Aniu to byłaś szybsza to ja dla odmiany kupię arbuza i zrobimy ucztę
Avisek w p[ełni się z tobą zgadzam, ludzie oszaleli i te dzieciaki juz nie wiedzą czego chcieć od świtaa... potem jak juz dziecko się staje nastolatkiem rodzice zachodzą w głowę pytając "gdzie popełniliśmy błąd w wychowywaniu..." oczywiście nie uogólniam, bo jest mnóstwo bardzo dobrze wychowanych dzieci.
A teraz lecę juz na 100% po prawo jazdy, właśnie się dowiedziałąm, ze są wyrobione!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to teraz ja juz wierzę, ze zdałam
(kiedyś była fajna emotka z autkiem, teraz nie ma)
dobra dziewczynki ja spadam do jakiś zajęć bo o 13 przychodzą dzieci muszę posprzątać obiadek zrobić, zobaczyć moją torbę do szpitala, czy wszystko mam, bo coś mi mówi że to już lada moment będzie... ach nie chcę tylko urodzić 8 czerwca bo wtedy u nas w szpitalu wszyscy lekarze strajkują i zostaje tylko dyrekcja
CZESC KOCHANE ACIA urodzila wielkie och az sie wzruszylam supcio [size=150]Z okazji narodzin Waszej córeczki, która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób, życzymy Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była dla Was źródłem nieustającej radości.[/size]
Zyczenia Dla WAS i BABY z okazji Dnia DZiecka [size=150]W tym dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Ci życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki troski, By nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka.[/size]
dziewczyny macie racje z tymi zabawkami.jak dziecko ma za duzo ,to nie szanuje .i w ogole jak kazdy go obsypuje prezentami,to zazwyczaj wyrasta na malego snoba ,a potem tylko daj i daj i nic w zamian...ja nie bede kupowac bez sensu,choc wiem,ze teraz tyle tego....ale bez przesady...zobaczymy jak wyjdzie w praniu,ale zagracac pokoju nie bede.moja mama kupowala mi lalke raz na jakis czas i ja bylam bardzo szczesliwa i zabawki szanowalam...a jak popsulam,to nowej nie bylo za kare hi hi