Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

24 wrz 2008, 21:28

poccoyo, dbaj o siebie! herbatka z miodkiem i cytrynką:) może coś jeszcze na dobry chumorek :ico_kawa:

jeśli mogę sobie ponarzekać, to powiem wam, że tak mnie bolą kości, że nie wiem co ze sobą zrobić... najgorzej ogonowa... na własnym tyłku nie moge siedzieć!!!!!

łykam sobie magnez jeśli to ma pomóc ale chyba raczej działa na skurcze i drgającą powiekę:)... a kość ogonowa to odwapnienie a więc biały serek, żółty też... w Szkocji to chyba nie potrafią białego zrobić:)

zaczynam się sama z siebie śmiać... co to za pomysł lecieć do obcego kraju rodzić?! chyba byłam niepoczytalna kiedy to wymyśliłam.... co raz bardziej mnie to przeraża!

ps. jak moja dzidziunia bedzie tak powoli rosnąć to może mi termin na styczeń przeniosa, co?

poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

24 wrz 2008, 22:20

estreya, sam bedzie wiedziała kiedy wyjśc...
ale uwazjacie z męzem na przywitanie nie szalejcie w wyrku, bo moze to przyspieszyc porod...a coronia ma czas jeszcze zeby na ten swiat sie pokazac...
dzis klade sie spac przed 22, to moze mi dzien jutrzejchy jakos bardziej w wigorem przeleci...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 20:20 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

27 wrz 2008, 12:14

hej hej :-)

ja dzis z torcikiem do Was, Kochane, bo mnie się dziś starzeje ciało :-)
Obrazek

miłego dzionka :-)

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

27 wrz 2008, 23:56

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jeszcze sie wyrobie z życzeniami!!!!!!! u Ciebie ananke przecież godzinka wcześniej...

Wszystkiego dobrego, i powodzenia w zamierzonych planach....poza tym dóżo słoneczka i oczywiście porodu lekkiego i przyjemnego :ico_haha_01:

pozdrawiam cieplutko!

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2008, 07:59

estreya, dziękuję :ico_wstydzioch: :ico_sorki:

jak tam Twoje przygotowania do wylotu?? kiedy dokładnie lecisz?

poccoyo, wczoraj w bootsie zrealizowałam kupon na pampersy z torbą :-) drobna przyjemność, ale cieszy :-D

ja mam pól nocki nie przespane... nie wiem, co się stało, że się rozbudziłam, a potem Małe zaczęło imprezę robić w podskokach i juz oka chyba nie zamknę...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

28 wrz 2008, 11:45

hej, hej,
lece w czwartek do was Dziewczyny!!!! nie moge sie doczekać... tylko teraz toroche mam obowiazków............ nie troche... ja po prostu nie wiem w co ręce włożyć! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

jak to jest z tą torbą? najpier musze dostać chyba karte....tak? jeszcze nie wyslali... cierpliwosc to nie jest moja mocna strona, musze sie za to wziąć... bo na córeczce wole się nie zaczynać uczyć....

dostalam dzisiaj dla małej płytę Bach for babies- więc słuchamy sobie... ale jakoś tajemniczo przestała się wiercic..... słucha sobie? jak tata gra na gitarze to podskakuje.... już nie wiem co ona woli....

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2008, 12:20

jak to jest z tą torbą? najpier musze dostać chyba karte....tak? jeszcze nie wyslali...
tak, najpierw musisz się zarejestrować w bootsie, zamówić kartę stałego klienta i zapisać do Parenting Club, i wtedy przysyłają takie różne kupony zniżkowe na kilka produktów...
ece w czwartek do was Dziewczyny!!!! nie moge sie doczekać... tylko teraz toroche mam obowiazków............ nie troche... ja po prostu nie wiem w co ręce włożyć! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
suprrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a niestety przed wyjazdem tak to już jest... ja się trzy miesiące zbierałam do wyjazdu, ale dwa dni przed wyjazdem to był obłęd w ciapki po prostu... więc jak juz wsiedliśmy w auto i wyjechaliśmy to i tak całe 27 godzin jazdy miałam wrażenie, że czegos zapomniałam...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

28 wrz 2008, 12:49

do klubu juz tydzień temu sie zapisalam.... z resztą chyba do wszystkich możliwych klubów i promocji :ico_brawa_01:

wszystko notuje na lustrze... może nie zapomne najważniejszych rzeczy... ale za to i tak wysylam paczkę więc wymyśliłam, że mama ją nada po paru dniach od mojego wyjazdu....bedzie mogla dopakowac wszystko czego zapomne:)

nie wiem czy juz bedzie internet od czwartku... jak ja wytrzymam bez forum?
musze sie dowiedziec od mojego K.... może od pierwszego?...... to bylo by logiczne...

poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

28 wrz 2008, 19:34

cześć Dziewczyny
ananke, widze że spóźniłam się na torta...
wszystkiego najlepszego :ico_ciezarowka: kochana...

estreya, troszke stresiku pomoze ci się zosganizowac... obyś wszystko ogarnęla przed wylotem...

a u nas dziś były małe zakypki w Dundee... byłam w mothercare i tkmaxx... i w innych super wielkich sklepach...
w H&M kupiliśmy Roksanie strój na zajecia baletu, wyszły 3x taniej niź w sklepach z "profesjonalnym ubiorem"
zostały nam do kupienia buty do stepowania... ale to myśle z czasm jak będę widzeć że na prawdę ona chce tam chodzic, bo na razie minęły owocne 3 soboty, po których Roksana chodzi jak sprążyna i powtarza ćwiczenia z zajęć....

a dla maluszka kupiłam maleńkie rajstoki wmothercare... 4,5 funta... za dwiepary,więc taniej niż w Peelu...ale moja Mama już się rrozkciła z kupwanie tych cieżko dostepnych rzeczy, dba by wnusio miał wszystko :D
nadal nie mam wózka, materaca i wanienki... ale to juz z czasem...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 20:20 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 wrz 2008, 08:55

ananke, widze że spóźniłam się na torta...
wszystkiego najlepszego :ico_ciezarowka: kochana...
jeszcze mam w lodówce, także możesz wdepnąć :-) dziękuję za życzonka :-D
a dla maluszka kupiłam maleńkie rajstoki wmothercare... 4,5 funta... za dwiepary,więc taniej niż w Peelu.
nooo, masz rację, to taniej wychodzi.. a kolorystycznie jak to wygląga? bo mi to się zdawało ostatnio, że same różowe i kremowe kwiatki były - noo, chyba że trafiłam przed dostawą

Wróć do „Pozostałe”