Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2007, 14:30

Maggie ciesze sie ze tak myslisz i ja naprawde szczerze to powiedzialam bo naprawde super avatorek.. i swietnie wygladasz :ico_oczko: ja niemam takich ladnych zdjec.. heheh :-D Nie no cos tam sie znajdzie :ico_oczko: Dzieki za komplemencik :ico_oczko:

Ok ja uciekam bo nie zrobie tego obiadku dzisiaj hehe
A z tym placem zabaw to chyba pojdziemy z Nicolcia jak sie obudzi

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

10 wrz 2007, 14:34

diem, sliczne foteczki...ale Kourosh jest cudny....sliczny..ach..brak słow

Maggie, super spedzacie sobie czas wolny....widze ze w kazdy weekend staracie sie wyjezdzac
a fotki piękne...ja to zakochana jestem w twym Antosiu....mały przystojniaczek

Mama_Kingi, odpoczywaj ile sie da...jesli to mozliwe....
ja znowu mialam problemy ze snem w ciązy...za to jadlam bardzo duzo...

Maggie, to trzymam kciuki..kiedy zaczynacie sie starac??
Kristi, milego spacerku.....u nas leje od rana..a my sami z matim cały dzien w czterech scianach :ico_placzek:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2007, 14:45

Maggie, super spedzacie sobie czas wolny....widze ze w kazdy weekend staracie sie wyjezdzac
a fotki piękne...ja to zakochana jestem w twym Antosiu....mały przystojniaczek
Iza ostatnio prawie każdy weekend byliśmy poza domem, ale w ten chyba czeka nas przeprowadzka więc damy sobie spokój z wyjazdem :ico_oczko:
a ja uwielbiam Matusia :one:
Maggie, to trzymam kciuki..kiedy zaczynacie sie starac??
Jak tylko skończę brać proszki

Dobrze ja narazie zmykam kłaść Antka :ico_papa:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2007, 18:58

dzień dobry ....

Jejku jakiś mam rozwalony dzień .... po powrocie z pracy do domu jakoś wyszłam z rytmu i wprawy i nie wiem w co ręce wkładać .....na dodatek zapomniałam zapytać Madzi jak spała Malwinka - ale chyba bardzo krótko ... bo wyjec się znów włączył ....

Maggie, czyżbyś była następną chętną kolejce po dzidzię ??? - masz racje narazie chęci muszą wystarczyć - zdrowie najważniejsze ... :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-09-10, 19:00 ]
diem - śliczna z was rodzinka ...

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2007, 20:10

Aginka, śliczne fotki w podpisie :one:
Maggie, czyżbyś była następną chętną kolejce po dzidzię ??? - masz racje narazie chęci muszą wystarczyć - zdrowie najważniejsze ... :ico_brawa_01:
tak jestem nastepna :ico_oczko:
ale i tak po odstawieniu proszków bedę musiała poczekac ze 3 miesiące...ale c się odwlecze to nie uciecze....mam nadzieję :-D

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

10 wrz 2007, 21:29

witam :ico_haha_01:
Troszke nas nie było ale bylismy na weekend u rodzinki pozatym mam mase spraw do załatwiania w urzędach w związku z przejściem na kontrakt w pracy.
Jutro mam obowiązkowe szkolenie w pracy na dodatek; na 13 i musiałam załatwić opiekunke dla Ady :ico_olaboga: :ico_olaboga:

U nas wszystko dobrze ,Ada zdrowa ,wyszedł jej kolejny 6 ząbek.

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2007, 21:38

justyna25, witamy ... i :ico_brawa_01: dla Adusi za zębolka .... :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2007, 22:17

A moj kochany skarbus juz sobie spijusia.. dzisiaj w calosci spala dwie godzinki i teraz przed chwilka usnela i nawet nie bylo tak zle.. Pozmieniala pozycje,pobawila sie moimi wlosami i zasnela :ico_oczko: Ja tez zaraz zmykam do spanka bo lubie spac,a pozniej mi brakuje wlasnie :ico_spanko: .

Maggie masz racje co sie odwlecze to nie uciecze,mowia ze co ma byc to bedzie .. Jeszcze troche i tez bedziesz miala druga dzidzie.. :ico_oczko: Powodzenia :ico_oczko:

Aginka tez czasami mam takie dni ze nic mi sie niechce,ostatnio jak tak padal deszcz to wogule sie nie umylam bo niemialam ochoty.. :ico_wstydzioch: I pozniej mowie do mojego meza ze dzisiaj spisz ze smierdzioszkiem :ico_oczko: Smial sie ale nic nie powiedzial.. dobrze ze takie dni zdarzaja mi sie zadko :ico_oczko:

Justyna gratuluje awansu w pracy :ico_brawa_01: I wielkie :ico_brawa_01: dla Adusi za kolejnego zebolka

Ok ja sie z wmai zegnam na dzisiaj Dobranoc do jutra papatki

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

10 wrz 2007, 22:19

Kristi e tam jaki to awans ale dziekuje :-D :-D

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2007, 22:22

Justyna zawsze cos inny kontrakt tez cos znaczy :ico_oczko: Powodzenia :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”