wiec ja chyba pobuszuje na allegro![]()
noo, my w tym tygodniu znów z małym na zakupy, ale on w suprrmarkecie w takim fajnym wózku jeździ, rozgląda się Szkrabik na wszystkie strony, bo tam gwarno i kolorowodzis jade na zakupy i malutka z babcia zostaje..![]()
jak ja nie lubie jej zostawiac..
noo, ja ostatnio tyle okazji na 68cm znalazłam, że teraz teściowa chce coś kupić i jej powiedziałam, że ciuszki to najlepiej na 74cm to mnie prawie zjadła z nerwówokazji![]()
![]()
![]()
dzekujemilutka204,![]()
:ico_prezent: wszystkiego najlepszego
![]()
![]()
Ja zamierzam zacząć spacery od poniedziałku, mały w sobotę skończy trzy tygodnie, no i prawię tydzień już go wietrzę. Mój chłop musi pogadać z sąsiadem, który ma klucze do takiego pomieszczenia na parterze obok wejścia żebyśmy mogli tam wózek trzymać. Nie przewidziałam w swoim uporze cesarki i tego, że nie będę mogła wózka po schodach targać, nawet jeżeli nie jest zbyt ciężki.dziś idę sama na spacer,
Milutka, musi jej jeździć we flakach, bo się wypełniają, przelewają i zaczynają trawić... u mojego to takie "koncerty" przy karmieniu z brzuszka odchodzą, że szoka jej i tak w brzuszku jezdzi;|
noo, to bardzo ładniei dzis wstawalam o 24...3:30...5:20 i 7 rano .
noo, to bardzo ładniezdrowo, także nic się nie martw.. nocki zacznie przesypiać jak będzie na emeryturze, bo zaraz po noworodkowym okresie zaczną iść ząbki, potem chwila przerwy i już randki będą
także wiesz... niespanie po nocach mamy, jako matki, wypisane od samego początku w rachubę
za dnia trzeba z dzieckiem łapać chwile snu
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość