a ja jestem poszkodowana
podrzucilam Szymona do gory i jakis bol mnie zlapal w dole kregosłupa
boli jak cholera

nie moge malego podniesc ani chodzic wyprostowana
Eve ja na Twoim miejscu bym szorowała do lekarza.Pytałam przyszłego szwagra-rechabilitant-co to moze byC i on powiedział że to mozliwe ze kręgi sie poprzemieszczały.Jeśli to tylko nadwyrężenie mięśni to wystarczy gorąca kąpiel a później posmarować maścią z kamforą.polecam Balsam Mentolicompositum.Śmierdzi strasznie ale działa.podrzucilam Szymona do gory i jakis bol mnie zlapal w dole kregosłupa
boli jak cholera nie wiem co robic
nie moge malego podniesc ani chodzic wyprostowana
Ja chyba zadzwonię zaraz do Miśka by wracając z pracy dla mnie kupił bo mi kochana smaku narobiłaśNo i jutro do pracy jeszcze,blee... Ale ja już żyję weekendem. Wypiłam sobie małego Reddsa i normalnie chyba sie upiłam
Przepis poproszęa dopiero teraz wpadam na chwilkę. Pokroiłam chyba z tonę cukinii i papryki na jutro. Mama zrobi leczo Na obiadek jutrzejszy i na sobotę,
Benek tez potrafi popis dac gdy nie dostaje tego co chce.Ale przeżyjemy toMaciuś zrobił się nerwus. Wkurza się jak mu czegoś nie pozwalamy. Aż nóżkami wali o podłogę
To mamy tak samo.Człe szczęscie że domek ma być oddalony od miejscowości to może założe krótkie spodenki bo o kostiumie to mogę zapomniećAle super. Zazdroszczę. Ja się wstydzę swego cielska, więc prędko na basen nie pójdziemy
A masz moze jakąś maść rozgrzewającą?Fastum, ketanolgel lub coś w tym stylu?Lub poprostu Amol.Wieczorkiem gorąca kąpiel , tylko posiedź troszkę i potem posmaruj.Powinno pomóc.Ja tak męża leczę jak jest lżejsza "kontuzja"poczekam, mam nadzieje ze mi minie i to tylko nadwyrezenie
Kochane to mój Benek Was przebija.Jest najmłodszy z chłopaków i waży już ponad 11 kg.I wnieście takiego klocka codziennie 2 razy na IV piętro + zakupyeve81 napisał/a:
my juz po wazenie, Szymon wazy 9730g w ciagu miesiaca przybral 730g, to sporo co???
ale co sie dziwic jak on kocha jesc co by mu pod buzke nie podstawic to szeroko otwiera
Kochana, Maciuś waży jakieś 11 kg, więc Twój to szczupak przy moim
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość