dba o Ciebie, zebys sie nie zanudzilawlasnie wstala
ale fajnie glowke trzyma i taka drobniutka sliczniutka a sweterek jaki fajny, sama zrobilas? ja chcialabym umiec robic takie rzeczy na drutach...moja silna dziewczynka
u nas ponuro, znow troche sniegu dopadalo... ale spacerek i tak trzeba bedzie jakis zrobic...Pogoda dzisiaj u mnie ładna, świeci słoneczko
Te cuda robi nam siostra męża - ma talent. Kapciuszki też jej. Ja bardzo lubię takie rzeczy, więc mam frajdę jak mi coś podrzucaa sweterek jaki fajny, sama zrobilas? ja chcialabym umiec robic takie rzeczy na drutach...
ehh chciałabym tak, zaraz bym usiadła do książki. Ale ja zawsze znajdę sobie robotę jak mały śpi. Zawsze jest coś do sprzątnięcia, wyprania i wyprasowania... zamiast odpoczywać albo pospać ehha mi glupio bo nie wiem co robic
fakt w Wawie też świeci słońce i byliśmy 1,5 godz na spacerze tylko mnie denerwuje tu powietrze, od ulicy strasznie spalinami śmierdzi wolałabym domek na polu i las...czyste powietrzePogoda dzisiaj u mnie ładna, świeci słoneczko więc pójdziemy na dłuższy spacerek.
Piotruś stwierdził że wiosna już blisko
ehh chciałabym tak, zaraz bym usiadła do książki. Ale ja zawsze znajdę sobie robotę jak mały śpi. Zawsze jest coś do sprzątnięcia, wyprania i wyprasowania... zamiast odpoczywać albo pospać ehha mi glupio bo nie wiem co robic
fakt w Wawie też świeci słońce i byliśmy 1,5 godz na spacerze tylko mnie denerwuje tu powietrze, od ulicy strasznie spalinami śmierdzi wolałabym domek na polu i las...czyste powietrzePogoda dzisiaj u mnie ładna, świeci słoneczko więc pójdziemy na dłuższy spacerek.
Piotruś stwierdził że wiosna już blisko
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość