mamamonia pisze:Ja siedzę przed kompem bo już nie mogę znieść towarzystwa. Jest 22 godzina a ta dalej siedzi!!! Kurdę z mężem chcę pobyć trochę. On już też słyszę, że podirytowany. No nić... zaraz pójdę spaćku
trzymaj się bidulko, widzę szwagierka "mało inteligentna" (bez obrazy), że tyle godz. a ona nadal siedzi, jak tak można, jeszcze u kobiety w ciąży, przecież masz prawo do zmęczenia i do czasu z mężem
...
trzymaj się i mam nadzieję, że zdążysz jeszcze pogadać i poprzytulać się do mężusia, życzę Ci słodkich snów i spokojnej nocy
aha noi
dla Julci za dobre wyniki, oby tak dalej
asika82, weź Ty kobito ruchnij się z tym swoim chłopem, to najlepszy sposób na rozwarcie i skurcze a jak mówisz że pomału coś czujesz to wystarczy jakiś bodziec - noi przyjemnośc nie mała
a jak się Marek boi to pomyziajcie się trochę, orgazm dobry na skurcze a jak już się coś zacznie to może tak zostanie
w każdym razie życzę Ci aby Cię już wzięło
abyście mogli pobyc jak najdłużej we 3
co do kąpieli ja słyszałam i czytałam, ze jak najbardziej wskazana, ciepła ale nie gorąca oczywiście
ja też niestety nie mam nr do Meggi, ale może jutro się czegoś dowiemy
ciekawe jak tam Emma i jej synio się miewają ?/??
Anuszka, ale to zleciało Oluś ma już miesiąc skończony, szok a pamiętam jak si niecierpliwiłaś, że nie chce wyjśc ... leci ten czas nawet nie wiem kiedy
a jak wasza psina, bo czytałam że się bałas jej reakcji na małego
ja zmykam mężu mi masaż obiecał i może go zmolestuję troszku
buziaki i spokojnej nocy