Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

09 paź 2007, 22:22

massumi, miałam alergię na różowy, ale jakoś mi przeszło. A ten kombinezon jest czerwony a w środku pomarańczowy. Wyobraźcie sobie że w lumpeksie go wyczaiłam za 20 zł. Nowiutki z H&Ma. Jeszcze w foli był zapakowany

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2007, 22:24

Ewcik, o rany, ale fart !!!!!!!!!!!! :ico_szoking: :-D :ico_brawa_01:
To się nazywa miec fuksa !!! Mmmmmmmmmmmmm lubię takie akcje !!!
Już nie moge się doczekać kolejnych łowów... ba my to mamy kombinezony po Miłym, ale...... ale.... coś mnie kusi.... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-10-09, 22:34 ]
Patrzcie co można wyczaić.... dla chłopców http://www.allegro.pl/item254460057__fu ... 0_15_.html

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

09 paź 2007, 22:36

dobranoc kochane majóweczki :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2007, 22:36

Ja cały czas na allegro poluję na coś fajnego. Bo po lumpeksach nie mam ostatnio czasu łazić i nie mam z kim, małego przed sklepem nie chcę zostawiać, a nie do każdego można wejść z wózkiem, bo a to schody, a to ciasno. A jutro może w sklepach popatrzę, ale pewnie ceny są odpowiednie :-)

[ Dodano: 2007-10-09, 22:39 ]
Ciasto już wyłączyłam więc pora się już myć i do łóżeczka. Dobranoc wszystkim :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2007, 22:40

Przyczłapałam wreszcie...wróciłam od gina! hehehe, se koleś stwierdził, że pęcherzyk gotowy do zapłodnienia...ta.... :-D dziękuję bardzo...na razie to ja poproszę tonę cierpliwości jak ktoś ma sprzedać...
I lecę czytać bo kuźwa...jestem w polu z 8stron chyba :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2007, 23:11

Świetnie Cię rozumiem :-D
To dobranoc wszystkim :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 paź 2007, 23:13

a co ja mialam dodac..hmmm Sikorko ciacho to ja mialam piec 2 dni temu jak truskawki kupilam-i zapomnialam :ico_wstydzioch: ,ale jutro upieke....chyba :ico_wstydzioch:

a kombinezonik przegapilam,ale jeszcze nie wiem jak do tego doszlo :ico_noniewiem: :ico_puknij:

u ns w takich malych miasteczkach to polowa z wszystkich sklepow to lumpeksiski a dochody z nich idą na szczytne cele typu walka z jakąś chorobą...i w sumie nie zagląam do nich zbytnio bo choc ceny niziutkie..po funta albo 2,ale z Mayą i wozkiem do malego sklepu sie wcisnąc i jeszcze napotkac grono staruszkow-bo tylko tacy sie rano kkrecą po miescie -to nie dla mnie,szybko sie denerwuję :ico_olaboga: :ico_haha_01: no ale chcialam powiedziec ze fajowy kombinezonik granatowy widzialam,jak nowy...tylko od 0-3mca...

Zborra czyli juz jestes gotowa na braciszkadla Hani?super.....no gratuluje :ico_brawa_01: :-D :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2007, 23:13

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Alicji!!! niech rośnie dalej taka śliczna pyza!!!

No więc tak..moje dziecko wczoraj wypiło na noc 155ml mleczka! ale niespokojna była do rana, a jeszcze o północy karmienie... :ico_szoking: Rano jakoś sobie radziłyśmy, ale ja :ico_zly: bo J wrócił z tenisa o północy!!! i nawet się nie widzieliśmy! rano pojechał do pracy jak spałyśmy. Potem ja jechałam sama, w pracy nuda...nikogo! więc luz.
A potem pędem do domu, obiad i do Hani. ALe ja już czasme cierpliwości nie mam..Młoda nie chce jeść, dziś kaszka i obiadek były ble... Maruda mała! i jeszcze w domu syf, ja zestresowana przed ginem... :ico_zly: nerwówka na maxa!
Rano jeszzce :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: na J, bo pilot od alarmu nie działał, guzik wciśnięty...a on mi wmawia, że jest ok! ta...to janiby wszystko psuję? :ico_zly: odkręciłam tego parszywego pilota kluczem do drzwi, wymieniłam baterię i działa! więc kto tu jest głupi?
No...u gina ok...poznal mnie od razu i mówi- tu powina być ciąża! :-D a ja na to :ico_nienie: już po! :-D no zbadał mnie...niby nadżerki nie mam...ale w czasie porodu popękałam i miałam jakieś ziarniny...takie małe pypcie..i sie pyta czy usuwamy...No a skad mam wiedzieć? czy boli ile kosztuje...leże z nogami w rozkroku i mam podejmować dziwne decyzje...No więc on to zrobił za mnie! :-D i wielką pensetą je wywrał. Trochę bolało, potem gmerał mi tam...i wyszukał jeszcze jedną, ale zostawił, że niby usunie jak mi będzie przeszkadzać. No i reszta ok, zrobił mi cytologię i usg...No i luz, mam to z głowy!
Potem do J mówię, że mam dla niego receptę na viagrę, że gin się pytał czy współżyłam, i mówiłam że raz no i dał receptę :ico_oczko: ubaw! po pachy...
Hania dziś na dobranoc wypiła 165ml mleczka!!! i co z tego, jak się cały czas kręci???ja nie wiem o co to biega...

Ok,idę się kąpać...a nie! przecież już się myłam...heheh...to lecę spać nie? jutro mam na 15 do roboty, więc kuźwa od rana pranie i sranie...i nonono...i dziekie węże..

dobranoc!!!

zdjęcia są na CD...a reszta jutro ok?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 paź 2007, 23:23

Zborra...hihihi...no to niezle wkręcalaś J. :-D :ico_haha_01: ale sie usmialam....
Dobranoc wszystkim....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 08:01

Witajcie :ico_haha_01:

Ach to moje dziecię kaszlało w nocy...Właśnie, kaszle w nocy i nad ranem - o co tu chodzi ???

A my już po wypłatce więc zgarnęłam forsę i mykam dziś na zakupki dla synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”