GLIZDUNIA, mnie też Maya w tym żółciutkim kolorku bardzo się podoba, naprawdę do buziaczka jej ten żółty pasuje.
zborra mamy takie same zdanie nie tylko co do stroju May, ale i filmu "Samotność..." książka mi się bardzo podobała więc na film pojechałam już na premierę, było to akurat wtedy jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży i choć humor miałam rewelacyjny, to wyszłam z kina bardzo zniesmaczona.
kamizela, no super tak się planuje i pakuj się, pakuj, bo u nas co słyszę to coraz gorzej, cholera....
a jeszcze do
zbory uważaj, bo w nałóg łatwo się wpada
A co u naszej
KUleczki??? Dawno nie zaglądała.
A teraz jeszcze moje smutne wieści, tak dbam o tą dietę Karolkową, ustrzegam przed wszystkim uczulającym, a jednak chyba czeka nas AZS, Karol ma coraz więcej zmian na skórze. Poczytam właśnie teraz trochę o tym dziadostwie w internecie

No cóż nie powinno mnie w sumie to dziwić, w naszej rodzinie sami alergicy. A jak Kacper był mały to trafiłam do jednej pani alergolog, która walnęła do mnie tekst " Jak oboje macie alergię, to wcale dzieci nie powinniście mieć"

więcej do niej nie poszłam.
No nic lecę poczytać i spać, bo jutro rano do szkoły, całe szczęście czas przestawiamy więc śpimy jutro godzinkę dłużej