysokie
wiesz ja nikogo tam nie znałam pierwszy raz się tam do ginekologa zapisałam. Przed świętami to jedynie był wolny termin rano do niej i akurat się zapisałam do Grażyny Korolczuk, a jaka się okaże to zobaczę. W ogóle to jednak wolałam chodzić do facetów ginekologów mam jakieś przekonanie że to lepsi lekarze. W siedlcach mam fajnego i naprawdę super lekarz ale u niego są strasznie długie kolejki na zapisy a do tego on się spóźnia z pare godzin. Więc cały dzień czekania. A niestety tyle czasu to ja nie mam.gosia888, a do którego lekarza w limie chodzisz?Bo ja mam zamiar się zapisać ale nie wiem który tam jest dobry.Czekam jutro na relację
ważne by to dolne mieć poniżej 100. A co do lekarza ja pamiętam jak u ginekologa na pierwszej wizycie jak byłam w ciąży to miałam wysokie ciśnienie ale to bardziej z przejęcia wizytą może i Twój mąż tak ma. Tak czy siak z ciśnieniem nie ma żartów. I musi uważać.Mąż ma ciśnienie różnie,oscyluje między 127-157 / 73-91 ale u lekarza miał nawte 165/120 i dostał tabletkę pod język
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość