Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

10 paź 2007, 08:21

witam....
zborra usmialam sie nie z tej ziemi :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ja tylko na moment bo mam duzo do zrobienia dzis...wiec wpadam sie przywitac i mykam...
pozdrawiam i buzka dla wszystkich....

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

10 paź 2007, 08:32

witam witam i o zdrowie pytam
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-10, 09:14 ]
wszystkie jeszcze śpią??
POBUDKA
Obrazek
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 09:25

ja juz nie spie i juz po śniadanku...
ogladam dzien dobry tvn i tak akcje eksmisji " betanek" ale sie dzieje!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 paź 2007, 09:37

no hej...my juz od 6 nie spimy...o 7 wrocil tatus...a teraz lezakujemy..moze jakas kupa,potem witaminki ,cyc i jakas drzemka? :ico_noniewiem:

Ja juz po sniadanku i bezkofeinowej...dzis kuzyna zona Magda ma ogladac to mieszkanie obok nas i jak narazie to trzymają to przed nami w tajemnicy...no zobaczymy zobaczymy....pewnie ja zobacze jak obok mojego okna bedzie przechodzic to po minie poznam jaka bedzie ich decyzja..oczywiscie jesli tego nie przegapie...a jestem taka ciekawa ze napewno nie przegapie! :ico_wstydzioch:

A no i z dzisiejszeo obcinania tez nici...fryzjerki synek ma gorączke i chyba go cos zlapalo...nie chce ryzykowac z Mayą wiec przelozymy na przyszly tydzien :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

10 paź 2007, 09:44

dziemyny jutro mam wizyte o gina...jakos nie mam ochoty do niego isc...
mam do was takie troche intymne pytanie :ico_wstydzioch:
bo wiecie po porodzie wrocilam juz do zycia lozkowego ze tak powiem :-) ale jest problem bo strasznie przy tym mnie boli :ico_noniewiem: czy to normalne??czy ktoras tez tak miala??

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 paź 2007, 09:48

no my juz po kupie...matko ale zapachy....uff....od komputera do lezaczka bylo ok.2 metry i w blyskawicznym tempie sie roznioslo tak ze od razu poczulam :ico_szoking: ...widac brzoskwinie z jablkiem i ryzem jej podeszly....choc mi niespecjalnie smkowaly...jakies gorzko kwasne a mala wcinala ladnie :ico_noniewiem:

no i Maya szaleje juz z kulaniem z brzuszka naplecki...czyli jednak potrafi..leniuszem maly..hihihi

[ Dodano: 2007-10-10, 09:58 ]
Anes...moze jak boli to jeszcze trzeba poczekac? :ico_noniewiem:Ja nie mialam tego typu problemu bo ja po cc...ale jest gdzies na tt taki wątek...mozesz troche doczytac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

10 paź 2007, 10:31

u nas właśnie druga kupa wyszła......chyba ząbkowanie na dobre się zaczęło,

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

10 paź 2007, 10:36

witajcie, miałam jednak nadzieję że z K@tką będzie wszystko ok, :ico_placzek: jakie to niesprawiedliwe, kobieta pragnie sałym sercem dzieciątka i spotyka ją nieszczeście a inne te złe nie chcą dzieci i mają... to jest okrutne... ja codziennie Bogu dziękuję za Mateuszka, nie wyobrażam sobie teraz życia bez niego... a wracając jeszcze bo smutnych rzeczy to moja szwagierka będąc w ciązy ciężko pracowała, pomagała teściowi w hurtowni, dźwigała i takie tam, oczywiście nie mówiąc nikomu że jest w ciąży, w pewnym momencie dostała krwawienia, było nieciekawie, wylądowała w szpitalu, miała usg i ordynatorka która ja badała stwierdziła że płód jest martwy i już wyznaczała termin zabiegu, a drugi lekarz popatrzył na to usg i powiedział że płód jest żywy... i gdyby nie ten gin to usunęłaby jej dziecko....i tak urodziła zdrowego chłopczyka.... dlatego myślałam że nie wszystko stracone

Mateusz wczoraj mnie cholernie zaskoczył, po kąpanku zjadł 240 ml kaszki ryżowej z jabłkami nie wiem gdzie mu się to mieści... i znów ja niemądra miałam nadzieję na przespaną noc a tu niestety nie ma tak łatwo...mały pieronek
jutro szczepienie aż jestem ciekawa ile waży...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 paź 2007, 10:40

Kate a on taki drobniutki sie wydaje na zdjeciach a wcina niesamowite ilosci :ico_szoking: :ico_brawa_01:
No i minelo juz 15 minut drzemki i May znow niespi... :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2007, 10:46

Witam, przyfrunęłam tylko się pochwalić, moim dzielnym dużym zuchem.
Szczepienie z uśmiechem na ustach :ico_haha_02:
A czy jest duży??? Do maluszków nie należy: waga 7.880 długość 70,5. A ciemiączko tylko 0,5x0,5. Pani doktor była zachwycona, zwłaszcza że tylko na cycu.
I przez miesiąc zaleca jeszcze jak najwięcej piersi + to co zaczęłam dawać czyli jabłuszko, chociaż coś mi się po tym jabłku nie podoba jego policzek jeden taki czerwony i suchy i pierdzenie, może na trochę odstawię i marchewkę tylko dam , pani doktor powiedziała żeby zobaczyć czy się zmieni. No cóż alergia to jest paskudztwo, mam nadzieję, że wyrośnie.

A teraz szykuję Kacpra do szkoły i na spacer. Potem poczytam Was i odpiszę.

[ Dodano: 2007-10-10, 10:49 ]
AAAAAAAA zapomniałam, pierwszy raz upiekłam zakalec :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Kiedyś musi być ten pierwszy raz więc może innym razem zaproszę Was na ciacho :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”