Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2008, 07:43

Dzięki dziewczynki za pamięć :-D

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

17 paź 2008, 12:47

Dla Bartusia i Oli z okazji drugiej rocznicy narodzin wszystkiego najlepszego i samych pogodnych radosnych dni życzy cicia Edulita i Niki :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_urodzinki: :ico_brawa: :532: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Zmykam bo mam dużo jescze do zrobienia :-) czekamy na wieczorne przyjęcie :ico_tort: i pomyśleć że nasz słodziak jest z nami już dwa lata :-) a jescze pamiętam jakby to było wczoraj że z brzuszkiem biegałam :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

17 paź 2008, 13:02

Witam,

dla NIKI i OLI- MOC BUZIACZKÓW I ZDRÓWECZKA Z OKAZJI DRUGICH URODZINEK :ico_prezent: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_tort: :ico_buziaczki_big:

Edulitko dzięki za życzenia,ja również biegam ,dopiero usiadłam na chwilkę ale zaraz wracam do obowiązków :ico_oczko: .My dziś wyjeżdżamy i u rodziców robimy imprezkę ale i tak coś trzeba przygotować :-D

czekam teraz na biszkopt i czas się brać za pakowanie wszystkiego :ico_olaboga:

nie wiem czy jeszcze dziś zajrzę,ale gdyby nie to dla ERNESTA z okazji jutrzejszego święta zdróweczka i radości na codzień :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

17 paź 2008, 13:18

I ja składam najlepsze życzenia Oli, Nikoli i Bartusiowi- STO LAT!!! :ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
A poza tym mam jeszcze inną radosną wiadomość :-) :-) :-)
Chcę was poinformować i oficjalnie powitać na tym świecie [glow=yellow]KUBUSIA, synka Karoli, który przyszedł na świat 15 października o godzinie 21.25. Wzrost: 56 cm, waga 2750g.[/glow]Kubuniu, witamy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
edulita

17 paź 2008, 13:21

Witamy Kubusia :ico_prezent: już po drugiej stronie brzusia :-)

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 paź 2008, 19:30

Karola GRATULACJE :-D ale fajnie,że Kubuś wyskoczył 15 października :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak jak mój Joachimek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
edulita

18 paź 2008, 10:15

Dziękujemy za życznia :-) impreza się udała Niki cała szczęśliwa jak znajde troszke czasu to podeśle fotki a teraz zmykam na jazde - choć przyznam nie chce mi się :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

18 paź 2008, 12:07

Dziewczynki i chłopcy - ciocia Marta bardzo przeprasza za nieterminowe składanie życzeń :-(

Wszystkim obchodzącym w ostatnich dniach urodzinki dzieciakom składamy najserdeczniejsze, najcieplejsze życzenia:

Obrazek

Serdeczne życzonka uśmiechów i słonka.
Szczęścia ogromnego - wszystkiego dobrego!
Słońca i radości, dużo pomyślności.
Na te urodzinki życzę zawsze słodkiej minki.
Zdrowia, czasu dużo na zabawy i podróże.
Moc uścisków, uśmiechów wiele --> w dni powszednie i niedziele.

Obrazek Obrazek

Marta, Lilcia i Różysia + bonus Bartuś :-D

Kupiliśmy wczoraj łóżeczka, póki co Lilcia spała zachwycona w swoim - dziś bardzo postaram się wysłać zdjęcia :-) Różysi łóżko poczeka na nią troszkę :-/
Ja tylko sprzątam chodzę :-) Lilcia próbuje nocnikować - nie mówię by nie zapeszyć :ico_noniewiem:

Generalnie kochane córki i słodkie mam :-)

Czy Wasze dzieci słuchają Waszych próśb?? np. zostaw, tego nie wolno, albo nie idź tam etc. bo moja Lila słucha tylko "fajnych" dla niej próśb np. podaj Różysi smoczek proszę (to potrafi to robić za każdym razem kiedy małej wypadnie :-D) itd. a tak do słupa gadam...

pozdrawiam wszystkie Was kochane :-)

[ Dodano: 2008-10-18, 12:10 ]
ło matko - GRATULACJE Karola :-D no superowo :-)

moje dwie koleżanki już póki co urodziły 14.10 -Zosia, 15.10 -Franek :-) teraz czekam po kolei na rozwiązania a dużo tego ;-)

Awatar użytkownika
edulita

18 paź 2008, 12:46

Maritta, - u mnie to samo prosze o coś i reakcja jest albo ochoczo robi jezeli coś co lubi lub jej odpowiada a jak poprosze że ma czegoś nie robić powiem ze niewolno to często jest tak że przelatuje jej to obok uszu :-) poprostu cwaniary małe wybierają co im wygodniej mądre sa i chyba mają swoje zdanie :-D ale racja że choc czasem urwisy i rozrabiają i nie słuchają to i tak kochamy je nad życie :-D
Ciekawa jestem tych łóżeczek dla dziewczynek czekam na zdjęcia
Niki dziś od rana pierze i odkurza bo gosposia moja mała dostała sprzęt AGD i cała przeszczęśliwa tylko aż mi w głowie huczy bo w tle tych urządzeń szczeka pies i rży koń :-D a ona cała przeszczęśliwa - musze sobie stopery do uszu kupić :ico_oczko: :-D
Zmykam na działke robić stroiki na wszystkich świętych :ico_noniewiem: za oknem zimno ale słonecznie więc jade popracować a Niki też niech poszaleje skoro słoneczko świeci - uciekam pa pa miłego dnia życze :-)

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

18 paź 2008, 22:49

Hej!
Maciej też słyszy wybiórczo :ico_haha_01: Taki urok maluchów, potem może być tylko gorzej. Ale na szczęście mam synka i on w ciążę nie zajdzie :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Miałam dziś super dzień. Pierwsze pół dnia spędziłam na zakupach, tylko dla siebie. Bez dziecka i ... męża, a drugie pół z kumpelkami z pracy. Spontaniczny wypad do kina na "Mamma Mia". Jak dla mnie film extra, ubawiłam się do łez.
We wtorek Łukasz jedzie na 5 dni do Niemiec, będę słomianą wdową :ico_oczko:, ale z drugiej strony te dni miną bez sprzątania, a tylko z moim maluszkiem.
Wiecie, maciej wymyśla przezwiska dla misiów, teraz przemianował też ojca na "Dziudziu". Mówi, że tata jest "bee" a Dziudziu nie :ico_haha_01: To Dziudziu jest takie niemęskie :-D
Ostatnio zmieniony 20 paź 2008, 16:09 przez chloee, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”