SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

29 sie 2007, 10:37

martuchafrost, jeszcze raz duzo zdrowka dla frania ucaluj go :ico_buziaczki_big:
ilonakk9, cholera zwierz nie wyszedl bo tak sie upilam tym jedym drinem ze tylko glowe do pouchy przytulilam i spalam :ico_szoking: L cos tam sie tulil do mnie ale spalam twardo a synus 12 godzin snu bez najmniejszej pobudki a rano obudzil mnie jego smiech :-D teraz za to rozrabia na calego kable z internetu chce pogrysc :ico_olaboga: ciagle go odsowam albo krzykne :-D ale jak sie odwracam juz jest przy nich :ico_olaboga: chyba chce mamie dostep do internetu odciac ja mu dam hi hi hi :ico_oczko:
ilonakk9, tobie to dobrze widzisz jaka pomocnice masz w domku :ico_brawa_01: moze mi ja porzycz na tydzien :ico_oczko:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2007, 10:40

czy ty aby nie wklejasz w jakimś photoshopie po prostu jej główki do zestawu ubran?
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
To sie usmialam, ale szczerze mówiąc tez mam takie podejrzenia. :ico_haha_01:
Tym bardziej ze Ilonka pisze ze w każdą szpare zajrzy a ona czysciutka. Jak chcecie zobaczyc jak wygląda ubranie dziecka urwisujacego to spojrzcie na moje fotki jak widac resztki jogurtu :ico_wstydzioch:

Kasia nie ma co sie smucic pracą w swietlicy, bedziesz dalej pomagala ale nie dzieciom a męzowi w zaspokojeniu jego żadzy :-D

Lucy fajnie ze Olivierek zdrowiutki. A na nastepny pobyt w pl musisz chyba przeznaczyc wiecej czasu. Bo tak to jest jak w pospiechu sie wszystko robi.

Maggie ale Antoś ci juz urosl :ico_szoking: I tak patrze ze robi sie coraz mniej podobny do taty co nie?

Madziorka nie placz nad zebem tylko lec do dentysty i popros o wyrwanie jedynki to dopiero bedzie widok :ico_haha_01: Zartuje. A tak powaznie ja nie mam piątki. Ale wyrwal ją dentysta tylko dlatego ze sie nie miescila w buzi i strasznie ją uciskaly czworka i szostka. Teraz sie tak zaroslo ze nic nie widac, za to po drugiej stronie mam ten sam problem. Wiec pewnie tez bedzie trzeba usunąc zdrowego zeba.

Emilka nareszcie dodalas zdjecia dzieciaczkow w podpisie :ico_haha_02: Twoja siostra i Ala bardzo podobne, a Nathankowi chyba drozdze podajesz ze tak rosnie co??

Marta strasznie sie wycierpi biedny Franio. Mam nadzieje ze w koncu w dublinie ci poradzą cos na te jego choroby bo to nie dopomyslenia by sie tak dziecko meczylo :ico_zly:

Sandrusia sliczny obraz :ico_brawa_01:. A propo obrazu siedzimy w kuchni a Tomek lata po domu u mojej mamy w pokoju bylo ciemno ale patrzymy Tomek idzie z niego i cos tacha. A to sie okazalo ze obraz :ico_szoking: dwa razy wiekszy od sandrusi. Wisial on na scianie. tomek musial wejsc na ławę zdjąć obraz i z miną zdobywcy przyniosl go do kuchni. smiechu bylo co niemiara. Mały kombinator. A wszystko odbywalo sie po ciemku. Wiec ciesz sie Sandrusia ze daleko od ciebie mieszkamy bo moj maly zlodziejaszek juz wie jak krasc obrazy :-D

SANDRUSIA))

29 sie 2007, 10:42

lucy23, :ico_brawa_01: dla Olivierka pamietam ze kubus jak 2 miesiace skonczyl to tez byl grzeczny i kolki sie skonczyly teraz bedzie coraz lepiej :ico_brawa_01:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

29 sie 2007, 10:42

Maggie ale Antoś ci juz urosl :ico_szoking: I tak patrze ze robi sie coraz mniej podobny do taty co nie?
Gosiu no my też to zauważamy, ale zdania w rodzinie są podzielone, niektórzy twierdzą że jest mieszanką. oczy i nosek - moje...usteczka i bródka - tatusiowe :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 sie 2007, 10:45

z tatusiem

Obrazek

pierwsze jeansy

Obrazek

Obrazek

zdjecie pt : a ja wolę patrzec na aparat i mamusie :ico_oczko:

Obrazek

SANDRUSIA))

29 sie 2007, 10:47

gosia888, widac synus lubui sztuke :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

29 sie 2007, 10:57

Ale dzis gwarno na watku :ico_brawa:
Ja wlasnie polozylam Vinee,bo juz padala na nos... :-D
Gosia niezlego masz agenta,nawet po ciemku mu sie udalo do obrazu sie dobrac... :ico_smiechbig: pewnie niezly ubaw mieliscie z Tomusia!!!Vinee to by pasowal taki agent z glowka pelna pomyslow :-D a co do brudzenia sie Vinee,to musze przyznac,ze moje dziecie sie nie brudzi jakims cudem,ostatnio wariowala na trawie i nie wiem jak to jest,ze nawet najmniejszej plamy nie bylo :ico_szoking: ,(nawet moja mama byla w szoku,ale ja ponoc taka sama bylam :-D )...a wlezie wszedzie gdzie popadnie,najlepiej tam gdzie malo miejsca,ale zawsze swoja pupcie przescisnie jakos.... :ico_haha_01: .
Lucy ciesze sie,ze z Oliverkiem wszystko w porzadku i ze zdrow jak ryba!!! :ico_brawa_01: widzisz jakie Ci sie grzeczne dziecko trafilo...to chyba ma synus po mamusi wiec co sie dziwic :-D
Maggie szkoda,ze musicie sie przeprowadzic,ale jak trafila sie dobra oferta to nie ma sie co zastanawiac...trzeba isc do przodu,poznasz nowe osoby i miejsca..ale wiem,pewnie masz sentyment do tego domku,tym bardziej,ze tam przyniesliscie Antosia ze szpitala o ile sie nie myle..ja tez ostatnio myslalam,ze jak bedziemy sie przeprowadzac to jakos tak dziwnie zostawiac miejsce gdzie urodzila sie Vinee...takie jakies mysli mnie naszly... :ico_noniewiem:
Madziorka nie martw sie zebolem...ale wiem co przezylas,ja w zeszlym roku musialam sie pozegnac z moim i to byl pierwszy zab,ktorego wyrwalam i plakalam jak sierota....i tak z tylu i go nie widac,ale jakos dziwnie sie czulam bez niego :ico_noniewiem:
Ostatnio zmieniony 29 sie 2007, 10:59 przez ilonakk9, łącznie zmieniany 1 raz.

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2007, 10:57

gosia888, widac synus lubui sztuke
no lubi lubi ale ja nie wiem gdzie on go zamierzal powiesic a moze na sprzedaz :-D
Marta ale duże ma oczka Franus :ico_brawa_01: A jeansy rewelacja.
kochany zrobil i grzeczny .ma swoje gorsze dni,ale o takim grzecznym dziecku nawet nie marzylam hi hi
:ico_brawa_01: dla Olivierka. Aby juz tak zostalo.
Maggie a Antos mial zawsze brązowe oczka? Bo cos mi niebieskie switają. Ale moze cos poplatalam.

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

29 sie 2007, 11:01

Martus sliczny elegancik w jeansikach,slodko wyglada,a oczy ma wielkie jak nie wiem co,super!!!!! :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-08-29, 11:02 ]
Gosia pewnie Tomus chcial opylic obraz i zainwestowac w budowe nowego domku :-D :ico_brawa_01:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2007, 11:13

Ilonka a gdzie i kiedy i po co sie przeprowadzacie? Ja nie znosze przeprowadzek przez to pakowanie i rozpakowywanie. Ja nawet na wakacje sie nie lubie pakowac. Chociaz marze juz o przeprowadzce do swojego domu.
Gosia pewnie Tomus chcial opylic obraz i zainwestowac w budowe nowego domku
z pewnością, kochany synus

Wróć do „Pozostałe”