Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2007, 13:05

iwonap, zdjęcie w avatarku jest the best !!!! rewelacja ... a co so chowania różnych rzeczy .... Malwina naraziejest na etapie wynoszenia i wyciągania wszystkiego z szafek i szafeczek i rozrzucania gdzie się da.... i szczerze powiem że juz nie raz przewracałam cały do żeby znaleźć np piloty , grzebienie czy telefony

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

09 wrz 2007, 20:03

Cześć Kochane moje :ico_haha_02:
No dwa dni mnie było i nasz wątek ruszył...
No przede wszystkim OGROMNIASTE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i gratulacjony na Aniu.... :ico_ciezarowka: , normalnie az si ę wzruszyłam, ja też chce :ico_wstydzioch:
dziewczynki dopiero wróciliśmy, troszkę oporządze Antola i już Was czytam..... :-D

[ Dodano: 2007-09-09, 21:13 ]
No jestem po krótkiej przerwie...
Iza sliczne fotki, a Aginka ma rację, Matuś ma ślicznę mamcię :-)
Czyżby Matuś chodził już do przedszkola...--pewnie z Tobą :ico_oczko: :ico_brawa_01:
diem no to zaskoczyłaś mnie że LOT takie numery wykręca :ico_szoking:
A co do pisków to mój Antoś juz jakiś czas temu odkrył że piski to fajna rzecz :ico_haha_01:
a mi głowa pęka :ico_olaboga:

My bylismy sobie nad morzem weekendowo :ico_haha_02:
Fotki będą na stronce , której link mam w podpisie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2007, 21:26

Dobry wieczor Baboski
I ja jestem z wami :ico_oczko:
U nas dzien minal spokojnie,bylimy u tescia w szpitalu oj jeszcze troche posiedzi w tym szpitalu,boze jutro zaczyna sie 4 tydzien..no ale cos mu nie gra z krwia :ico_noniewiem:
Pozatym to moge sie wam pochwalic ze czuje juz takie chocby rozpychanie w moim brzuchu,super czyli moja fasolka sie przeciaga i juz z niecierpliwoscia czekam na pierwszego kopniaczka :ico_oczko:
Nicole jeszcze nie spi,jest zmeczona ale jakos nie umie spac biedna.. narazie jest zafascynowana komputerem od meza i moim tez,no ale teraz pooszla ze swoim tata i maz ja sprobuje uspac.. NO i mala juz tacie uciekla,oj ciezko bedzie mala uspac cos czuje..
Dobrej nocki papapa

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 wrz 2007, 10:18

Dzien dobry :ico_haha_02:

ja jeszcze nieprzytomna jestem ... wczoraj wyglupialismy sie do 1 w nocy :ico_wstydzioch:
i dlatego z najwieksza przyjemnoscia wskocze na galeriie do Antosia :ico_oczko: juz dawno jego nowych fotek nie ogladalam, przez ten nieszczesny aparat :ico_haha_01:

buziaki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2007, 11:31

Dzien doberek mam dzisiaj dobry humorek,pogoda nam dopisuje jest tak fajnie mrozno ale i to jak slonecznie :-D Pozatym to mala Nicole sie wyspala az do 8 40 i ja przy okazji tez :ico_oczko: I teraz mala jest troche zmeczona ale spac nie ma zamiaru,wydaje mi sie ze im bedzie starsza tym mniej bedzie spala w dzien.. No ale tak to juz jest i bedzie :ico_brawa_01: A teraz moj kochany lobuzek patrzy sobie pierwszy raz dzisiaj na bajke i narazie mam chwileczke spokoju.Dzisiaj tez idziemy z Nicolcia na plac zabaw,mamy taki super plac zabaw jest tam slizgawka i hustawki i tam pojdziemy dzisiaj to znaczy pojedziemy na Nicole rowerku tylko musze baterie wylaczyc bo mala pewnie bedzie caly czas ta muzyczke puszczac a tak byc nie moze..
No nic to ja uciekam miejcie ladny i mily dzien buziaczki wielkie dla wszystkich papatki zajrze pozniej pa

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

10 wrz 2007, 12:05

Hej Dziewczyny.
Kinga zaraz pewnie wstanie z drzemki i idziemy do mego taty posprzątać i ugotować jakąś zupkę na dwa dni. Pogoda nawet ładna, więc pójdę z wózkiem (we czwartek jeździłam taksówką, tak lało). Ja jestem cały czas senna... Koszmar! I stale coś jem :).
Maggie, śliczne foteczki. Pięknie na nich wszyscy wyglądacie ! Hmmmm, a może i Wy się postaracie o rodzeństwo dla Antosia?? ;)
Kristi, Kinga mi nie daje tak pospać. Godzina 7:40 i po spaniu jest... Teraz za to śpi już prawie 1,5 godziny.

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 wrz 2007, 12:06

Maggie wygladacie na bardzo zakochanych :ico_oczko: a Antos jakie bystre oko ma :ico_oczko: sliczne buziaki :ico_haha_01: :ico_buziaczki_big:

i ja dolacze kilka fotek z naszej pierwszej wizyty w Polsce, w Poznaniu
a moze z nad morza takze cos wrzuce :ico_wstydzioch: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-09-10, 13:32 ]
moj marudnik wlasnie zasnal ... ostatniej nocy mielismy male polowanie na komara :ico_zly: i mimo wszystko udziabal malego w sam nosek :ico_placzek: juz poslalam D po jakas masc i wtyczke do gniazdka ''przeciw komarom'' ...

A to tylko pare zdjec :
mama i ja
Obrazek
w Kolobrzegu
Obrazek
chlopcy na St.Rynku w P-u
Obrazek
w Zoo
Obrazek
nasze serduszko :ico_oczko:
Obrazek
w piaskownicy :ico_haha_02:
Obrazek

To byl niezapomniany czas spedzony w gronie rodziny ... :ico_haha_01:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2007, 14:15

Cześć Kochane :-D
Ja jestem cały czas senna... Koszmar! I stale coś jem :)
Jak byłam w ciąży z Antolem to była moja cecha charakterystyczna....ciągle chciało mi się spać, potrafiłam wstać ok 10...pokr ęcić się, coś zjeść, i znowu połozyć się spać, wstawałam ok 16 :ico_haha_01:
Maggie, śliczne foteczki. Pięknie na nich wszyscy wyglądacie ! Hmmmm, a może i Wy się postaracie o rodzeństwo dla Antosia?? ;)
Maggie wygladacie na bardzo zakochanych :ico_oczko: a Antos jakie bystre oko ma :ico_oczko: sliczne buziaki :ico_haha_01: :ico_buziaczki_big:
dziękuje bardzo dziewczynki....
Aniu z ogromna chęcią...ale narazie nie mogę zajść w ciążę bo biorę jeszcze lekarstwa :/ ale może juz niedługo :-)
Marzę o następnym dzidziusiu...i chyba zaczynam być na to gotowa...a jeszcze parę miesięcy temu twierdziłam że nie wiem czy kiedykolwiek.... byłam całkiem nie do życia :ico_noniewiem:
diem, fotki śliczne, Kourosh jest sliczny i widzę że podobny do Ciebie :one:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2007, 14:19

No i jestem :-D Moj slodki robaczek spijusia sobie jeszcze juz spi godzinke,moze jeszcze pospi zobaczymy.. Pozatym gadalam ponad godzine z moja tesciowa,boze jak fajnie nam sie gadalo.. az czasami nie wierze w to.. No ale nie moge narzekac az takkk Cieszyla sie ze zadzwonilam i tak jakos nam sie rozmowa super kleila ze tak dlugo gadalysmy :ico_wstydzioch: :ico_oczko: :-D No a teraz zaraz to ide sie za obiadek wziasc... a dokladnie to musze kopytka z wczorajszych ziemniakow zrobic bo jakos mi lepiej smakuja :ico_oczko: a reszte do obiadku wszystko mamy.. Teraz sie zastanawiam czy mam pojsc z Nicole na ten plac zabaw.. bo tak strasznie wieje wiatr i przy tym swieci slonce.. oh sama niewiem.. poczekam az sie mala obudzi i wtedy zadecyduje.. Niechcialabym zeby malutka mi przewialo.. ale zobacze co zrobimy :ico_oczko:

Mama_Kingi no to moj skarbek daje mi troche dluzej pospac.. Ale tez nie za kazdym razem tak fajnie mala spijusia :ico_oczko:

Diem super foteczki.. A ze tak zapytamz ciekawosci.. jakiej narodowosci jest twoj maz?? Bo tak patrze i nie umiem sie skapnac :ico_wstydzioch: Widac na foteczkach
ze pobyt w Pl sie wam udal i ze byliscie zadowoleni i szczesliwi a to najwazniejsze jest :ico_brawa_01: :ico_oczko: I Kourosh jaki przystojniaczek widac ze spokojny chlopczyk na zdjeciach taki spokojniutki wychodzi :ico_oczko: :-D :ico_brawa_01: A w rzeczywistosci jest napewno lobuzkiem jak kazde dziecko :ico_oczko:

No nic znowu wypracowanie napisalam ale chyba juz do tego przywyknelyscie :-D :ico_oczko: :ico_brawa_01: i juz uciekam bo robota na mnie czeka a moje dzidzi jeszcze spi i niewiem ile jeszcze pospi buziaczki papaa

[ Dodano: 2007-09-10, 14:22 ]
Maggie dokladnie fotki super jak juz pisalam wczesniej,a jaki bombowy avatorek Slicznie wyszlas taka naturalna i podoba mi sie :ico_brawa_01: :ico_brawa: :030: :596:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2007, 14:23

Kristi, ciesze się że jakieś postępy z teściową się :one:
kochaniutka założ czapencję Nicolce i śmigaj na plac zabaw :one:

[ Dodano: 2007-09-10, 14:24 ]
śliczna fotka Nicoli w podpisie :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-09-10, 14:26 ]
Maggie dokladnie fotki super jak juz pisalam wczesniej,a jaki bombowy avatorek Slicznie wyszlas taka naturalna i podoba mi sie :ico_brawa_01: :ico_brawa: :030: :596:
dziękuje Kristi podbudowałaś mnie :ico_wstydzioch: :ico_oczko: :ico_haha_02:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”