[ Dodano: 2007-06-16 ]
Boze to juz tyle godzin.jak ona tam wytrzymuje Łucja wychoc!!!!!!!!!!daj mamie dychnąc jezu jak ja jej współczuje.a moze to juz po.fela wiesz cos?
cisza, nic nowego nie wiem....biedna jasnie pani ale ona pewnie sie cieszy pomimo bolu ze to w koncu juz.... edi mowisz dlugo,ja 26 godz rodzilam....wszystko sie wytrzyma...
[ Dodano: 2007-06-17, 15:27 ]
dziewczyny jasnie pani jeszcze rodzi ma bole krzyzowe i rozwarcie dalej na dwa palce i jak nic sie nie posunie to jutro rano cc beda robic....
Uparciuch z tego malucha
Mam nadzieję, że te skurcze jej tak strasznie nie dokuczyły bo to byłoby dziwne, że tak długo jej dają sie męczyć Mam też nadzieję, że trochę w między czasie spała bo to by znaczyło że już 2 doby nie śpi
Tak czy inaczej trzymam kciuki dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny ,porod jasnie pani to byl chyba rekordowy,ale w koncu juz po wszystkim i niech malenstwo chowa sie zdrowo i nie daje popalic za duzo rodzicom
NO TO SIUP ZA ZDROWIE ŁUCJI.TYLKO PIC A NIEUDAWAC
teraz zaczekamy na wiesci z pierwszej reki.tylko ciekawe jak czasto mała da mamie do komputera podejsc mój mi wogóle nie pozwala
stawiam moją ulubiona wódke
edi ja na razie nie mogę bo jestem w robocie samochodem U nas w firmie króluje dziś Metaxa i Chivas bo mój szef lubi takie trunki. Ja nie....
A jest dziś co świetować - nasz prezydent i premier też mają urodziny Łucja będzie wielka persona kiedyś
A kto wygrał konkurs??????????????? Chyba ginekolog Jaśnie Pani