pakuj sie pakuj kto wie moze juz?????:)asika82 pisze:Coś mnie tam zaczyna boleć mocniej, został 1 dzień więc czas się spakować chyba
akurat to nic nie da bo mój ginek pracuje w szpitalu w innym mieśćie wiec tu trzeba na izbę iść i tam z ginkiem na dyżurze zagadać. Zobaczymy co mój mi powie, co tam się dzieje w środku.mamamonia pisze:zagadaj dobrze z lekarzem
asika82 pisze:Agata Was pozdrawia! Pisze,ze malutka ciągle chce jeść, w nocy tez chciała. Agata zadowolona i trochę krocze ma obolała ale ogólnie ok. Już niedługo kwietnióweczki wszystkie będziemy tak pisaćakurat to nic nie da bo mój ginek pracuje w szpitalu w innym mieśćie wiec tu trzeba na izbę iść i tam z ginkiem na dyżurze zagadać. Zobaczymy co mój mi powie, co tam się dzieje w środku.mamamonia pisze:zagadaj dobrze z lekarzem
nie jest to do konca prawda, wszystko zalezy indywidualnie od czlowieka, od przypadku, z tego co wiem, od tego jakie jest dziecko, ile Ty masz rozwarcia. Ja mialam wywolywanie jakies 4 dni po terminie.asika82 pisze:Zastanawiam się po mału żeby iść, zapłacić i dostać oksytocynę nie czekając na 10 dni po terminie bo chyba aż tyle się czeka.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość