no wlasnie od 2-3 dni mam bole brzucha miesiaczkowe i straszne parcie na jelitkaA masz jakieś bóle albo coś się dzieje? Czop, skurczyki, napierania? Ja od wczoraj zupełnie nic, dokłądnie od wieczora!

no wlasnie od 2-3 dni mam bole brzucha miesiaczkowe i straszne parcie na jelitkaA masz jakieś bóle albo coś się dzieje? Czop, skurczyki, napierania? Ja od wczoraj zupełnie nic, dokłądnie od wieczora!
U mnie były właśnie bóle takie jak na @ ale przeszło, oj..własnie ale parcie na jelita mam i to takie, że się mi zdaje, że tyłkiem mi coś wylezieno wlasnie od 2-3 dni mam bole brzucha miesiaczkowe i straszne parcie na jelitkaskurczyki sa ale sama nie wiem czy to te przpowiadajace czy nie bo brzuch mnie boli to tak jakby caly czas bolalo
no wlasnie ja tez juz nie mam pojecia a nie chce sie juz doszukiwac tych objawow bo idzie zwariowac od tegoa teraz tez mam takie coś jak ty, więcej sluzi ale czy to czop???
-pisala,ze nie zamienila by go na zadna dziwewuche,wiec wszystko pomyslnie sie zakonczylo a takie miala mieszane uczucia bidulkamialam nadzieje ze urodzi coreczke tak jak tego pragnela, ale miec synka to tez bardzo pîeknienajwazniejsze ze pociecha jest zdrowa
dzieki kochanaK@teczko mocno trzymam kciuki za pozytywny wynik testu.
A prosze, prosze...dziekuje za fluidask
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość