będę wdzięczna za pomoc

ja nie wiem co to te przepowiadająceSzwagierkę coraz częściej kłuje tam u dołu i jakby rozrywa jej pipkę. Wyczytałam, że to przepowiadające. Możecie się wypowiedzieć dziewczyny te które już rodziły ?
a ja rzeczy typu majtki te siatkowe podpaski itp... zamówie przez net w aptece doz i odbiore u nas w miescie (dowoz jest gratis)Część już mam, ale pierdółki też zamawiać będę hurtemJakiś tani sprzedawca ?
nie pomogę bo nie miałam przepowiadających, albo ich nie czułamSzwagierkę coraz częściej kłuje tam u dołu i jakby rozrywa jej pipkę. Wyczytałam, że to przepowiadające. Możecie się wypowiedzieć dziewczyny te które już rodziły ?
miałam je robić ale ostatecznie zrobiłam ciastote świetne ciasteczka robiłaś ! Aaaaa też chcę
hihi mnie też korci ale w sumie wszystko mamhihi a ja własnie wydałam kolejną kaskę na allegro
mam tą kartę mam ale nie wiem jak to jest z tym rabatem musze doczytać albo dopytac w apteceteż w doz będę kupować. A powiedz mi masz tą kartę rabatową dla mamy i maleństwa?? Przy zakupie przez internet też obowiązuje ten rabacik??
noo kiedyś były bez receptyA jestem przekonana, ze dla Emilki kupowałam bez recepty.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość