no z rana zescie sie rozpisaly u mnie w nocy taka burza przeszla ze alarmy w samochodach same sie wlaczaly masakra jakas przed tym jeszcze pożarlam sie z M bo oczywiscie zamiast posiedziec wieczorkiem ze mna to on za browara i biegiem do sasiada cala noc mnie tak brzuch bolal ze myslalam ze umre bol cholernie mocny nawet ruszac sie nie moglam boziu jak sie boje
kiepsko jakos dzisiaj ze mna a brzuch boli nadal... strasznie kluje mnie cos z prawej strony no i do tego dochodzi jakis dziwny bol... myslalam ze rano @ dostane bo bol okropny
AsiaNL, to wszystko jest normalne - ja tez miałam takie bole nieprzejmuj sie kochana
a tak w ogole dzien dobry kochane, wczoraj byłam na usg i wkleiłam zdjecie na moim profilku jak chcecie to zagladnijcie bo nie chce mi sie tego pisac po raz drugi bo zaraz sie wnerwiam
Helen, kochanie wejdz na pazdziernik i cofnij sie o jedna strone tam wszystko napisałam - bo moje badanie wczorajsze nie nalezało do miłych wiec nie chce juz o tym pisac ale mała jest zdrowa na 100%
Sabcia, w niemczech sa chyba tez tylko 3 usg przewidziane... to chyba rzeczywiscie fajny pomysl zrobic sobie w Polsce to 3d usg, nie wiem czy moja ginka ma ten sprzet do 3d
[ Dodano: 2009-06-16, 10:39 ]
ja mam pierwsza wizyte rowno za tydzien